Sidst på eftermiddagen er der for sidste gang De 5 Tibetanere. Nu føler jeg mig fuldstændig klar og udrustet til at tage hjem og fortsætte denne gode daglige rutine. Det er øvelser, som jeg kan lave hver eneste dag derhjemme og vil sikre mig et godt energiflow i kroppen og holde mig en super form.

Så ud over at have haft en helt fantastisk tur, er blevet forkælet med alle former for gode behandlinger, sund mad og solskin, så har jeg også min kuffert fyldt med værktøjer, som jeg kan bruge med det samme, jeg kommer hjem. Jeg kan lave De 5 Tibetanere, jeg har fået meditationsredskaber og gode yogaøvelser samt en kæmpe indsigt i, hvordan jeg plejer mig selv og mit helbred optimalt.

Jeg er slet ikke klar til at rejse hjem. Det har været et uforglemmeligt ophold og i den grad en øjenåbner for mig. Jeg har fået livslange gaver med hjem, som jeg vil bruge på mig selv resten af livet og dele ud til alle dem jeg elsker og til alle dem, der vil have dem. Håber du snart selv kommer af sted. Husk at leve livet sundt og sjovt.

Kærlige hilsner fra en meget glad og tilfreds

 

Zennie