Passer datoerne dig ikke?

Vi kan også skræddersy denne rejse til dig

Den ultimative yoga og meditationsrejse

FOR DIG, DER VIL HAVE MERE ENERGI OG OVERSKUD I KROP OG SIND, OG KOMME I KONTAKT MED DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV

Giv dig selv et kæmpe boost energi, kraft og overskud med ZEN Luxury Travels og Kropsinstituttets populære Ayurvediske Power Retreat.
Retreatet er et af vores mest solgte rejser, og med god grund…

På turen vil du mærke Ayurvedisk Power på egen krop. Det vil sige en uge med yoga, meditation, daglig træning, lækker ayurvedisk mad, samt indsigtsrige og behagelige ayurvediske behandlinger, der giver DIN krop et stort og kærligt boost.

Og eftersom din krop og mentale tilstand hænger sammen, vil du mærke at det, du gør godt for kroppen, også gavner dine tanker og dit følelsesliv. Glæd dig til en gennemgående opblomstring i krop og sind.

Du vil blive indlogeret på Jetwing Ayurveda Pavilions – en lille perle, hvor ayurvedisk healing og harmoni danner rammerne for at du får en fantastisk luksusoplevelse. Vi har nøje udvalgt det lille, familiedrevne og autentiske ayurvediske hotel, fordi det er hjertevarmt, smukt, og meget hyggeligt.

Vi sørger for alt på dit Ayurvediske Power Retreat, så du bare kan fokusere på at nyde opholdet og blive den bedste version af dig selv. Du er i de tryggeste hænder – vores dygtige behandlere, som er med på rejsen, guider dig igennem både træning og behandlinger og spørgsmål du måtte have på turen.

Vil du se mere af smukke Sri Lanka? Så arrangerer vi også gerne rundrejser over hele øen for dig både før og efter retreatet.

Passer datoen ikke, eller hvis du blot har lyst til en individuel sundhedsrejse eller en rejse med familien, kan vi også skræddersy et ophold til dig, der opfylder netop dine ønsker og behov.

 

LÆS OM RETREATET I EN PDF HER

 

Velegnet til solorejse

Næste retreats


13 JAN - 21 JAN 2024

Tilgængelig

Kim Steen

7 DAGE
Dobbeltværelse pr. person fra:
26.200,- DKK

Enkeltværelse fra:
28.700,- DKK

Vi sætter ikke folk sammen i et dobbeltværelse, som ikke kender hinanden og booker sammen

VIL GERNE HØRE MERE →


21 JAN - 29 JAN 2024

Udsolgt

Martin Bonde Mogensen

7 DAGE

Vi sætter ikke folk sammen i et dobbeltværelse, som ikke kender hinanden og booker sammen


13 JAN - 29 JAN 2024

Udsolgt

Kim SteenMartin Bonde Mogensen

14 DAGE

Vi sætter ikke folk sammen i et dobbeltværelse, som ikke kender hinanden og booker sammen

Læs mere om Ayurveda på vores blog

Ayurveda for begyndere: Hvad er Ayurveda?

Ayurveda er et holistisk sundhedssystem, som beskæftiger sig med fysisk sundhed, mental balance og mellemmenneskelige relationer. Lær mere om ayurveda her:

