Zen Luxury Travels
 

Sri Lanka

Yoga retreat på Sri Lanka

Gemt i hjørnet af talalla strand finder du det fredfyldte Talalla Retreat…

Sri Lanka og yoga er den ultimative dejligste kombination. Den ro og varme du finder i naturen og hos menneskerne på Sri Lanka, giver dig den bedste mulighed for at finde den i dig selv.

Vi har fundet et unikt sted på Sri Lanka, som giver dig den allerbedste mulighed for at få ro til dig selv og dyrke Yoga med udsigten over havet. Som du netop dyrker Yoga med synet vendt mod havet, vil det invitere dig dybere ind i en tilstand af nærvær, hvor du mærker af du ganske hurtigt lægger din hverdag fra dig. Måske det er øjeblikke som disse, der giver dig følelsen af lykke, og måske det er disse øjeblikke, der ændrer dine tanker og forventninger til livet..

Yoga og Sri Lanka kan noget helt specielt. Din yogalærer Lotte Ljungstrøm vil forføre dig ind i yogaen på denne rejse, og med Lottes brede erfaring med Yoga og med Sri Lanka rejser, vil hun invitere dig ind til dine sanser. Duftene og lydene af Sri Lanka blander sig perfekt med Yoga, Mindfulness og Meditation, og vil muligvis sætte sig som evige minder i din følelsesmæssige hukommelse.

Hver dag starter med et glas vand med citron, som renser kroppen og gør dig klar til Yoga. Der er Yoga hver morgen, som tilgodeser hver enkel, og Yogaen tilpasses stemning og behov. Morgenen starter med blide stræk og dybe vejrtrækninger. Du vil blive introduceret til Pranayama, som er åndedrætsteknikker, der påvirker nervesystemet, balancerer hormoner og blodtryk.

Sent på eftermiddagen lige inden solen går ned mødes vi igen til Yoga. Da kroppen er varm af den lune srilankanske luft, byder det ind til lidt mere Yoga i bevægelse. Hatha Vinyasa Yoga styrker din krop ved at tilgodese bindevæv, muskler og led. Også her vil Lotte lære dig Yoga teknikker, filosofiske begreber og ikke mindst, hvordan du mærker efter i dig selv og på den måde får det allerbedste ud af Yogaen.

Du vil på denne rejse blive introduceret til Hatha Yoga krydret med Yin og Restorative Yoga. Alle Yogaklasser slutter med Shavasana og Yoga Nidra, som er afspænding for krop og sjæl. Yoga Nidra er netop Yoga for dit sind, som fjerner tankemylder og erstatter mindre gode tanker med de gode. Yoga Nidra er er fantastisk værktøj til at modvirke stress, bekymringer og andre negative påvirkninger, og give dig sand ro til sjælen.


VIL GERNE HØRE MERE →


Priser

Dobbeltværelse/person fra:
18.000,- DKK

Enkeltværelse fra:
19.900,- DKK

Vi sætter ikke folk sammen i et dobbeltværelse, som ikke kender hinanden og booker sammen


Prisen er med fly fra København.

Næste retreats


4 NOV - 12 NOV 2022

Tilgængelig

Lotte Ljungstrøm

BOOK DIN TUR HER →

Med Yoga Retreat på Sri Lanka får du…

 • Flyrejse tur/retur København – Colombo inkl. transport til og fra lufthavnen
 • Flyskatter og afgifter
 • Syv overnatninger i en Sea View Villa på Talalla retreat. Villaen ligger enten i stueetagen eller på første sal kun få meter fra stranden og er indrettet med autentiske srilankanske møbler og tekstiler. Villaen har udendørs badeværelse, der tillader naturligt lys
 • Helpension under hele opholdet
 • 2 daglige yoga sessioner med Lotte Ljungstrøm som underviser. Hver session vil have fokus på forskellige typer yoga, som tilgodeser individuelle behov. Undervisningen bliver tilrettelagt efter gruppens niveau, så alle får noget ud af undervisningen
 • Individuelle vejledning og guideninger i yoga asanas
 • Mulighed for udflugter til lokale attraktioner
  *Lotte vil prøve og tilrettelægge yoga undervisningen, så der er plads til at udforske lokale attraktioner i løbet af ugen

