Oplev en helt ny verden!


Vores egen rundtur på Sri Lanka er nok et af de største eventyr, vi har været på til dato. Derfor vil vi også gerne tilbyde en rundtur til dig, der alligevel er på Sri Lanka på Ayurvedisk Power Retreat. Øen byder på så mange vidunderlige oplevelser, at det er et under, at der ikke er flere, der kender til landet. Hvad enten du er til strand, kultur eller natur, så kan du finde det på Sri Lanka.

Rundturen er skræddersyet efter dine drømme, ønsker og behov og altid med din private chauffør rundt på øen. Vi glæder os til at hjælpe dig med at opleve den perle Sri Lanka er, uanset om du allerede er kommet til Sri Lanka med os på Power Retreat eller du blot ønsker, vi skræddersyr din drømmerejse.

Af de mest populære seværdigheder på Sri Lanka er de otte optaget på UNESCOS Verdensarvsliste og det er bestemt fuldt berettiget. Har du tid og lyst til at besøge alle otte på din rundtur i Sri Lanka, så vil vi helt klart anbefale det. Turen vil tage dig rundt i hele landet og du vil således opleve regnskov, savanne og højlandet med teplantagerne.

Vi skræddersyr det hele. Ønsker du mere ro og er vild med badeferie, så kan vi også arrangere det.

 

I kombination med Maldiverne

Hvis du har planer om at rejse til Sri Lanka, så er det oplagt at slå to fluer med ét smæk ved at forlænge din ferie en uge (eller to) uger og kombinere din rejse med en tur til Maldiverne. Maldiverne er et lille paradis og fra Sri Lanka tager en flyvetur til ø-gruppen kun halvanden time og koster kun i omegnen af 1.500 kroner tur / retur for den korte flyvetur.

 
 
 
 

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.

For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på:
Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com