Med Power Retreat på Sri Lanka får du…

 • Fly tur/retur København – Columbo
 • Overnatning i privat bolig i det fredfyldte Ayurveda Pavillion med lækker fælles pool og blot 250 meter til stranden
 • Fuld økologisk og ayurvedisk forplejning, der giver enkle og effektive kostløsninger til en stærk, sund og slank krop for maksimal energi
 • Daglig yoga med en af de inspirerende lokale guruer. Her får du redskaberne til at skabe ro og mentalt overskud i en travl hverdag
 • 2-2,5 times ayurvediske behandlinger. Behandling  består af blid oliemassage, rensende dampbade og helende urteindpakninger, der nulstiller krop, sind og får bugt med ophobet stress
 • Daglig træning i øvelserne ”De fem tibetanere”, der er enkle men uhyre kraftfulde yogaøvelser, som du kan tage med hjem, når du har brug for et hurtigt fix i en presset periode
 • Daglig B:A:M (Body All Mind) træning, som er med til at udsætte kroppens ældningstegn og retter op på stivheder og gamle skader
 • Daglig meditation, som lærer dig at være til stede i nuet. Du får større ro, bedre dømmekraft og flere værktøjer til at balancere et travlt familieliv og en krævende karriere
 • To kropsterapeutiske behandlinger udført af en af Kropsinstituttets terapeuter. Betragt behandlingen som et service eftersyn, der afslører din krops sande tilstand, og fortæller hvor du mest effektivt kan sætte ind
 • Daglig individuel konsultation med en lokal ayurvedisk læge, der følger din behandling og udvikling fra start til slut
 • Syv dages kostplan før og efter turen, så du er klar når du lander i Sri Lanka, og nemt kan inkorporere din nye livsstil, når du kommer tilbage
 • Peptalks og vejledning fra en af Kropsinstituttets behandlere, der guider dig under hele forløbet og sørger for, at du når dine mål
 • Kokkeopvisning i ayurvedisk madlavning hvor du får inspiration og tips til, hvordan du selv hurtigt og nemt kan lave lækker mad, der fortsætter den sunde og effektive stil, når du kommer hjem
 • Et unikt møde med andre inspirerende og nysgerrige power-sjæle

Vores videoer

Yoga på ayurvedisk power retreat

Interview med Mogens

Interview med Emiliy og Bettina Aller

Interview med Lars og Farnaz Elbæk

Reloaded, recharged & retreated med Saszeline

Interview med Erik Ødegaard Pedersen og Bent Nielsen

Læs mere om B:a:m træning på vores blog

Hvad er B:A:M træning?

Hos ZEN Luxury Travels har vi flere retreats der indeholder B:A:M træning.
Martin Bonde Mogensen fortæller på vores blog hvad B:A:M træning går ud på og hvad du kan forvente af et retreat hvor der indgår B:A:M træning.

Jeg var her i januar 2018 på Power Retreat på Sri Lanka for anden gang. Jeg har ikke ord til, at beskrive hvor fantastik det er og hvilken udvikling man kan gøre for sig selv på så kort tid – hvis man bare giver sig selv lov. Alle omkring dette retreat fortjener den dybeste respekt og ros – og hvilket serviceniveau! Jeg har kun èn advarsel! Du bliver dybt afhængig af det og må bare tilbage 🙂 bonusgevinst; man møder de dejligste og livsglade mennesker! Jeg er tilbage i 2019

Jesper K.

Sales Manager TV2

Power retreatet på Sri Lanka er så intenst og helende på alle måder. Jeg føler for første gang, at der er en ”connection” mellem mit hoved og min krop. Det har været en uforglemmelig rejse, jeg er markant smidigere, har fået pænere hud, min søvn er bedre og min energi er i top. Tak fordi I viste mig en lille bid af paradis.

Charlotte Andersen

Sygeplejerske

En typisk dag på Power Retreat

Kl. 06.30 Yoga & morgenmeditation

Kl. 08.00 Ayurvedisk morgenmåltid

Kl. 09.00 – 12.00 Konsulation m. ayurvedisk læge + 2-2,5 timers ayurvediske behandlinger (massage, zoneterapi, scrup, ansigtsmassage mm.)

