Jordan

Digital detox retreat in the desert i Jordan

KUN FOR MÆND

Ro og fordybelse i ét med storslået og overvældende natur

Wadi Rum i Jordan er et betagende syn. Nærmest overjordisk med røde bjerge og sand så langt øjet rækker. Helt ubeskriveligt smukt og det perfekte sted at tage hen, hvis man ønsker at koble helt af og få ladet batterierne op på ny.

DIGITAL DETOX

På retreat i ørkenen i Jordan skal du bare være.

Hive stikket, nyde de spektakulære omgivelser og overgive dig til den ophøjede ro, der er her i ørkenen. Meningen med retreatet er netop at være i ét med den flotte natur og give dig selv lov til at koble helt af.

Og når du gør det, vil du opleve, at du kommer hjem som en fornyet udgave af dig selv. Klar til hverdagen og de mange opgaver, der venter på dig. Din rygsæk vil være fyldt med redskaber til en bedre og mindre stresset hverdag. Redskaber som styrker dig, og som vil hjælpe dig i mål både privat og professionelt.


VIL GERNE HØRE MERE →


Velegnet til solorejse

Næste retreats


KUN FOR MÆND

KONTAKT OS →

Læs mere om B:a:m træning på vores blog

Hvad er B:A:M træning?

Hos Zen Luxury Travels har vi flere retreats der indeholder B:A:M træning.
Martin Bonde Mogensen fortæller på vores blog hvad B:A:M træning går ud på og hvad du kan forvente af et retreat hvor der indgår B:A:M træning.

Turens indhold

Retreatet varer i 5 dage.

På dag 1 ankommer vi til Mariott Hotel i Amman, hvor vi indlogeres for en enkelt nat. Næste morgen starter vi med morgenyoga og meditation med Yogi Ramzi, inden vi drager mod ørkenen, Wadi Rum, hvor vi bliver indlogeret i en privat beduinerlejr.
Hver morgen i ørkenen indledes med morgenyoga og meditation. Den perfekte måde at starte dagen på. Hver aften er der B:A:M (Body All Mind) træning, og efter aftensmaden tænder vi bål, observerer stjerner på den imponerende stjernehimmel og nyder blot tiden til afslapning og fordybelse.

På retreatets 5. dag kører vi om morgenen til Dead Sea Mariott ved Det døde Hav. Her kan du slappe af ved poolen samt bade i det døde hav, som er berømt for sit høje saltindhold og helende mudder. Fra Det Døde Hav kører vi mod lufthavnen, hvor vi flyver hjem om aftenen.

I løbet af retreatet vil alle få en B:A:M (Body All Mind) Kropsterapi behandling af en af Kropsinstituttets behandlere. Behandlingerne identificerer din krops svagheder og styrker og hjælper dig til en større kropsforståelse.

Digital Detox in the Desert er 3 dage i ørkenen uden elektronik i ét med den smukke natur. Med autentisk jordansk mad – blandt andet grillet under jorden efter gammel tradition – daglig træning og kropsterapibehandlinger er kroppen og sindet i fokus.

Vi glæder os til at give dig en oplevelse for livet.

Vores behandlere

Martin Bonde Mogensen

Kim Steen

Søren Møller

Jesper Brandis

Magnus Løvendal

 

  Det med småt:

  • Rejsen garanteres ved 10 deltagere
  • Drikkepenge er ikke inkl.
  • Der skal ansøges om visum til Jordan
  • Rejsende til Jordan anbefales at blive vaccineret
  • Det foudsættes at pas er i god stand og gyldigt minimum 3 måneder efter din hjemkomst.
  • Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede gæster og forudsætter et godt, normalt helbred samt normal bevægelighed
  • Dette retreat er også velegnet hvis du rejser solo

  Vores videoer

  Digital detox i Jordan

  Det lyder måske mærkeligt, men for mig begyndte vores ”træningsprogram” allerede i Kastrup Lufthavn før afrejse. Her gik det for alvor op for mig, hvor skræmmende det var, at jeg om kort tid ville være på Digital Detox, og altså uden signal på mobilen! Det var stressende pga. alle de arbejdsopgaver, jeg så ikke kunne følge med i, men mest af alt skræmmende, fordi jeg lige dér indså, hvor afhængig jeg egentlig er blevet af at være online – altid.

