Algarve, Portugal

CALM – yoga og mindfulness retreat

Portugals vidunderlige uspoleret natur, som vil favne og åbne op for dit sande selvopladende selv

KROP OG SJÆL

Tag med Anne & Sussanne til smukke Portugal og oplev det bedste fra både yoga & mindfulness i ét roligt og selvopladende retreat.
Forestil dig at lade blikket vandre ud over et smukt landskab dækket af morgendis og lade kroppen blive vækket af de lune vinde fra sydens varme og en let brise fra Atlanterhavets azurblå hav.

Portugal er stadig fyldt med vidunderlig uspoleret natur og kan let blive en del af et uforglemmeligt helle i en fortravlet hverdag.
Vi har alle brug for tid, hvor vi kan trække os tilbage i os selv, blive opmærksomme på vores liv, livsstil og behov, og med dette retreat er du i de helt rette hænder.
Anne og Sussanne er nemlig specialister i hver deres område, nemlig blid yin yoga og stressforebyggende mindfulness.

Sammen byder de to kvinder på et retreat på den smukkeste location, med fokus på selvopladende nærvær og opmærksomhed på krop, sind og hjerterum.
I fem dage vil du, som deltager, bliver introduceret for de fem elementer; vand, træ, ild, jord og metal, og lave en blanding af slow yogaflow og yin yoga, samt pranayama (åndedrætsøvelser og yoga nidra (dyb afspænding).

Samtidig vil mindfulness og opmærksomhed på livet i og omkring dig bringe dig dybere ind i afslappende tilstande, hvor du får mulighed for at undersøge dine dybeste lag og åbne op kærlige og transformerende indsigter. Du vil opleve en ny forståelse af dig selv i livet og lære simple mindfulnessteknikker til at håndtere livets mange uventede situationer.


VIL GERNE HØRE MERE →


Priser

Dobbeltværelse/person fra:
16.500,- DKK

Enkeltværelse fra:
19.500,- DKK

Vi sætter ikke folk sammen i et dobbeltværelse, som ikke kender hinanden og booker sammen


Næste retreats


28 OKT - 2 NOV 2023

Tilgængelig

Christina BækgaardChristina Bækgaard

BOOK REJSE HER →

Et typisk dagsprogram ser således ud:

08.00 – 09.00 – Vi mødes i den smukke morgenstund i cirklen til styrkende morgenyoga
09.00 – 10.00 – Herefter åbner vi op for dagens intentioner med mindfulness og meditation
10.00 – 11.00 – Morgenmad og stille samtale
11.00 – 13.00 – Fælles gåtur i smuk natur med fokus på gående meditation
13.00 – 14.00 – Let frokost
14.00 – 17.00 – Oplæg til alenetid med inspiration til refleksion og øvelser
17.00 – 18.00 – Meditation, yoga og indledning til mindful spisning
18.00 – 20.00 – Middag og afrunding af dagen
20.00 – 22.00 – Herefter aftenhygge med eksempler på afslappende, beroligende aktiviteter, som fodbad, massage og afspænding

Visse aftener kan også krydres med soulful dans og frisættende bevægelse.

Video

Turens indhold

 • Flybillet tur/retur fra København til Faro
 • Airport transfer tur/retur
 • 5 nætters indkvartering i enkelt- eller dobbeltværelse på Wild View Retreat, hvor alle værelser har den smukkeste udsigt
 • Alle måltider (morgenmad, let frokost og aftensmad)
 • Daglig yoga og meditations sessioner
 • Daglig undervisning med Anne og Sussanne
 • Skatter og afgifter i forbindelse med rejsen

Yogaen på retreatet

 

Morgenyogaen vil være mere dynamisk med styrkende yogaøvelser i takt med åndedrættet og aftenyogaen vil være mere stille, meditative yogaøvelser, der virker beroligende og afslappende, hvor vi arbejder med at åbne for flowet i bindevævet og kroppens energibaner.

Alle er velkomne, både nybegyndere og erfarne yogaudøvere. Der bliver taget hensyn til den enkeltes niveau og behov, og alle kan være med i alle øvelser og guidede meditationer.
 

