Oplev en helt ny verden!


Vores egen rundtur på Sri Lanka er nok et af de største eventyr vi har været på til dato. Derfor vil vi også gerne arrangere en rundtur til dig. Landet byder på så mange vidunderlige oplevelser, at det er et under, at der ikke er flere, som kender til landet. Hvad enten du er til strand, kultur eller natur så kan du finde det på Sri Lanka.

Rundturen er skræddersyet efter dine drømme, ønsker og behov og du vil blive kørt rundt på øen af din helt egen chauffør.
Vi glæder os til at hjælpe dig med at opleve den perle Sri Lanka er, uanset om du allerede er kommet til Sri Lanka med os på Power Retreat, eller du blot ønsker at vi skræddersyr din drømmerejse.

Af de mest populære seværdigheder på Sri Lanka er de otte optaget på UNESCOS Verdensarvsliste og det er bestemt fuldt berettiget. Har du tid og lyst til at besøge alle otte seværdigheder på din rundtur så vil vi helt klart anbefale det. Turen vil tage dig rundt i hele landet og du vil således opleve regnskov, savanne og højlandet med teplantagerne.

Ønsker du mere ro og er vild med badeferie så kan vi også arrangere det.

 

I kombination med Maldiverne

Hvis du har planer om at rejse til Sri Lanka, så er det oplagt at slå to fluer med ét smæk ved at forlænge din ferie med en uge eller to til Maldiverne. Maldiverne er et lille paradis. Fra Sri Lanka tager en flyvetur til ø-gruppen kun halvanden time og koster i omegnen af 1.500 kroner tur / retur.

 
 
 
 

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.

For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på:
Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com