Kl. 12.30 Ayurvedisk frokost

Kl. 13.30 Kropsterapeutisk behandling udført ved en af Kropsinstituttets terapeuter
(2 behandlinger på retreatet)

Kl. 14.30 Afslapning v. pool område

Kl. 17.00 B:A:M (Body All Mind) træning

Kl. 18.30 Juice & kosttilskud

 

  Det med småt:

  • Rejsen garanteres ved 9 deltagere
  • Drikkepenge er ikke inkl.
  • Rejsende til Sri Lanka anbefales at blive vaccineret
  • Det foudsættes at pas er i god stand og gyldigt minimum 6 måneder efter din hjemkomst.
  • Dette retreat er også velegnet hvis du rejser solo

  Hver dag kommer lægen og hører, hvordan det går. Min massage engel giver mig olie massage, body scrubs, hoved, ansigtsbehandling, oliebad i panden, afslappende pakninger, øjenbehandlinger, urtevand bade, dampbade, inhalation af rensende urter til næse og bihuler – alt sammen styret af den daglige konsultation ved den ayurvediske læge.

  Det er faktisk hårdt med så meget massage og afslappelse, da det rører dybt både fysisk såvel som psykisk. Jeg bruger mange timer på at lave ”ingen ting” – det er dejligt.
  Allerede efter en uge er musklerne bløde og sener og led bliver dag for dag mere og mere smidige. Det kan jeg mærke i yogaen.
  Maden er så gennemført lækkert lavet og præsenteret – den smyger sig let henover smagsløgene. Det er en fornøjelse at se kokkene demonstrere hvordan de tryller herlighederne frem.
  Så ikke nok med at det smager himmelsk så får vi også inspiration til selv at gå i køkkenet og kombinere udvalgte retter.
  Det er et uhyre professionelt tilrettelagt retreat og der gives masser af ros til Martin som holder alle trådene sammen. Det kan varmt anbefales.

  Pernille Knutzon

  Læge

  Forlæng dit ophold

  HVIS DU ØNSKER 14 DAGES RETREAT ER DET OGSÅ MULIGT

  Nu du er afsted og flybilletten allerede er betalt til Sri Lanka, har du måske lyst til at forlænge dit ophold med et eventyr af en rundrejse på Sri Lanka eller ultimativ forkælelse på Maldiverne 1 1/2 times flyvning væk?
  Alt er muligt og intet umuligt. Vi skræddersyr din drømmerejse præcis efter dine ønsker og behov.

  Om stedet

  Jetwing Ayurveda Pavillons

   

  Vores behandlere

  Martin Bonde Mogensen

  Pernille Skall

  Kim Steen

  Søren Møller

  Jesper Brandis

  Magnus Lovendal

  Jeg er stadig fuldstændig mundlam over, hvor meget der kan nå at ske i krop og sind på bare en uge. WAUW! Jeg oplevede en ro og en lethed i kroppen, fik et meget bedre humør og større overskud med få og små forandringer.

  Marie Storm

  Nu sidder jeg her som en glad Duracell-kanin med masser af energi og redskaber, jeg vil fastholde hjemme i Danmark. Min yoga-guru runger stadig i mit hoved: Relax in your mind. Jeg håber opladningen holder til næste år – hvor jeg tager med på retreat igen!

  Maria Egelund

  Sygeplejerske, livstilcoach og personlig træner

  Det skrives om os

  Femina

  Apr. 2023

  JYSK FYNSKE MEDIER

  Jan. 2023

  ELBÆKS EJENDOMSMÆGLER

  Nov. 2021

  BERLINGSKE

  Jan. 2020

  Læs artiklen her ➞

  JYLLANDS POSTEN

  Okt. 2018

  GO BEAUTY

  Okt. 2018

  BØRSEN

  Sep. 2018

  SKØN

  Jan. 2018

  FEMINA

  Apr. 2017

  FEMINA

  Jul. 2016

  SKØN

  Sep. 2011

  KONTAKT OS

  SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

  Kontakt os

  Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

  ØNSKER OG GODE RÅD

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

  I FÅR EN REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

  REJSEN LÆGGES FAST

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

  VI HOLDER KONTAKT

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

  DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

  Selected Value: 100000
  Træk i slideren

  Pin It on Pinterest

  Share This