En typisk dag på yoga retreat

Kl. 07.00 – 07.15 Vand m. honning & citron

Kl. 07.15 – 08:45 Yoga og mindfulness

Kl. 09.00 – 10:00 Morgenmad

Kl. 10:00 – 14:00 Tid til afslapning eller besøg en af de lokale attraktioner

Kl. 14.00 – 15.00 Frokost

Kl. 15.00 – 17.00 Fritid til at slappe af eller gå en tur på stranden

Kl. 17.30 – 19.00 Yoga og mindfulness

Kl. 19.30 – 20.30 Middag

Kl. 19.30 – 20.30 Aften hygge

Din underviser på turen, Lotte Ljungstrøm

Lotte Ljungstrøm er uddannet Hatha Vinyasa yogalærer i USA med overbygning i Reflections Organs Training og certificeret fra Yoga Allience. Lotte har ialt en 500 timers yogauddannelse med overbygning i Yin- og Restorativ Yoga samt over 10.000 timers undervisningserfaring bag sig.

Lotte er uddannet af Paula Tursi fra New York, stifteren af Reflections Yoga. Paula arbejder ud fra Bonnie Bainbridge Cohen principper, og begge er i dag kendt, som nogle af de dygtigste indenfor deres felt. Ud fra deres principper omkring Yoga, kropsterapi og psykoterapi ligger grundlaget for Lottes viden.

Derudover har Lotte 25 års erfaring som selvstændig fysiurgisk massør, zoneterapeut, akupunktør og personlig træner.

Udannelsesbaggrund:
– Yoga Alliance certificeret yogalærer af Paula Tursi, New York USA
– Yin yogalærer certificeret af Victor Chng
– Myofacial bodywork certificeret fra Art of Motion Academy
– Fysio Flow certificeret af Elin Solheim
– FDZ zoneterapeut
– Lægeeksamineret fysiurgisk massør

 

  Det med småt:

  • Rejsen garanteres ved 10 deltagere
  • Drikkepenge er ikke inkl.
  • Rejsende til Sri Lanka anbefales at blive vaccineret
  • Det foudsættes at pas er i god stand og gyldigt minimum 6 måneder efter din hjemkomst

  Talalla Retreat

  Velkommen til et uopdaget paradis. Velkommen til Talalla. Talalla retreat er et boutiquehotel, der tilbyder barfodet rustik charme på Sri Lankas sydlige strande. Tilflugtsstedet ligger på Talalla Beach, en uopdaget bugt med krystalklart turkis vand, gyldent sand og fascinerende solopgange. Her måles tiden i øjeblikke af sindsro og nydelse.
  Talalla, som er et jungleparadis, er bygget lavt og beliggende i frodige haver, der stråler af tropisk flora. Aber leger i kokospalmerne, mens de svajer blidt i vinden. Egern kvidrer, mens de piler gennem græsset. Og om natten lyser ildfluer op i omgivelserne og leder dig let til din villa…. Slap af i den 20 meter lange ferskvandspool, sving dig i en hængekøje eller lig dig i en liggestol. Sri Lankas bedst bevarede hemmelighed venter på dig, er du klar til at fylde din sjæl op og komme i kontakt med naturen?

  Vil du kombinere din yoga ferie med lidt aktvitet i løbet af dagen kan du sagtens kombinere rejsen med et surf kursus på hotellet. Kontakt os for at høre om muligheden for at kombinere rejsen med surf lektioner.

  Er du mere til den fuldkommen afslapning, så er der også en spa på hotellet, hvor vi kan være behjælpelig med at booke behandlinger. Vi anbefaler, at du booker behandlinger inden du rejser hjemmefra for at være sikker på, at de har ledige tider.

  Forlæng dit ophold

  HVIS DU ØNSKER 14 DAGES RETREAT ER DET OGSÅ MULIGT

  Nu du er afsted og flybilletten allerede er betalt til Sri Lanka, har du måske lyst til at forlænge dit ophold med et eventyr af en rundrejse på Sri Lanka eller ultimativ forkælelse på Maldiverne 1 1/2 times flyvning væk? Alt er muligt og intet umuligt. Vi skræddersyr din drømmerejse præcis efter dine ønsker og behov.

  KONTAKT OS

  SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

  Kontakt os

  Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

  ØNSKER OG GODE RÅD

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

  I FÅR EN REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

  REJSEN LÆGGES FAST

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

  VI HOLDER KONTAKT

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

  DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

  Selected Value: 100000
  Træk i slideren

  Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

   
  Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

  Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
   
   

  RING TIL OS

  SKRIV TIL OS

  61 16 30 14

  Kontakt os

  GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

  Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

  Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

  Pin It on Pinterest

  Share This