Italien

Kærligheds Retreat i Piemonte

Nærvær, meditation og personlig udvikling for par

Trænger du og din partner til et åndehul i en travl hverdag, hvor I får ladet batterierne op og bliver mindet om, alt det I værdsætter hos hinanden? Så er dette Retreat lige noget for jer

Mette og Peter Junker inviterer 5 par med til et eksklusivt retreat i Piemonte – et af de smukkeste steder i Europa.

I kan se frem til 5 dages ren forkælelse for krop, sind og sjæl med et spændende og meningsfuldt program bygget op omkring personlig udvikling, meditation og italiensk livsnyderi.

I løbet af dagene vil I opleve en god balance mellem guidede meditationer, givende øvelser og spændende undervisning, som giver indre ro og forståelse for egne og fælles styrker.

Der vil naturligvis være rig mulighed for at slappe af og nyde Villa Robini og den bjergtagene natur.
Herudover kan I se frem til autentisk og velsmagende italiensk mad udført af lokale kokke.

På 3. dagen får I efter morgenmaden mulighed for at være på egen hånd og udforske området.

I kan bl.a. tage ind til den hyggelige by Canelli, som er kendt for sine 13 km underjordiske katedraler hvori der lagres millioner af flasker af lækre bobler – Spumante.

Hvis I har lyst til en lokal vinsmagning, kan vi arrangere det for jer.


LÆS OM RETREATET I EN PDF HER
VIL GERNE HØRE MERE →


Priser

Pris pr. person:

Delt dobbeltværelse
16.900,- DKK


Næste retreats


6. OKT - 10. OKT 2023

Tilgængelig

Mette & Peter Junker

BOOK REJSE HER →

Inkluderet i rejsen

  • Flyrejse t/r København – Milano
  • Transfer t/r
  • Indkvartering i smukke dobbeltværelser i 5 dage
  • Fuld forplejning med privat kok og gastronomisk Italiensk køkken
  • Daglige guidede meditationer
  • Daglige åndedrætsøvelser
  • Teori og praksis omkring sindets opbygning og de mentale muskler
  • Individuelle Energiprofiler og Personlig Styrke Kortlægning, som giver indblik i personlige og fælles kompetencer
  • Mulighed for individuel stressmåling samt rådgivning
  • Mulighed for udflugt i området med besøg på lokale attraktioner

En typisk dag på kærlighedsretreat

Kl. 07.30 – Morgenmeditation
Kl. 08.00 – Morgenmad
Kl. 09.30 – Dagens program starter
Kl. 12.30 – Frokost
Kl. 14.00 – Undervisning & øvelser
Kl. 16.00 – Fritid
Kl. 19.00 – Middag
Kl. 20.30 – Aftenmeditation og afrunding af dagen

Jeg valgte at tage på kærligheds retreat med Mette og Peter, samt otte ukendte personer, for muligheden af at blive ‘tvunget’ til nogle udfordringer jeg/vi ikke nødvendigvis tager i hverdagen.

At blive sat i situationer hvor jeg, med min partner, skal tage interessante dilemmaer op, og se på vort samliv i nye kontekster. Vi fik rig mulighed for at spejle os i hvordan andre takler forskellige udfordringer, hvorfor de bliver ved med at være lykkelige og glade for hinanden, tage et servicecheck på vores samliv. Jeg fik det hele.

Mest af alt rigtig god mulighed for at fokusere på alt det gode jeg/vi har sammen. Blive bekræftet og set af med ‘kursister’ i at det vi har gang i er smukt, men også få råd og sparring til hvad der kunne fungere endnu bedre. Vi fik mulighed for at fordybe os i hvad vi gerne vil med vores tid sammen. Hvad skal vore liv indeholde, og hvilke ‘mål’ vil vi gerne nå.

En meget stor gave var også at møde nogle helt nye mennesker, skabe nye venskaber og være med til at skubbe hinanden i forskellige retninger. Vi var en gruppe med ret store forskelle og forudsætninger for at dele åbent og ærligt, samt vise sårbarhed. Jeg oplevede skønne mennesker der pludselig åbnede sig og så helt nye ting hos hinanden. Det var meget smukt. Vi har haft en reunion siden vort retreat, hvor jeg så venner der nu, seks mdr. senere, havde gennemgået en mærkbar positiv udvikling sammen. Det har været berigende.

Jeg kan varmt anbefale dette retreat.

Kh Søren Huscher.

Vi valgte at tage på kærlighedsretreat for at gøre noget andet end det vi plejer. Vi ville udfordre os selv lidt og overskride nogle grænser. Grænser i forhold til at skulle bo sammen med 5 andre par vi ikke kendte i forvejen og samtidig udføre selvudvikling med styrker til parforholdet. Vi ville forkæle os selv med denne luksus.

