Ubud, Bali

Lev din sjæl retreat

Sjælefyldt retreat med fokus på personlig udvikling

KROP OG SJÆL

På “Lev din sjæl” Retreat har Kisser fokus på dig og din personlige udvikling. Sammen træner I evnen til at skifte jeres indre landskab fra frygt, bekymring, begrænsning og negativ selv-snak, til kærlighed, tillid, glæde og flow. I arbejder med at øge dit niveau af egenkærlighed og opløse de blokeringer du måtte have med dig, for at udfolde den du er og leve i kærlighed til dit liv og dig selv. Du vil opleve, hvordan I på en blid og kærlig måde, får adgang til at leve kærligt og med dit fulde potentiale.

 

Personlig udvikling og magiske bali

Bali er et utroligt smukt og fint sted at afholde retreats fordi energien der er så blød og en smule udflydende, som – sammen med varmen, gør at du “smelter” ind i været. Det gamle du ikke længere har brug for, smelter væk og der skabes plads til nyt. Kisser valgte at afholde retreatet i Ubud, den skønneste kunstnerby inde i landet hvor du vil være omgivet af rismarker, lyde fra dyr og natur, stilhed og uendelig skønhed. Herfra er der også mulighed for smukke ture og I skal sammen til et ritual i et tempel i området, hvor I sammen slipper det gamle og forsegler det nye i et ritual med helligt vand.

I skal bo på det 5 -stjernede, smukke, æstetiske hotel, Komaneka Bisma, hvor alle værelser har den smukkeste udsigt og balkon. Før eller efter retreatet kan du overveje at bruge nogle dage ved vandet eller et andet sted på Bali. Vi er gerne behjælpelige med at skræddersy den rejse, du drømmer om.

Retreatet kan købes med eller uden fly. Vi kan tilbyde en gruppebillet, hvor du flyver med andre retreat-fæller til Bali. Vi kan også være behjælpelig med at finde fly på præcist de datoer du ønsker, hvis du har et ønske om at forlænge din rejse efter retreatet eller komme et par dage før.

Du kan også tage familien med, så de kan lave andre ting under retreatet og I kan evt. have tid sammen før eller efter. Kontakt os gerne, så vi kan tale mulighederne igennem.


VIL GERNE HØRE MERE →


Priser

Dobbeltværelse/person fra:
17.500,- DKK

Enkeltværelse fra:
19.500,- DKK

Vi sætter ikke folk sammen i et dobbeltværelse, som ikke kender hinanden og booker sammen


Rejsens pris er UDEN fly
Vi kan tilbyde en gruppebillet til 7705,- kr. for udrejse d. 5. marts og hjemrejse d. 13. marts lige over midnat.

Vi kan også være behjælpelig med at booke fly på præcis de datoer du ønsker. Booker du fly selv, skal du være opmærksom på at pakkerejsegarantien frafalder.

Vi anbefaler og ankomme en dag før retreat start, så man lige kan lande.
Retreatet starter d. 7. marts.

Kontakt os hvis vi skal give en samlet pris på rejsen med fly.


Næste retreats


7 MAR - 12 MAR 2023

Tilgængelig

Christina Bækgaard

BOOK REJSE HER →

Din underviser på turen, Kisser Paludan

Kisser Paludan er uddannet Cand. Psych. fra Københavns universitet og bl.a. efteruddannet i psykoterapi, parterapi, hypnose, mindfulness, meditation, psykogenetik og Enneagrammet. Kisser kombinerer psykologi og spiritualitet.

Kisser Paludan udbyder kurser, uddannelser, foredrag og udviklingsforløb for private og erhvervslivet. Kisser Paludan er forfatter til bøgerne “Parforhold og livet med børn” fra 2008, samt bestselleren “Elsk den du er” fra 2015, “MOD til at være dig” fra 2017 og “Bevidst forældreskab” fra 2019.

Kisser har mere end 25 års erfaring og har afholdt retreats siden 2011. Privat er Kisser gift med sin mand som hun har dannet par med i over 34 år og mor til 2 voksne børn.

Kisser har en vision, hvor hun ønsker, over alt andet, efter bedste evne, at være en stemme for kærlighed i verden. Hun ved, at gennem indre arbejde kan skabe større bevidsthed, nærvær og kærlighed til os selv og andre. Hun tror på, at vi bidrager til alle ved at gå vejen selv mod større indsigt, indre frihed, egen-kærlighed og fred. Kisser ønsker, for sig selv, og for andre, at vi hver dag kan opløse de blokeringer vi har i vores indre for kærlighed, så vi kan se os selv og andre gennem kærlighed.

