Zen Luxury Travels
 

Mexico

Retreat Recovery Boot Camp

Tag med til drømmedestinationen Mexico – oplev med alle sanser på Retreat Recovery Boot Camp

SPIS SUNDT OG LÆKKERT, KOM I FORM OG OPLEV MED ALLE SANSER, SAMTIDIG MED AT DU NYDER DEN MEXICANSKE SOL – OG LIVET.

Forkæl dig selv med et drømme-retreat i mageløse Mexico. Vi begynder i Tulum, der ligger på Yucatán-halvøen, helt ud til det caribiske hav. Byen, der er både jordnær og sofistikeret, er oprindeligt en backpacker-by for bohèmer. Ikke mindst på grund af dens underspillede charme og overdådige skønhed. I dag er Tulum kendt som en af verdens mest fotograferede destinationer, hvilket bl.a. hænger sammen med stranden, der er som taget ud af en drøm, og vand, der er klart som krystal. Derudover byder Tulum på en overflod af smukke bygninger, elegant dekor og lækre restauranter. Og du skal selvfølgelig opleve det hele.

Retreat Recovery Boot Camp er et sandt drømme-retreat, der byder på krystalklart vand, træning, storslåede oplevelser, himmelsk mad og masser af selvforkælelse. Perfekt til dig, der ønsker at komme i form, leve sundt og få masser af oplevelser i vidunderlige omgivelser.

Retreatet ligger i højsæsonen, og det giver store chancer for skønt vejr under hele opholdet. Du kan altså roligt begynde at glæde dig til den luksus, det er at nyde de lune aftener i en hængekøje eller på et lokalt spisested.

På hele turen står Kira klar til at hjælpe, hvis du har brug for noget.


 

VIL GERNE HØRE MERE →

 


Priser

Pris pr. person:

Dobbeltværelse:
18.500,- DKK

Enkeltværelse:
22.500,- DKK


Prisen er med fly fra København.

Næste retreats


KONTAKT OS →

Træning, nærvær og masser af oplevelser

På Retreat Recovery Boot Camp træner du næsten dagligt med coach Kira – og får en masse kilometer i benene, når vi skal shoppe i centrum og udforske området, hvor vi bor. Her er nogle helt vidunderlige kroge, der helt klart er værd at udforske; f.eks. med en frisk juice i hånden.

Du kan se frem til at mærke den helt særlige Tulum-stemning, der hersker blandt alle de indbydende boutiques langs strandvejen.

Er du glad for hunde eller katte, og kunne du tænke dig at se, hvordan et mexicansk internat drives, er der mulighed for at besøge Alma Animal Tulum, et hunde- og katteinternat, som Kira støtter, hver gang hun kommer på de kanter.

Yucatáns unikke cenoter

Yucatán byder på naturlige vidundere i mange afskygninger, men et af områdets helt unikke hemmeligheder er cenoterne; ferskvandshullerne. På mayasprog betyder centoter ’en hule med vand’, og det er netop, hvad det er – naturligt opståede grotter med klart og forfriskende ferskvand fra underjordiske floder. Husk badetøjet: Cenoterne er nemlig oplagte til en forfriskende dukkert.

Vidunderlige Holbox

3 timers kørsel fra Tulum ligger øen Holbox, hvor vi slutter turen af. Vi ankommer med privatchauffør, og modtages af enestående omgivelser, hvor det er umuligt ikke at komme helt ned i gear i de enestående omgivelser. Efter en skøn middag sammen nyder vi bålet på stranden, loungemusik og den maleriske solnedgang.

Din tid på retreatet

Det er nemt at få tiden til at gå på retreatet. Du vælger selv, om du vil bruge din tid med hele gruppen, være to og to eller bruge lidt tid alene for at lade op og slappe af. Det er meget individuelt, hvordan vi får energi og giver slip på hverdagens strabadser, så uanset om du foretrækker samvær, tosomhed eller alenetid, har du mulighed for dét.

Hotellerne

I Tulum bor vi på Oasis Yaaxlum. Værelserne indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltmandssenge. Derudover er der adgang til hotellets pool.

Alle værelserne er lyse og rummelige. Stranden ligger 7-8 km fra hotellet og kan nås via cykel eller taxa. Centrum ligger 10 min. på cykel fra hotellet, dog er der masser af lokale spisesteder og juicebarer tæt på.

På Holbox bor vi på Alcobas Del Mar som ligger 500 meter fra stranden. Turen gennem byen ned til vandet er utrolig smuk.

Turens indhold

Efter ankomsten til Mexico lufthavn bliver vi hentet af en privatchauffør, som kører os direkte til hotellet – en tur på ca. halvanden time.

Det er muligt at spise ude på den lokale restaurant Curry Po Thai til aften, eller bestille takeaway, hvis du foretrækker at blive i lejligheden.

Dagen efter ankomsten begynder med fælles morgenmad. Efter briefing, indkøb og leje af cykler tager vi hul på træning med coach Kira og aktiviteter i gruppe eller hver for sig. Glæd dig bl.a. til en dagstur til to cenoter, shopping og aftensmad i Coba samt en tur til et eksklusivt strandhotel.

Træningen

Træningen på boot campen vil være primært konditionstræning og styrketræning.
Det er underordnet om du er vant til, at bruge et gym, da det ikke er et krav. Tværtimod, kan det være en god måde at komme i gang. Vores træning er med fokus på at blive stærkere og for mange også at tabe sig.
Træningsprogrammet giver mulighed for at tage hensyn til dem, som har skader. Ellers tilpasset det undervejs.
For det meste, er folk delt op i to og to.
Når man står med en øvelse, bestemmer man selv hvor meget vægt man presser eller trækker, derfor er det ikke til gene for partneren, der måske har ønske om mere eller mindre vægt.
Træneren (Kira) er med hele vejen, da deltagerne skal have hjælp eller svar på spørgsmål undervejs eller sættes ind i visse øvelser, så de udføres korrekt. Desuden kan Kira også spotte, hvis der er nogen der ikke udnytter sit potentiale og hjælpe med at give et positivt skub i den retning uden af at irettesætte. Kira hæver aldrig stemmen og der indgår ikke konkurrence i træningen, men mere samhørighed og et godt fællesskab. Træningen er hård, men aldrig hårdere end den enkelte kan være med.

Ønsker du at leje en bil, tage til stranden på egen hånd eller se nogle seværdigheder, der ikke umiddelbart er med i programmet, står vi altid klar til at hjælpe.

 

  Det med småt:

  • Rejsen garanteres ved 10 deltagere
  • Drikkepenge er ikke inkl.
  • Rejsende til Mexico anbefales at blive vaccineret
  • Det foudsættes at pas er i god stand og gyldigt minimum 3 måneder efter din hjemkomst.

  Om stederne

  Oasis Yaaxlum og Alcobas Del Mar

   

  KONTAKT OS

  SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

  Kontakt os

  Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

  ØNSKER OG GODE RÅD

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

  I FÅR EN REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

  REJSEN LÆGGES FAST

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

  VI HOLDER KONTAKT

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

  DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

  Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
  For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

  Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

   
  Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

  Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
   
   

  RING TIL OS

  SKRIV TIL OS

  61 16 30 14

  Kontakt os

  GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

  Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

  Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

  Pin It on Pinterest

  Share This