Sverige

Recharge meditationsretreat med Jesper Westmark

Vi lever i en verden, hvor stilhed er blevet det nye luksus

Selvforkælelse og selvomsorg på højeste niveau. Fordybelse, ro, stilhed, meditation, nærende mad og masser af rum til at samle tankerne og komme hjem fuldkommen fyldt op med fornyet energi.

ReCharge Meditaionsretreat er for alle, der interesserer sig for meditation, og det meditation kan. Uagtet om du har årevis erfaring med meditation, eller du er helt ny og søgende efter meditationsredskaber, så er Sjövik ReCharge med Jesper Westmark det rette sted.

ReCharge Meditationsretreat på Sjövik i Sverige er for dig, der ønsker at bruge tid på at fordybe dig og møde dig selv på en harmonisk og selvudviklende måde. Du vil opleve dig selv (din sande natur) og bedste udgave af dig. Tonen for “Sjövik” er at mødes i et trygt og hjertevarmt fællesskab.

Programmet er formet, så der er plads til at nyde den smukke natur, stilheden, bevægelse, lange pauser, vandreture, at være alene eller en del af gruppen. Vi er sammen i stilhed fredag og lørdag, fra vi står op og indtil kl. 13 for at give plads til eftertanke, ro og opdagelsen af, hvad der opstår i stilhed.

Meditationerne foretages på stedet fra nutiden og den energi, der findes i gruppen såvel som naturen. Meditationerne giver balance og ro i krop, sind og ånd. Når balancen finder sted i dig, forenes du med den energi, der er bedst for dig lige nu.

ReCharge Meditationsretreat med Jesper Westmark er for både den erfarne, og dig der er nybegynder i meditation. Der vil være både teoretisk undervisning og guidede meditationer baseret på gruppens energi. Hvis vejret tillader det, bruger vi naturen, blandt andet mediterer vi ved solnedgang.

Sauna er en del af ReCharge Meditationsretreatet. Sauna er en gammel tradition og virker på mange plan på kroppen. Vi mediterer også i saunaen.
Det meste af tiden vil vi dog være i meditationsrummet inde i huset ved søen.

Passer datoerne for retreats ikke dig? Jesper tilbyder retreats på andre datoer end vist her på hjemmesiden. Du kan se dem her.


LÆS OM RETREATET I EN PDF HER


Priser

7.500,- kr
+ ekstra tillæg for enkeltværelse


Velegnet til solorejse

Næste retreats


23 NOV - 26 NOV 2023

Tilgængelig

Søren Møller

VIL GERNE HØRE MERE →

Vi garanterer næring til både krop, sind og ånd

Hvad er meditation?

Meditation er en tilstand af ro, kærlighed og det at være til stede i nu’et. Kunsten at meditere handler om at opretholde meditation gennem alle livets udfordringer.
Efter min lære vil du opdage, at vi fokuserer meget på at opdage følelser, tanker eller hændelser, der kan få os til at miste vores naturlige væren og tilstedeværelse i nuet.
Når disse forstyrrende elementer ses for, hvad de er, og reduceres eller fjernes helt, opnår vi en stærkere tilstedeværelse med det, der omgiver os.
Derfor praktiserer vi meditation i tavshed ved at sidde i dyb meditation for at skabe adgang til tilstedeværelse og ro i alle livets oplevelser – uanset hvad der sker.
Det, der er vigtigt, er ikke, hvad der sker med dig i løbet af denne levetid, men snarere hvordan du accepterer de ting, der sker med dig.

Meditation er mit absolut vigtigste værktøj i en hverdag hvor jeg skal være mor til to (baby er i dag 8 uger og den store 5 år), kæreste og sidst men ik mindst partner og direktør i Nordens største Influencer bureau!

Jeg har været på mere end 25 retreats oppe i Sverige og haft Jesper som min meditationslære i snart 10 år og jeg ville ikke kunne stå med benene plantet så solidt på jorden, hvis ikke det var for alt jeg har lært om livet hos Jesper.

Såvel som Oprah Winfrey deler ‘The Power Of Now’ ud til alle hun har kært, anbefaler jeg alle omkring mig at tage på retreat hos Jesper.

Jesper vil altid være en lysende stjerne på min vej i et liv med et larmende sind og stort ego. Jeg er dog ikke fanatisk og elsker balancen mellem min lyst til materialisme og hang til indre ro, hvor Porschen og Chaneltasken hurtigt bringes ned på jorden af meditation og et karmisk zoom’en ud.

Pernille Caroline Lotus

En hel dag på Sjövik ser meget sådan ud…

…men Jesper Westmark arbejder meget med gruppens dynamik og egen intuition, så derfor er der aldrig fastlagt en fast stramt program, da det vil snyde dig for de magiske øjeblikke der opstår når man sætter tingene fri.