Vi er som par meget forskellige i vores interesser og tankegange og samtidig værdsætter vi livsnyderi, så opslaget på Instagram var spot on. Et retreat i Piemonte med selvudvikling for par, krydret med lækkert italiensk gourmet mad lavet af egne kokke, de smukkeste omgivelser, dejlig lokal vin, tid til bare at være og så med Mette og Peter der bare så SÅ søde og tillidsvækkende ud. En fantastisk kombination der virkelig talte til os. Totalt luksus for krop og sjæl.

Da den ene af os ikke har været vant til at foretage selvudvikling, havde vi – inden vi besluttede os for at tage af sted, brug for at vide om det var en mulighed, at trække sig fra en øvelse såfremt der blev brug for dette. Mette og Peter var utrolig imødekommende og åbne og det var der selvfølgelig plads til. Det gjorde at vi kunne tage af sted med en indre ro og tillid til at det ville blive en vidunderlig tur.

Vi fik et pusterum sammen i en ellers travl hverdag, hvor vi fik talt sammen på en helt anden måde end derhjemme. Vi kom i dybden med hvad det egentlig er vi drømmer om sammen og hver for sig. Vi skulle bl.a. lave et dreamboard som var en opgave der faktisk overraskede os lidt og som satte gang i noget hos os begge. Vi arbejdede med hvilke styrker vi så hos hinanden og hos os selv. Vi arbejdede meget sammen som par og delte det efterfølgende i gruppen. Det var utrolig givende, sårbart og lidt grænseoverskridende. Det er tankevækkende at tænke tilbage på, hvor meget vi delte med mennesker vi lige havde mødt. Mette og Peter gjorde dette muligt. De formåede at skabe et trygt rum lige fra vi mødte dem i lufthavnen. De havde vores ryg. Når det blev meget sårbart blev det set og vi blev grebet. Var der brug for at trække en af dem til side fordi noget var svært eller følsomt, var de der altid for en.

Mette og Peter er 2 forskellige personligheder med utrolig mange kvaliteter, som er en fantastisk cocktail af det spirituelle, teoretiske og mere praktiske og meget meget mere.

Der var masser af tid til at tage en svømmetur i poolen, ligge i en hængekøje og læse en god bog, tænke tanker, gå en tur i de smukke omgivelser, sidde og snakke, tage til vinsmagning eller på en udflugt. Vi mødtes til fælles øvelser, lækre måltider, meditation og hyggede om aftenen med både dybe og sjove snakke. En af aftener lavede vi bål og sad og skrålede til en masse god musik. En anden aften var der vinsmagning med lokale vine.

Vi kan varmt anbefale dette helt igennem smukke retreat med Mette & Peter. Det er ren forkælelse. Et sted der er tid og plads til at SE hinanden og virkelig få øje på hinandens værdier og styrker. Der blev stillet opgaver og spørgsmål så vi virkelig fik talt om nogle ret vigtige emner, som vi stadig taler ud fra herhjemme.

Vi er så taknemmelige for at vi tog afsted. Vi har fået SÅ meget med hjem på alle planer og vi lærte nogle helt fantastisk dejlige mennesker at kende. Det var virkelig en stor oplevelse. Vi gjorde det gerne igen!

Kærlig hilsen
Michael & Pernille

Kærlighedsretreat er godt til at få sat fokus på ens partner og se nogle nye sider af vedkommende dels gennem øvelser man laver sammen og dels via andres øjne på vedkommende. Man opdager nye sider man måske ikke har haft fokus på før. Desuden får man mulighed for at få talt nogle ting igennem, som ikke fungerer så godt. Man får tid til at fokusere på hinanden i skønne omgivelser, hvor man også bliver forkælet med lækker, lækker mad.

Vi tog afsted fordi vi har kendt hinanden i mange år – har fejret sølvbryllup og det er godt at prøve at videreudvikle ens forhold.

Det var super inspirerende at være afsted med 2 meget kompetente, engagerede, positive og nærværende coaches. Samtidigt med at møde andre par i lignende situation og blive inspireret af deres samspil. Det blev til mange rigtigt gode snakke.

Man får gode redskaber med hjem til at arbejde videre med og kan få brudt nogle uhensigtsmæssige mønstre, som man er havnet i, både personligt og som par.

Kh Agnieszka

Vores videoer

Interview med Lisbeth og Sigurd om deres retreat oplevelse

Omkring Mette & Peter Junker

Mette og Peter er to ildsjæle, som brænder for at styrke selvværd, trivsel og indre lederskab.

De er oprindeligt fra den finansielle sektor, men tog springet i 2005 og stiftede deres egen virksomhed Body Mind Academy, som i dag er kendt for at styrke indre lederskab og trivsel på landets virksomheder og skoler.

Derudover har de deres eget akademi og egen klink på Frederiksberg, hvor flere tusinder gennem årene har været i individuelt forløb, på kurser eller uddannelse.

Om stedet

Piemonte

 

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This