  Nå, men afsted kom vi, og blev taget godt imod i Jordan, hvor første nat skulle tilbringes på et lækkert Marriott hotel i Amman. Vi ankom til hotellet sent om aftenen, men der var sørget for en overdådig middag til os. Vi var tidligt oppe næste dag, hvor vi fra morgenstunden skulle i gang med yoga og meditation før den store morgenmadsbuffet. En skøn start på dagen, og fedt at møde vores yogi Ramses, der skulle følge os på hele turen – han var virkelig god.

  Der var faktisk wifi i bussen på turen fra Amman til Wadi Rum ørkenen – hvilket jeg ikke havde troet. Så (desværre!) blev der set rigtig meget på mobiltelefonerne undervejs, inden signalet røg helt, da vi ankom til ørkenen. Her blev vi hentet i pick-ups, der kørte os gennem ørkenen ud til vores teltlejr, der lå langt væk fra ALT. Virkelig en stor oplevelse pludselig at befinde sig midt i ørkenen med rødligt sand så langt øjet rakte og imellem smukke klippeformationer. Vores beduin-værter havde sørget for frokost til os da vi var fremme i lejren, som dannede rammen om de næste dages digitale detox. Det var en helt fantastisk mulighed for at nyde stilheden, komme helt ned i gear, få styr på åndedrættet og ikke mindst at få tømt hovedet for tanker. I mellem vores træning og behandlinger var der rig lejlighed for – alt efter humør – at koble helt af for sig selv med en bog eller at deltage i sjove og berigende samtaler med de andre deltagere, som i sig selv var med til at gøre turen til en positiv oplevelse.

  Efter 4 dage i ørkenen gik turen til Det Døde Hav, hvor vi sluttede af med endnu én på opleveren på det luksuriøse Marriott Dead Sea Resort. Jeg kan varmt anbefale turen – det var simpelthen et perfekt program og virkelig en øjenåbner at være offline i en ørken i total stilhed.

  Philip Klein

  Advokat

  Om stederne

  Amman Mariott Hotel

   

  Dead sea Mariott Hotel

   

  Et fuldstændigt outstanding og uforglemmeligt retreat, der overgik alle forventninger. Alt og mere til var arrangeret og planlagt til mindste detalje. En fantastisk unik lokation midt ude i den smukkeste ørken, hvor roen og fordybelsen kom helt af sig selv. Der sker bare noget med én når man pludselig står midt ude i intetheden – kun omgivet af det vildeste landskab som taget ud af en film og samtidig være uden kontakt til omverdenen. Det var skræmmende befriende at være helt uden mobil og pc, som fik én helt ned i kroppen og gav en enestående tilstedeværelse der automatisk fik dagligdagsstressen til at dampe forløsende ud af kroppen.

  Når alt dette bliver kombineret med selskab af ligeværdige fede personligheder, der har samme åbenhed overfor selvudvikling og stræben efter mere tilstedeværelse og nærvær, sker der noget helt magisk. Men det toppes så alligevel med implementeringen af daglige meditationer, yoga, Body All Mind behandlinger, B:A:M (Body All Mind) træninger og helt fantastisk autentisk mad, så man kan ikke undgå at mærke meget intensivt, at man virkelig får rykket sig på kort tid.

  Et kæmpe tak til Martin Bonde Mogensen og Zen Luxury Travels for at have givet mig denne unikke oplevelse, som jeg anbefaler til alle på min vej.

  Daniel Lafrenz

  Det skrives om os

  BØRSEN

  Jan. 2020

  KONTAKT OS

  SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

  Kontakt os

  Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

  ØNSKER OG GODE RÅD

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

  I FÅR EN REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

  REJSEN LÆGGES FAST

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

  VI HOLDER KONTAKT

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

  DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

  Selected Value: 100000
  Træk i slideren

  Pin It on Pinterest

  Share This