Vi skaber lys i øjnene på vores gæster

Læs et udpluk af vores mange anmeldelser

Power retreat på Sri Lanka

Juice retreat i Marrakech

Nærværs-retreat,Lillero

Ayurveda rejse til Indien

Zen Luxury Travels | Panchakarma i Indien

Digital detox i Jordan

Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

Meditations retreat, Sverige

Power retreat på Sri Lanka

Hver dag kommer lægen og hører, hvordan det går. Min massage engel giver mig olie massage, body scrubs, hoved, ansigtsbehandling, oliebad i panden, afslappende pakninger, øjenbehandlinger, urtevand bade, dampbade, inhalation af rensende urter til næse og bihuler – alt sammen styret af den daglige konsultation ved den ayurvediske læge. Det er faktisk hårdt med så meget massage og afslappelse, da det rører dybt både fysisk såvel som psykisk. Jeg bruger mange timer på at lave ”ingen ting” – det er dejligt. Allerede efter en uge er musklerne bløde og sener og led bliver dag for dag mere og mere smidige. Det kan jeg mærke i yogaen. Maden er så gennemført lækkert lavet og præsenteret – den smyger sig let henover smagsløgene. Det er en fornøjelse at se kokkene demonstrere hvordan de tryller herlighederne frem. Så ikke nok med at det smager himmelsk så får vi også inspiration til selv at gå i køkkenet og kombinere udvalgte retter. Det er et uhyre professionelt tilrettelagt retreat og der gives masser af ros til Martin som holder alle trådene sammen. Det kan varmt anbefales.
Pernille Kutzon

Læge

Jeg var her i januar 2018 på Power Retreat på Sri Lanka for anden gang. Jeg har ikke ord til, at beskrive hvor fantastik det er og hvilken udvikling man kan gøre for sig selv på så kort tid – hvis man bare giver sig selv lov. Alle omkring dette Retreat fortjener den dybeste respekt og ros – og hvilket serviceniveau! Jeg har kun èn advarsel! Du bliver dybt afhængig af det og må bare tilbage 🙂 bonusgevinst; man møder de dejligste og livsglade mennesker! Jeg er tilbage i 2019
Jesper K

Sales manager TV2

Power retreatet på Sri Lanka er så intenst og helende på alle måder. Jeg føler for første gang, at der er en ”connection” mellem mit hoved og min krop. Det har været en uforglemmelig rejse, jeg er markant smidigere, har fået pænere hud, min søvn er bedre og min energi er i top. Tak fordi I viste mig en lille bid af paradis.
Charlotte Andersen

Sygeplejerske

Nu sidder jeg her som en glad Duracell-kanin med masser af energi og redskaber, jeg vil fastholde hjemme i Danmark. Min yoga-guru runger stadig i mit hoved: Relax in your mind. Jeg håber opladningen holder til næste år – hvor jeg tager med på retreat igen!
Marie Egelund

Sygeplejerske, livstilcoach og personlig træner

Jeg er stadig fuldstændig mundlam over, hvor meget der kan nå at ske i krop og sind på bare en uge. WAUW! Jeg oplevede en ro og en lethed i kroppen, fik et meget bedre humør og større overskud med få og små forandringer.
Marie Storm

Juice retreat i Marrakech

Det bedste ved turen var at kunne fokusere 100 procent på at mærke efter i min krop, og finde ud af, hvordan dens tilstand egentlig var – langt væk fra hverdagens stress og jag og dårlige vaner. I en travl hverdag med fuldtidsjob og næsten daglig hård, fysisk træning kan man godt glemme at mærke sin egen krop. Man kører bare derudad i et hæsblæsende tempo og negligerer kroppens tegn og signaler. Det var en vild følelse at finde ind til sig selv og mærke sig selv igen.
Lane Mikkelsen

Da jeg læste om turen, stod der, at man blev den bedste udgave af sig selv. Jeg tænkte, at det var noget pladder. Men jeg må indrømme, at den Stine, der kom retur, nok var det tætteste, jeg nogensinde har været på den bedste udgave af mig selv.
Stine Rønnow

Socialpædagog

Jeg følte mig utrolig let i både krop og sind, da jeg kom hjem – det var en helt fantastisk følelse. Jeg tabte over fire kilo, og det var jeg helt høj over. Kiloene sneg sig desværre hurtigt på igen, da der kom fast føde i maven.
Lane Mikkelsen

