Oplev en helt ny verden!


Vores egen rundrejse på Sri Lanka er nok et af de største eventyr vi har været på til dato. Derfor vil vi også gerne arrangere en rundtur til dig. Landet byder på så mange vidunderlige oplevelser, at det er et under, at der ikke er flere, som kender til landet. Hvad enten du er til strand, kultur eller natur så kan du finde det på Sri Lanka.

Rundrejse på Sri Lanka er skræddersyet efter dine drømme, ønsker og behov og du vil blive kørt rundt på øen af din helt egen chauffør.
Vi glæder os til at hjælpe dig med at opleve den perle Sri Lanka er, uanset om du allerede er kommet til Sri Lanka med os på Power Retreat, eller du blot ønsker at vi skræddersyr din drømmerejse.

Af de mest populære seværdigheder på Sri Lanka er de otte optaget på UNESCOS Verdensarvsliste og det er bestemt fuldt berettiget. Har du tid og lyst til at besøge alle otte seværdigheder på din rundrejse så vil vi helt klart anbefale det. Turen vil tage dig rundt i hele landet og du vil således opleve regnskov, savanne og højlandet med teplantagerne.

Ønsker du mere ro og er vild med badeferie så kan vi også arrangere det.

 

Kombinér din rundrejse på SRI lanka Maldiverne

Hvis du har planer om at rundrejse til Sri Lanka, så er det oplagt at slå to fluer med ét smæk ved at forlænge din ferie med en uge eller to til Maldiverne. Maldiverne er et lille paradis. Fra Sri Lanka tager en flyvetur til ø-gruppen kun halvanden time og koster i omegnen af 1.500 kroner tur / retur.

 

"Der har været så mange forskellige indtryk at fordøje. Ikke mindst den smukke og varierede natur og det overdådige dyreliv - visse steder var det som at være i zoologisk have ... bare uden bure! Hundredevis af elefanter, peberfugle, krokodiller, varaner, bjørne, aber, vildsvin, bøfler, isfugle etc. etc.

Desuden interessante kulturoplevelser, en venlig befolkning, dejlig mad og gode hoteller. 

Vi var inden rejsen spændt på, hvordan det ville være at rejse rundt i en lille bil med et fremmed menneske i 17 dage. Her blev vi bestemt heller ikke skuffede. Vores guide/chauffør var både godt selskab og meget vidende om både natur og kultur. Og i øvrigt en god chauffør. Vi fik et fint venskab undervejs, og han fortalte gerne om sit eget liv og dagligdagen på Sri Lanka, som man jo ellers ikke altid kommer så tæt på som turist."
- Linda

 
 
 

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.

For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på:
Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com