Første gang jeg mødte Kisser var i 2019 på et af hendes retreat på Bali. Det blev et livsomvæltende møde for mig og en rejse hjem til mig selv.
Jeg fik også bevidstheden om, at mit liv skabes indefra og jeg tog fra Bali med tre nye livsværdier: Balance, mening og overgivelse.
Nu handler det ikke længere om, at ting skal være på en bestemt måde, men at jeg skal øve mig i at være med det, der er. Det er virkelig at trække ansvaret hjem og for mig kilden til den største frihed. Jeg var ikke nået hertil uden Kissers kærlige støtte og visdom ❤.
For mig gav det også rigtig god mening, at rejsen hjem til mig selv, skulle foregå på den anden side af jorden – på smukke og spirituelle Bali. Jeg kan ikke forklare hvorfor, men jeg er sikker på, at du vil forstå og ikke mindst mærke det, hvis du selv tager rejsen.
Eva Børjesson Buus

Sociolog & Kropsterapeut, Tidligere deltager på retreatet

Yoga, mindfulness, sanselighed og indre transformation

Hver morgen bliver vi forkælet med meditation, mindfulness eller yoga som start på dagens program. Mellem undervisning og øvelser vil vi gå mindfullness-ture i rismarkerne og lade dufte og stemning fylde sjæl og krop. En del af undervisningen foregår udenfor, så også øvelser og refleksioner er ude i den smukke og nærende natur. Vi afslutter hver dag med en guidet visualisering, meditation eller blid restorative yoga, der understøtter de indre processer.

Du vil få undervisning og træning i, hvordan du forløser gamle uhensigtsmæssige mønstre og finder hjem til det, der er din essens. Kisser hjælper dig med at finde frem til det, der begrænser dig til at genfinde glæde, nærvær, fred og lethed i livet.

Når du kommer hjem, vil du være fyldt op med god energi og du vil få konkrete redskaber til at fortsætte din vej mod et bevidst liv tæt på din autentiske kerne. Du vil opleve en ny lykkefølelse, kærlighed til dig selv og dit liv, psykisk robusthed, balance og indre styrke.

“Jeg har afholdt “Lev din sjæl retreats” på Bali siden 2011. Hver eneste år røres jeg over at se de dybe og smukke processer, deltagerne går igennem. Det lys og den ro, der kommer i den enkelte, når vi giver os tid og ro til at arbejde med de blokeringer, der kan være, for at lade kærlighed og glæde flyde frit. Jeg har kort sagt skabt det retreat, jeg selv gerne ville med på”

– Kisser Paludan

Turens indhold

 • 5 nætters indkvartering i enkelt- eller dobbeltværelse på Komaneka Bisma, hvor alle værelser har den smukkeste udsigt og balkon
 • Afhentning fra lufthavnen og til Komaneka Bisma
 • Morgenmad i restauranten Seneng Kitchen
 • 6 dages uforglemmelig undervisning med Kisser Paludan
 • Yoga sessioner om morgenen og aftenen
 • Udflugt til vandtempel

Enneagrammet

 

På retreatet bruger Kisser personlighedssystemet Enneagrammet, som er det smukkeste dybe system med 9 forskellige typer og 9 forskellige rejser hjem til sjælen.

Enneagrammet viser et landkort ind til din indre ro, følelsen af psykisk robusthed og kærligheden til dig selv. Med et højt niveau af selvkærlighed, bliver du i stand til at skabe det fantastiske liv, du fortjener.
Du kommer til at lære dit superego (indre dommer) at kende og dit medfølende jeg. Du kommer til at arbejde med gamle og nye tanke- og følemønstre og lære, hvordan du erstatter dem med et kærligt og medfølende nærvær.
Du lærer, hvordan du opløser de gamle overlevelsesstrategier fra barndommen, der skygger for sjælen og for at leve ud fra din autentiske kerne. Egoet skaber handlemønstre, der ikke nødvendigvis er hensigtsmæssige. Du lærer at gå fra automatpilot til at tage din kraft til dig og blive din egen autentiske livsleder. Du vil opleve en ny og dyb kontakt med dig selv og den vidunderlige, store, smukke livskraft, der bor i dig.

Retreat på din bucket list?
At tage med Kisser på retreat er en af de ting i livet, der markerer en ny begyndelse, det var det for mig! Der vil for altid være før og efter i mit liv nu. Det var en stor overvindelse at commite så meget tid til at kigge indad, men jeg vidste også, at skulle jeg gøre det nogensinde så skulle det være med Kisser som guide. Jeg kan ikke med ord fortælle hvor utroligt vigtigt dette blev for mig – jeg fandt hjem, er nok den bedste måde at sige det på.