Det var som om, jeg rejste afsted som ét menneske og kom hjem som et andet. Både indeni og udenpå. Det var og bliver mit livs rejse. Og jeg vil aldrig glemme, hvad de otte dage gav min krop og sjæl.
Stine Rønnow

Socialpædagog

Transformerende nærværs-retreat, Lillero

Nærværs retreat med Pernille Elvirose – Når sjælen skal aes.
4 dage på naturskønne Lillero er som balsam for sjælen med Pernille som vært.
Et retreat som var meget mere end blot en pause fra hverdagen. Jeg fik ro til fordybelse i mine egne refleksioner, ro til at stoppe op og bare være og ro til at finde vejen tilbage til den jeg jer er. Pernille faciliterede en proces inde i mig som forsætter også selvom retreatet er slut.
Omgivelserne var fantastiske og sauna samt havbad var med til at gøre oplevelsen helt speciel.
Mie

Tak for et unikt retreat. Nu forstår jeg, hvad Karen Blixen mener, når hun i et af sine essays skrev ”Der bliver i dag talt meget om fællesskab mellem mennesker. Men jeg tror ikke, at noget sandt menneskeligt fællesskab opnås, uden at det rummer – og rummes i – et større fællesskab, en samhørighed med fortid og fremtid og med det, som omgiver os, med naturen”

Lillero kombineret med Pernille oplever jeg som et af de bedste steder til at få mulighed for at genoplade batterierne. For mig blev rammen virkelig sat til fordybelse og refleksion, når jeg i 4 dage fik min base midt ude i naturen med havet som forhave og skoven som baghave. Jeg fik sået nye frø. De skønne rammer sammen med Qigong, sauna sessioner, lydmeditationer og Pernilles helt unikke favnende nærvær krydret med hendes glæde til livet betød, at jeg oplevede et fantastisk fællesskab med alle de skønne mennesker, der deltog og at jeg helt selv fik lavet en ”Karin manifestation” gennem skriveprocessen, hvor pennen bare førte sig selv.

Karin Horn

Autentisk ayurveda rejse til Indien

Jeg har så mange positive ting at sige om mit Ayurvediske retreatet i Indien!

Maden får man serveret er lavet af yderst kompetente kokke. Man får serveret mad efter hvilken dosha-type man er. Smagsnuancerne er ubeskrivelige. Det er så lækkert og smager virkelig godt. Man harpå intet tidspunkt følelsen af sult og de forskellige variationer af vand med smag er lækkert i den dejliget varme. Køkkenpersonalet gør en dyd i at give dig en stor smagsoplevelse og er meget opmærksom på hver enkelt gæsts behov. Maden, personalet, min private villa jeg boede i, mine rejse-venner og Martin Bonde Mogensen har givet mig en oplevelse for livet. Jeg fik minder med mig fra dette ophold, der har sat sig dybt i mig.

Jeg ønsker for ALLE andre der måske har en lille tvivl om at gøre det, blot at springe ud i det som jeg gjorde. Selvom du rejser alene, er du på ingen måder alene. Du er holdt og passet på hele vejen. Jeg har på ingen måde fortrudt det og jeg skal afsted igen ❤️

Du kan ændre dit liv ved at passe bedre på din krop, få værktøjer til at arbejde med evt. skavanker og problemer og samtidig skabe venskaber for livet. Rejsen er det hele værd ❤️

Jesper K.

Sales manager TV2

Så har jeg været på mit andet retreat med Kropsinstituttet og Zen Luxury Travels, første tur gik til Sri Lanka og denne gang gik turen til Indien. Jeg er rejse vandt og har også selv arrangeret retreat ture til bl.a. Sri Lanka – så hvorfor vælger jeg at rejse med Zen Luxury Travel og Kropsinstituttet igen
– det koster jo lidt mere end hvis jeg selv arrangerer – svaret er enkelt – professionalitet fra start til slut.
Læs mere her
Lisa Overskov

Digital detox in the desert, Jordan

Det lyder måske mærkeligt, men for mig begyndte vores ”træningsprogram” allerede i Kastrup Lufthavn før afrejse. Her gik det for alvor op for mig, hvor skræmmende det var, at jeg om kort tid ville være på Digital Detox, og altså uden signal på mobilen! Det var stressende pga. alle de arbejdsopgaver, jeg så ikke kunne følge med i, men mest af alt skræmmende, fordi jeg lige dér indså, hvor afhængig jeg egentlig er blevet af at være online – altid.

