Zen Luxury Travels
 

Tag på et Mindfulness retreat

Hos ZEN Luxury Travels er vi eksperter i mindfulness retreats, hvor vi guider dig til indre ro og velvære. Vores team hjælper dig hele vejen og sikrer, at du får det perfekte retreat, der passer til netop dine drømme.

Mindfulness er en teknik, der fokuserer på at være opmærksom på nuet og være til stede i øjeblikket uden at dømme eller være fordømmende. Det er en form for meditation, der involverer at bringe opmærksomheden indad og fokusere på en bestemt ting, som f.eks. åndedrættet eller kroppen. Mindfulness øvelser kan hjælpe med at reducere stress, forbedre koncentrationsevnen og øge følelsen af velvære.

Mindfulness retreats

ALGARVE

Yoga og mindfulness retreat

Portugal er vidunderlig uspoleret natur, som vil favne og åbne op for dit sande selvopladende selv.

Tag med Anne & Sussanne til smukke Portugal og oplev det bedste fra både yoga & mindfulness i ét roligt og selvopladende retreat.

Pris fra: 16.500 kr.

SRI LANKA

Power Retreat

Ayurveda er verdens ældste alternative behandlingsform. Et medicinsk system, der ser på det hele menneske, og søger at finde årsagen bag det enkelte menneskes tilstand fremfor at symptombehandle.

Pris fra: 24.900 kr.

MADEIRA

Ayurvedisk retreat

Forestil dig den smukkeste udsigt ud over Atlanterhavet. Er man heldig ser man delfinerne springe rundt mens vi dyrker morgenyoga… Vores mest solgte og populære retreat gennem de sidste 10 år, har helt overbevisende været vores ayurveda rejser og ayurveda retreats. Med Ayurveda er målet ikke at blive sund, men at forblive sund.

Pris fra: 23.600 kr.

DANMARK

Mind and Movement retreat på Broløkke Herregård

Gennem en holistiske tilgang til krop og sind, får du på dette retreat en større forståelse for din krop og dig selv som menneske. Med fordybelse i B:A:M træning, yoga, meditation og nærende kost har du mulighed for at være med på et retreat, der giver dig mere velvære og udvikler dig som menneske. Du får chancen for at stoppe op og mærke dig selv på en ny måde.

Pris fra: 5.959 kr.

DANMARK

Selvkærligheds retreat på Tøystrup Gods

På retreatet vil vi arbejde intenst og kærligt med dine selvkærligheds-strategier. Du får klarhed om de strategier, der er givende for dig, men du slipper også af med de strategier, som ikke tjener dig længere. Du får på retreatet kærlig bistand til at udvikle din egen personlige selvkærligheds-manual.

Pris fra: 5.995 kr.

Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

JORDAN

Digital Detox

Træk stikket – og tag bestik af tilværelsen. På digital detox i Jordans spektakulære ørken kan du lade batterierne op på en enestående måde. Forvent, at du kommer hjem med rygsækken fuld af redskaber til en bedre hverdag.

Pris fra: 21.800 kr.

SVERIGE

ReCharge meditationsretreat

For alle, der interesserer sig for meditation, og det meditation kan. Uagtet om du har årevis af erfaring med meditation, eller du er helt ny og søgende efter meditationsredskaber.

Pris fra: 6.000 kr.

Hvorfor tage på et mindfulness retreat?

Mindfulness er godt for både krop og sjæl, og det er ikke uden grund, at flere og flere danskere dyrker mindfulness i hverdagen. Derudover oplever vi også en stor stigning i efterspørgslen på vores luksusrejser, hvor vi hjælper dig med mindfulness, meditation, yoga og en sund og lækker kost.

Nogle af fordelene ved at tage med ZEN Luxury Travels på en mindfulness rejse er:

– Mindfulness kan hjælpe med at reducere stress og øge følelsen af velvære ved at fokusere på nuet samt øge opmærksomheden på ens følelser og tanker.

– Mindfulness kan forbedre koncentrationen og øge evnen til at fokusere og være til stede i øjeblikket.

– Mindfulness kan hjælpe med at øge empati og forbedre relationer ved at øge forståelsen for ens egne følelser og følelserne hos andre.

– Mindfulness kan hjælpe med at forbedre fysiske helbredstilstande: søvnkvalitet, smertebehandling og kroniske sygdomme ved at bidrage til reduktion af stress og øge følelsen af velvære.

– Mindfulness kan hjælpe med at øge selvindsigt og selvkendskab ved at give en større bevidsthed om ens egne tanke- og følelsesmønstre. Det kan hjælpe én med at agere i stedet for at reagere og til at tage ansvar for sine handlinger.

Et retreat for krop og sjæl

Vores mindfulness retreats og mindfulness rejser giver muligheder for at træne mindfulness og øge din bevidsthed i afslappede og rolige omgivelser. Vores retreats og rejser kan være af forskellige varigheder, fra et par dage til længere perioder, og kan byde på en række forskellige aktiviteter og øvelser. Disse er designet til at øge bevidstheden om nuet og reducere stress. Retreats vil typisk inkludere workshops, meditation og yogasessioner, og du vil også have tid til selv at praktisere det, du har lært. Opholdet er i naturskønne omgivelser, som understøtter fokus på ro og velvære.

Målet med vores mindfulness rejser er at give deltagerne mulighed for at komme væk fra hverdagen og rutinerne, og derved få tid til at fokusere på deres mentale
og fysiske velvære i en afslappet og rolig atmosfære.

Uanset hvilken af vores destinationer du vælger, er målet at give dig mulighed for at træne mindfulness. Det vil sige få en pause fra hverdagens forpligtelser og øge din bevidsthed om nuet og dit mentale og fysiske velvære. Vores retreats kan hjælpe med at øge empati og forbedre relationer, forbedre din fysiske helbredstilstand, øge selvindsigt og forøge din livskvalitet.

Meditation og yoga

 

Både yoga og meditation er en naturlig del af af vores mindfulness retreats – fra weekender i yogaens tegn, til lange livsændrende ophold med yoga som hjørnesten. Når du booker et mindfulness retreat med os, ved vi, at vi leverer en enestående, uforglemmelig og luksuriøs oplevelse.

Ligesom yoga bidrager meditation også til den samlede oplevelse og til at bringe dig og din krop i balance. Meditation har flere fordele for både krop og sind, som eksempelvis: reducering af stress, forbedring af koncentrationsevnen, øget følelse af velvære, forbedring af søvnkvalitet, forbedring af hukommelsen, øget empati og forbedring af relationer. Det kan også hjælpe med at øge selvindsigt, selvkendskab og hjælpe med at tackle negative tankemønstre og øge livskvaliteten.

Vi samler på glade kunder

Hos ZEN Luxury Travels er vi stolte over at have opnået en 5 stjernet rating på TripAdvisor, der er baseret på over 146 anmeldelser fra tilfredse kunder. Vores fornemmeste opgave er at levere exceptionel service, rådgivning og en unik oplevelse for vores kunder. Vi er glade for at skille os ud og for, at vores kunder anbefaler os til andre. Vores høje rating bekræfter vores kompromisløse kvalitet og service, og vi stræber hele tiden efter at tilfredsstille vores kunders krav og forventninger.

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This