Indien

Panchakarma retreat i Indien

Disse ture er individuelle og ikke i grupper. Turen arrangeres hele året,
kontakt kontoret for et uforpligtende tilbud.

Ayurvedisk detox i fredfyldte og smukke omgivelser

Send din krop på rekreation med Panchakarma. Et årtusinder gammelt ayurvedisk system designet til at afgifte din krop, styrke dit immunforsvar og genopbygge din krops balance – både fysisk og mentalt. Panchakarma er en renselsesproces. Kroppens ophobede giftstoffer renses ud og kroppens medfødte helbredende evne genopbygges. Nogle gennemgår Panchakarma efter et langt sygdomsforløb for at genopbygge kroppens naturlige balance. Andre bruger Panchakarma forebyggende for netop aldrig at blive syge. Vi kan med sikkerhed sige, at Panchakarma vil ændre dit liv og give dig større indsigt i din krops og dit sind.

På det ayurvediske hospital, Kalari, i den sydvestlige Kovalam region i Indien finder du en ayurvedisk oase. Det perfekte sted at finde ro og stresse af. Her er der 100% fokus på dig, din tilstand og dit velvære. Via daglige lægekonsultationer, ayurvediske kropsbehandlinger, yoga, mentaltræning og meditation finder du vejen ind til dit indre.

Med panchakarma i Indien får du…

 

Et forløb på Kalari er skræddersyet præcis til dine symptomer og behov. Der tages udgangspunkt i din tilstand og dine personlige mål, og din kost og dine behandlinger er tilrettelagt udfra din ayurvediske læges anvisninger. Intet er overladt til tilfældighederne. Du er i kompetente og professionelle hænder hele vejen igennem.

Et Panchakarma detox-forløb varer minimum 14 dage, og vi anbefaler, at du tager afsted alene, så du kan fordybe dig for alvor og få maksimalt udbytte af forløbet.

 

Om stedet

Kalari ayurvedisk hospital

 

Kalari er et ayuvedisk hospital. Placeret ved vandet og omgivet af palmer og tropeskov er stedet idyllisk og fredfyldt. Her er alle de faciliteter, du skal bruge til en ayurvedisk detox. Kompetente ayurvediske læger, dygtige kokke, dedikerede behandlere og førende yoga- og meditationsinstruktører. Vi glæder os til at sende dig afsted på en unik rejse. Et detox forløb, der vil ændre dit liv. Vi tager os af alt det praktiske, så du blot skal fokusere på dig selv, dit forløb og dit velvære.

 

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This