Nå, men afsted kom vi, og blev taget godt imod i Jordan, hvor første nat skulle tilbringes på et lækkert Marriott hotel i Amman. Vi ankom til hotellet sent om aftenen, men der var sørget for en overdådig middag til os. Vi var tidligt oppe næste dag, hvor vi fra morgenstunden skulle i gang med yoga og meditation før den store morgenmadsbuffet. En skøn start på dagen, og fedt at møde vores yogi Ramses, der skulle følge os på hele turen – han var virkelig god.

Der var faktisk wifi i bussen på turen fra Amman til Wadi Rum ørkenen – hvilket jeg ikke havde troet. Så (desværre!) blev der set rigtig meget på mobiltelefonerne undervejs, inden signalet røg helt, da vi ankom til ørkenen. Her blev vi hentet i pick-ups, der kørte os gennem ørkenen ud til vores teltlejr, der lå langt væk fra ALT. Virkelig en stor oplevelse pludselig at befinde sig midt i ørkenen med rødligt sand så langt øjet rakte og imellem smukke klippeformationer. Vores beduin-værter havde sørget for frokost til os da vi var fremme i lejren, som dannede rammen om de næste dages digitale detox. Det var en helt fantastisk mulighed for at nyde stilheden, komme helt ned i gear, få styr på åndedrættet og ikke mindst at få tømt hovedet for tanker. I mellem vores træning og behandlinger var der rig lejlighed for – alt efter humør – at koble helt af for sig selv med en bog eller at deltage i sjove og berigende samtaler med de andre deltagere, som i sig selv var med til at gøre turen til en positiv oplevelse.

Efter 4 dage i ørkenen gik turen til Det Døde Hav, hvor vi sluttede af med endnu én på opleveren på det luksuriøse Marriott Dead Sea Resort. Jeg kan varmt anbefale turen – det var simpelthen et perfekt program og virkelig en øjenåbner at være offline i en ørken i total stilhed.”

Philip Klein

Advokat

Et fuldstændig outstanding og uforglemmelig retreat, der overgik alle forventninger. Alt og mere til var arrangeret og planlagt til mindste detalje. En fantastisk unik lokation midt ude i den smukkeste ørken, hvor roen og fordybelsen kom helt af sig selv. Der sker bare noget med én når man pludselig står midt ude i intetheden – kun omgivet af det vildeste landskab som taget ud af en film og samtidig være uden kontakt til omverdenen. Det var skræmmende befriende at være helt uden mobil og pc, som fik én helt ned i kroppen og gav en enestående tilstedeværelse der automatisk fik dagligdagsstressen til at dampe forløsende ud af kroppen.

Når alt dette bliver kombineret med selskab af ligeværdige fede personligheder, der har samme åbenhed overfor selvudvikling og stræben efter mere tilstedeværelse og nærvær, sker der noget helt magisk. Men det toppes så alligevel med implementeringen af daglige meditationer, yoga, Body All Mind behandlinger, Movement & Mobility træninger og helt fantastisk autentisk mad, så man kan ikke undgå at mærke meget intensivt, at man virkelig får rykket sig på kort tid.

Et kæmpe tak til Martin Bonde Mogensen og Zen Luxury Travel for at have givet mig denne unikke oplevelse, som jeg anbefaler til alle på min vej.

Daniel Lafrenz

ReCharge meditationsretreat, Sverige

Meditation er mit absolut vigtigste værktøj i en hverdag hvor jeg skal være mor til to (baby er i dag 8 uger og den store 5 år), kæreste og sidst men ik mindst partner og direktør i Nordens største Influencer bureau!

Jeg har været på mere end 25 retreats oppe i Sverige og haft Jesper som min meditationslære i snart 10 år og jeg ville ikke kunne stå på med benene plantet så solidt på jorden hvis ikke det var for alt jeg har lært om livet hos Jesper.

Såvel som Oprah Winfrey deler ‘The Power Of Now’ ud til alle hun har kært, anbefaler jeg alle omkring mig at tage på retreat hos Jesper.

Jesper vil altid være en lysende stjerne på min vej i et liv med et larmende sind og stort ego. Jeg er dog ikke fanatisk og elsker balancen mellem min lyst til materialisme og hang til indre ro, hvor Porschen og Chaneltasken hurtigt bringes ned på jorden af meditation og et karmisk zoom’en ud.

Pernille Caroline Lotus

Pin It on Pinterest

Share This