Der er noget unikt i at være væk fra de vante omgivelser, og give sig hen til denne rejse i de trygge rammer Kisser skaber, man er ikke i tvivl om, at hun ikke vil lade en komme ud på den anden side andet end stærkere og rigere på viden om sit indre. Men det oversteg mine forventninger markant, og jeg vil sige, jeg kom hjem med et nyt udgangspunkt for mit liv som allerede har skabt ringe i vandet i mine relationer, og jeg skal absolut med næste gang igen for at lære mere. Dette retreat burde være på alles bucket list – mænd, kvinder, ældre, unge og sammen som par og familier. Min absolut varmeste anbefaling

Sandra Marina Åberg

Fotograf, Tidligere deltager på retreatet

Program

Dag 1

Nærvær og personlighedstyper

Denne dag bruger vi på at synke ned og ind i vores væren. Vi connecter med os selv og med hinanden gennem øvelser, gåture i naturen og blid restorativ yoga sidst på dagen. Vi kommer til stede i os selv og åbner sind, krop og sanser for at tage imod den næring der er i naturen, duftene, energien på Bali og den næring der er, når vi i fællesskab forbinder os med sjælens essens.

Vi tuner også ind på, hvordan retreatet kan være den bedste individuelle ramme for egenkærlighed og livsformål. Når du begynder at leve i nuet og skaber nærvær med dig selv og din verden, vil du opleve en helt ny og fantastisk fylde og lykkefølelse. Du kommer til at opsætte nogle mål for, hvordan du fremadrettet vil skabe nærvær i dit liv. Vi bliver klare på, hvordan vi kan komme til at træde ud af nærvær i vores hverdag og ser på de handle/tanke-mønstre vi går ind i, når vi er pressede/ude af nærvær. Vi begynder også så småt at mærke den ro og kærlighed vi har adgang til, når vi er forbundet med vores sjæl.

Vi vil også kigge på nogle af de blokeringer og fantastiske Essens-kvaliteter, der ligger i vores Enneagramtyper. Jeg bruger Enenagrammet som en visdomkilde til forståelsen af, hvilke blokeringer vi har for at leve i nærvær, accept og kærlighed. Vi bruger Enneagramtypernes essenspotentiale som en form for meditation på de forskellige kvaliteter og indsigter.

En dag med fokus på nærvær, følelsen af at komme hjem til dig selv og tune ind i både blokeringer og potentiale.

Dag 2

Egenkærlighed

Denne dag bruger vi på at se på de områder af dit liv, hvor du holder dig selv tilbage. Hvor du begrænser dig selv. Vi arbejder på at øge dit niveau af egenkærlighed og på at opløse de blokeringer du måtte have med dig for at leve frit, i kærlighed til den du er, og det du er her for.

Vi arbejder med at mærke og eje det, du er når du er i din essens, så gamle begrænsende historier og overlevelsesstrategier der hæmmer dit liv, ses for hvad det er, mens vi åbner op for det, som du er i din essens. Vi arbejder med tilgivelse af dig selv og andre, som er så vigtigt for vores følelse af indre ro. Du vil lære, hvordan overlevelsesstrategier i barndommen kan hæmme at leve ud fra din autentiske kerne.

Egoet skaber handlemønstre, der ikke nødvendigvis er hensigtsmæssige, og du vil lære, hvordan du connecter dig med din sjæl og hele den fantastiske kraft og kærlighed, der er her. Du lærer at gå fra automatpilot til at tage din kraft til dig og blive din egen autentiske livs-leder. Vi “smager på” typernes essens, og du finder frem til din særlige klang. Vi træner autenticitet og power til at være i livet, som den du er med alt det, du har at bidrage med.

Du vil opleve at få adgang til modet til at være i livet, helt som det fantastiske menneske du er. Dagen suppleres med yoga, der understøtter vores indre processer, med fokus på indre styrke, egen-kærlighed og indre ro.

Dag 3

Empowerment – selvværd, skyggesider & livslektier

På dag 3 arbejder vi videre med egen-kærlighed, som vi undersøger ved at arbejde med skyggesider- både dine lyse og dine mørke. Vi arbejder med at integrere alt det i dig, som du endnu ikke har taget helt ejerskab for, så du bliver i stand til at tillade dig at være et helt menneske.

