Upplev en helt ny värld!

Vår egen rundtur på Sri Lanka är nog ett av de största äventyr som vi hittills har varit på. Därför vill vi också gärna erbjuda en rundtur till dig som redan är på Sri Lanka på Ayurvedisk Power Retreat. Ön bjuder på så många vidunderliga upplevelser att det är ett under att det inte är fler som känner till landet. Oavsett om du vill ha strand, kultur eller natur, så kan du finna det på Sri Lanka.

Rundturen är skräddarsydd efter dina drömmar, önskemål och behov och du har alltid din privata chaufför med dig runt på ön. Det gläder oss att kunna hjälpa dig med att uppleva den pärla som Sri Lanka är, oavsett om du redan har kommit till Sri Lanka med oss på Power Retreat eller om du bara önskar att vi ska skräddarsy din drömresa.

Av de mest populära sevärdheterna på Sri Lanka är åtta upptagna på UNESCOS Världsarvslista och det är verkligen helt berättigat. Har du tid och lust att besöka alla åtta på din rundtur på Sri Lanka, så ser vi helt klart till att ordna det. Turen kommer att ta dig runt i hela landet och du kommer således att uppleva regnskog, savann och högland med teplantagerna.

Vi skräddarsyr det hela. Önskar du mera ro och älskar badsemester, så kan vi också arrangera det.

 

I kombination med Maldiverna

Om du har planer på att resa till Sri Lanka så är det möjligt att slå två flugor i en smäll genom att förlänga din semester en vecka (eller två) och kombinera din resa med en tur till Maldiverna. Maldiverna är ett litet paradis och från Sri Lanka tar en flygtur till ö-gruppen bara en halvtimme och kostar endast omkring 1500 kronor tur/retur för den korta flygturen.

 
 
 

Vi är naturligtvis medlem i danska resegarantifonden.

För ytterligare information kontakta Zen Luxury Travels

på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com


Du er välkommen att kontakta oss, om du vil ha vår hjälp med at boka anslutningsresan mellen ditt hem och Köpenhamn