Ha en trevlig resa!

 
martin_zennie.jpg

Vi är tacksamma över att ha fått möjligheten att erbjuda dig resor, som visar dig vägen ”hem”. Resor, som sätter sina spår i kropp, sinne och själ och skapar ro, balans och ännu mer livsglädje. Där gammalt bagage, som kropp och själ mår bättre utan, rensas bort, och du får goda vanor och positiva tankar med dig hem, så att du kan bli den bästa versionen av dig själv. Vi hoppas att du på den här sidan hittar en resa som passar dig och kan ge dig det som du och din kropp behöver. 

ZENNIE & MARTIN BONDE MOGENSEN

Våra resor

 

Juice Retreat i Marrakech

Blott tjugo minuter från Marrakechs labyrintiska gytter, färgstrålande marknader och vackra medina har vi funnit en oas av upphöjd ro och överdådig skönhet. Den utsökta,
5-stjärniga hotellanläggningen ger inramningen till vårt lyxiga Juice Retreat, som är skräddarsytt för dig som vill detoxa både invändigt och utvändigt. Här kan du unna dig själv en välförtjänt paus, där du bygger upp din kropp och återvänder hem betydligt sundare, smalare och vackrare. Men kanske allra viktigast: Du får ett gigantiskt överskott av förnyad energi, kraft och vitalitet och upplever dig själv helt utan filter.

Power Retreat på Sri Lanka

Behöver du dra ut kontakten och ge dig själv en jätteboost med energi och välbefinnande.

Följ med Zen Luxury Travel & Kroppsinstitutet till Sri Lanka och kom hem starkare, sundare och slankare. Vi har skräddarsytt ett överdådigt power retreat för dig, som vill följa med på den ultimata yoga- och meditiationsresan. Vi tar hand om allt, så så att du kan luta dig tillbaka, vända blicken inåt och uteslutande fokusera på att bli den bästa versionen av dig själv.
 

 

Rundtur på Sri Lanka

NYHED

Nyheter

Sri Lanka bjuder på så många vidunderliga upplevelser att det är ett under att det inte är fler som känner till landet. Oavsett om du vill ha strand, kultur eller natur, så kan du finna det på Sri Lanka. Av de mest populära sevärdheterna på Sri Lanka är åtta upptagna på UNESCOS Världsarvslista och det är verkligen helt berättigat. Har du tid och lust att besöka alla åtta på din rundtur på Sri Lanka, så ser vi helt klart till att ordna det. Rundturen är skräddarsydd efter dina drömmar, önskemål och behov och kommer att ta dig runt i hela landet. 

SOL, SPA & SHOPPING I DUBAI

Photo by Frederic Prochasson/iStock / Getty Images

Nyheter

Oavsett om du önskar ett par dagars stopp på vägen hem efter Power Retreat på Sri Lanka eller efter vårt träningsbootcamp, nu när flygbiljetten redan är betald, eller om du bara önskar dig en härlig varm semester i Dubai, så ser vi till att du får en unik vistelse i denna storslagna stad. Vi hjälper dig med allt från bokning av hotell, flyg, biljetter till sevärdheter, transport och allt annat som du har behov av. Alltsammans till konkurrenskraftiga priser, från det mest lyxiga till den budget som passar dig.
 

Nyårskur på Kragerup Gods

Photo by valentinrussanov/iStock / Getty Images

Nyheter

Önskar du den bästa tänkbara början på 2018? Följ med Martin Bonde Mogensen och hans team på den coolaste Nyårs-soppkuren och sparka igång det nya året med yoga, meditation, behandlingar och tid att ta hand om dig själv. Drömmer du om att verkligen ta hand om dig själv och rena din kropp på ett förstklassigt sätt? Följd då med Martin Bonde Mogensen och hans team på ditt livs sundaste nyårskur.