Vi træner autenticitet, integritet og tilladelsen til at være i verden som et helt autentisk menneske med kærlighed til alt, hvad du er. Vi tuner ind i sjælens iboende visdom, hvor vi ikke bare ved at vi altid er elskede og holdt, men hvor vi er kærlighed. Vi arbejder med teknikker til at observere hvordan vores tanker, kan bringe os ud af kærligheden til os selv og øver at stå stærkt i vores egen integritet. Du kommer til at lære dit super-ego at kende og dit medfølende jeg. Du kommer til at arbejde med gamle og nye tanke- og følemønstre og lære, hvordan du erstatter dem med et kærligt og medfølende nærvær. Med et højt selvværd bliver du i stand til at skabe det fantastiske liv, du fortjener.

Vi slutter dagen af med at tage til det smukke vandtemplet på Bali, hvor vi vil bade i det hellige vand og have en smuk ceremoni, hvor du slipper alt det, der ikke længere tjener dig og skabe plads og rum til nye niveauer af egen-kærlighed.

Dag 4

Hvile, fordybelse eller ud af din comfort zone

Fra tidligere retreats har vi erfaret at de 6 dage er super intensive, og derfor har vi lagt en dag ind i programmet til at finde ro og tid til at lade de første 3 dage bundfælde sig. Har du lyst til at prøve noget nyt på denne dag, mærke dig selv og Bali, hjælper Kisser gerne med at arrangere ture på denne dag, f.eks. er der den smukkeste cykeltur ned ad vulkanbjerget tæt på Ubud, eller man kan whitewaterrafte (super sjovt og smukt) eller danse balinesisk dans.

I Ubud er der også et skønt yogacenter med fantastiske yogalærere, hvor du kan tage ekstra yoga timer. Første dag taler vi om muligheden for disse arrangementer. På den måde får du det optimale ud af retreatet. Du vil have øvelser/ refleksioner med fra de første 3 dage, som du kan bruge denne dag på at fordybe dig i. Sidst på dagen, mødes vi, der har lyst til lyd-bad i Ubud eller meditation i naturen.

Dag 5

Kend din livsformål

Dag 5 bruges på at lytte til sjælens stemme og stille skrapt på, hvad du er i dit liv for at være og gøre. Det er ikke væsentligt hvad du laver arbejdsmæssigt eller om du allerede føler at du følger dit kald. Vores fokus er at stille ind på de kvaliteter du naturligt har med dig.

Vi arbejder med at finde dine essentielle livsværdier, dine essentielle menneskelige kvaliteter og lytter til, hvad sjælen allerede ved. På denne dag går vi også på opdagelse i, hvad der nærer og glæder din sjæl. Rigtigt ofte bruger vi så meget tid og energi på at gøre ting, som hverken rigtigt nærer eller glæder os. Mange af os ved ikke rigtigt, hvordan vi finder ind til det sted i os, hvor vores lykke allerede bor og kan lade os guide derfra. Vi bruger dine essentielle kvaliteter, dine naturlige kompetencer og det, der giver dig følelsen af bliss i livet som fyrtårne for dit liv.

Vi slutter dagen af med at skabe en collage, du kan have med dig hjem, så viser hvem du er og hvad du er her i livet for.

Dag 6

Du har fortjent mirakler i dit liv!

Den sidste dag arbejder vi ud fra den tese fra ACIM (A Course In Miracles), der handler om at vi ikke bare har fortjent mirakler i livet, men har krav på dem.

Vi undersøger, hvad mirakler er for os, hvad vi, i sandhed, ønsker os af livet og arbejder med at tune ind i den energifrekvens, hvorfra alt er muligt. Vi er også konkrete ved at lægge en plan for videre fastholdelse når vi er hjemme igen.

Vi slutter af med den smukkeste ceremoni, hvor vi ærer den rejse vi har været på sammen og den rejse du er på i dit liv. Det er et kærligheds-ritual, hvor du får affirmationer fra mig og de andre deltagere, som du kan tage med dig hjem og altid bære i dit hjerte. Vi plejer at samles til en fælles middag på en af de mange fantastiske restauranter og fejre os selv og hinanden.

 

  Det med småt:

  • Rejsen garanteres ved 10 deltagere
  • Drikkepenge er ikke inkl.
  • Visum er ikke inkl.
  • Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede gæster og forudsætter et godt, normalt helbred samt normal bevægelighed

  Om stedet

  Komaneka Bisma

   

  Vil du vide mere?

  Ring til os på 28 29 54 16 eller skriv på info@zenluxurytravels.com

  Du er også hjertelig velkommen til at booke dit ophold her

  KONTAKT OS

  SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

  Kontakt os

  Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

  ØNSKER OG GODE RÅD

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

  I FÅR EN REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

  REJSEN LÆGGES FAST

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

  VI HOLDER KONTAKT

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

  DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

  Selected Value: 100000
  Træk i slideren

  Pin It on Pinterest

  Share This