Program

Kl. 16.00 – 18.00 Ankomst og tjek-ind

Kl. 18.00 – 19.00 Middag

Kl. 19.00 – 21.00 Info og sauna meditation
Fredag / lørdag (stilhed mellem kl. 07.00 til 13.00)

Kl. 8.00 – 9.00 Meditation

Kl. 9.00 – 10.00 Morgenmad

Kl. 10.00 – 12.00 Meditation

Kl. 12.00 – 13.00 Gå rundt i søen / eller hvile

Kl. 13.00 – 14.00 Frokost

Kl. 14.00 – 16.00 Hvile/pause

Kl. 16.00 – 18.00 Sauna-meditation

Kl. 18.00 – 19.00 Middag

Kl. 20.00 – 22.00 Aftenmeditation / ´Hygge´

Søndag

Kl. 8.00 – 10.00 Meditation

Kl. 10.00 – 11.30 Morgenmad

Kl. 11.00 – 13.30 Meditation

Kl. 13.30  På gensyn og tak for denne gang

Glæd dig også til at nyde god, sund og nærende mad, som tilpasses årstiden.

Retreatet inkluderer

 • 3 overnatninger på en ødegård
 • Fuld forplejning
 • Meditationsundervisning
 • Sauna meditation
 • Ro, fordybelse og stilhed

Om Jesper Westmark

Jesper har arbejdet med meditation og traumeterapi i mere end 20 år. Jesper arbejder på forskellige niveauer. Hans viden varierer fra meditation og selvbevidsthed til gamle sauna-ritualer til traumeterapeut. Hans ideologi er baseret på at kombinere meditation med selvudvikling og styrke sjælen gennem sauna, meditationer og frigivelse af gamle ofte ubevidste traumer.

På daglig basis arbejder Jesper som en traume- og erindringsterapeut og behandler traumer og hændelser fra fortiden, som skaber potentielle forhindringer på individets måde at få mest muligt ud af livet. Ventelisten til traumekonsultation hos Jesper er lukket for tilgang, da Jesper har besluttet at bruge konsultationerne på retreat-gæster, så de altid er sikret en mulighed for at få plads.

Jesper har opnået store resultater med at løsne op for traumer og blokader i individets bevidsthed. Ifølge Jesper samles et unikt værktøj til at arbejde med traumerne i grupper. Energiniveauet stiger, når mennesker samarbejder, derfor er den bedste måde at få hjælp lige nu at tilmelde sig et retreat.

Sjövik er et charmerende hus fra 1930’erne, der har to store huse og en sauna lige ved søen. Vi bor derfor sammen på en hyggelig gammel ødegård, hvor ordet “bæredygtighed” passer til opholdet bedre end “luksus”. Men stilheden er den luksus vi jager mest. Ingen værelser ser ens ud, og du får enten plads i dobbeltværelse, 3-4-personersværelser eller enkeltværelse, hvis du ønsker det.

Sjövik ligger tilbagetrukket og omgivet af den smukkeste natur og stilhed. Her er plads og højt til loftet. Ideelt til lange vandreture eller en tur i den krystalklare sø efter et skønt ophold i saunaen.
Sjövik er indbegrebet af ”back to basic and back to true nature”.

Om stedet

Sjövik

 

Det med småt:

                                                • Retreatet garanteres ved 10 deltagere.
                                                • Transport til Sjövik er ikke inkl.
                                                • Drikkepenge er ikke inkl.
                                                • Lider du af nogle nævneværdige sygdomme skal vi vide det inden retreat start, for at passe på dig.
                                                • Retreatet er også velegnet hvis du rejser solo.

Jeg har været afsted på retreat på Sjövik 6 gange nu. Og jeg må sige at det er blevet en del af mine faste rutiner til at finde ´hjem´. Hjem til mig selv. Der kommer et nyt lag af visdom på hver eneste gang. Når man kommer hjem og hverdagen tager over, kan det godt være svært at huske og implementer min nye viden. Men jeg tager mig selv i gang på gang at huske mig selv på, at vende hjem, huske min meditation og kærligheden til mig selv. Det er ligesom en muskel der skal trænes, jeg øver mig hver dag

Saszeline

Selvom meditationen hjælper mig til at balancere en fortravlet hverdag som mor og selvstændig, så har jeg alligevel søgt et sted jeg kunne retreate over dage, ikke for langt fra familien og på et dybere bevidsthedsniveau for at nulstille krop og sind. Sjövik og Jesper Westmark evner i særdeleshed at facilitere et rum, hvor man over fire dage i skønne omgivelser i den svenske ødemark, bliver undervist og guidet på et dybere meditativt niveau. Det er ikke uden grund, at så mange inklusiv jeg selv, vender tilbage til dette.

Majbritt Lyckhage

CEO & Founder, CosmoChild

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This