Rammerne for retreatet

 

Wild View Retreat er opstået fra ruinerne af en forladt bjerglandsby Corgas Bravas, ved foden af Algarve i Portugal. Wild View Retreat er defineret af sin spektakulære uafbrudte 360° udsigt over Serra do Caldeirão bjergene. Der er ingen biler, ingen veje, ingen bygninger og ingen naboer. Intet andet end vildmark og natur. Intet at høre udover fuglene og vinden. Du kan ikke gøre andet end at give slip og slappe af i krop, sind og sjæl.

På retreatet vil du være væk fra presset fra det moderne samfund, isoleret i naturen og påbegynde din indre rejse. Du kommer hjem med en følelse af at være helt ny og forbedret!

Dine undervisere på turen, Anne Goncalves & Sussanne Wexø

Anne har igennem de sidste 12 år undervist i yoga og meditation og er specialiseret indenfor yoga mod stress, yin yoga og yoga nidra.

Anne har selv over 20 års personlig yoga- og meditationspraksis og har en lang række uddannelser inden for yoga, ayurveda, kinesisk medicin, somatics, stress. Efter at have undervist i mange år i diverse yogastudier rundt omkring i København, underviser hun i dag primært på sine yogauddannelser, workshops og retreats i DK og udlandet, samt i sin online medlemsklub ROvolutionen®. Siden 2018 har Anne desuden uddannet over 300 yogalærere på sine yogauddannelser.

Annes brænder for at dele yogaen, som en fantastisk vej til at finde indre RO. Hendes undervisning er kendetegnet ved ordene rummelighed, nærvær og ro og er en blanding af meditativ yin yoga, sanselig flow yoga, somatisk meditation, energiarbejde og yoga nidra, dyb afspænding. Hun guider dig til at mærke indad og lave yogaøvelser, der passer til din krop. Yoga, der føles nærende og som et langt kram, du giver dig selv. Når du kommer til stede i din krop og i roen, finder du ind til kernen af din egen indre visdom.

Sussannes passion er livsmestring & feminint lederskab i en moderne verden, hvor hun især underviser kvinder i at udvikle deres naturlige styrker – så man kan leve i balance med sig selv, familie og karriere.

Sussanne har, siden hun var ganske ung, udviklet en dyb passion for at skabe forståelse af det hele menneske, og har tidligt fundet fred og dyb mening i at beskæftige sig med mindfulness, meditation – og på alle måder forbinde sig selv og andre med den dybeste indre visdom.

Hendes læring og overbevisning er, at vi alle har svarene inde i os selv – og at livsmestring især handler om, at finde hjem i vores nærvær og lytte til vores intuition.

“Vores tanker og følelser skaber vores overbevisninger, som skaber vores adfærd, som i sidste ende skaber vores liv. “

Dette gennemstrømmer Sussannes undervisning, og nærværet med elever og deltagere på hendes retreats. Måske er det netop derfor, at hun en efterspurgt inspirator, underviser og uddannelsesleder, som nu også glæder sig til at tilbyde nærværende sanselige retreats hos Zen. Luxury Travels. Her vil Sussanne tage dig på dybe rejser ind i mindfulness med fokus på selvkærlighed, med konkrete redskaber til at forebygge stress og med en vidunderlig skattekiste af selvudviklende redskaber, som tilpasses den enkelte deltager.

 

  Det med småt:

  • Rejsen garanteres ved 10 deltagere
  • Drikkepenge er ikke inkl.
  • Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede gæster og forudsætter et godt, normalt helbred samt normal bevægelighed
  • Retreatet er også velegnet til at rejse solo

  Om stedet

  Wild View Retreat

   

  Vil du vide mere?

  Ring til os på 28 29 54 16 eller skriv på info@zenluxurytravels.com

  Du er også hjertelig velkommen til at booke dit ophold her

  KONTAKT OS

  SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

  Kontakt os

  Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

  ØNSKER OG GODE RÅD

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

  I FÅR EN REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

  REJSEN LÆGGES FAST

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

  VI HOLDER KONTAKT

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

  DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

  Selected Value: 100000
  Træk i slideren

  Pin It on Pinterest

  Share This