Zen Luxury Travels
 

Er du klar til dit livs game-changer med et spirituelt retreat?

Tager du lederskabet i dit eget liv?
Er du præcis hvor du gerne vil være? Udnytter du dine fulde potentialer i livet? Føler du dig lykkelig?
Eller søger du uden at have fundet helt ”hjem” endnu? Hvis du vil udvikle dine spirituelle gaver.

Hvorfor rejse på spirituelt retreat?

 • Få kontakt til din intuition og egne klarsynsevner
 • Du vil blive guidet af de bedste undervisere i landet

 • Få en enorm værktøjskasse med hjem, du kan bruge i din dagligdag
 • Du er omgivet af fred og ro til at fordybe dig
 •  
  Med andre ord: På vores spirituelle retreat vil du opleve et kærligt fællesskab, hvor du kan være sammen med andre ligesindede – og udvikle dig spirituelt.
  Når vi er flere med samme intention, kan vi komme dybere og bredere i vores bevidsthedsarbejde og i vores spiritualitet.

  Du rejser hjem med en værktøjskasse fyldt med letanvendelige og brugbare hverdagsværktøjer, der kan hæve din vibration og dit energiniveau.

  Du er altid velkommen til at ringe eller kigge ind til os til en uforpligtende snak om vores retreats og det retreat, der passer perfekt til netop dig.

  Spirituelle retreats

  BALI

  På rejse med sjælen

  En helt særlig spirituel rejse til dig, der vil transformere dit liv på en måde, der inkluderer en bevægelse i såvel krop, sind som ånd. Du vækkes på rejsen på de områder af livet, der higer efter lys og næring.

  Pris fra: 21.500 kr.

  GRÆKENLAND

  Selvudvikling og sjælekald retreat

  På dette retreat oplever du transformation. Du bliver opløftet af Christinas undervisning og yoga-sessionerne, der vil foregå i vores eksklusive yogastudie på øen – samt udenfor i den rå natur, hvor der i pauserne også bliver lejlighed til at nyde stilheden og nærværet i vidunderlige omgivelser.

  Pris fra: 17.900 kr.

  DANMARK

  Selvkærligheds retreat på Tøystrup Gods

  På retreatet vil vi arbejde intenst og kærligt med dine selvkærligheds-strategier. Du får klarhed om de strategier, der er givende for dig, men du slipper også af med de strategier, som ikke tjener dig længere. Du får på retreatet kærlig bistand til at udvikle din egen personlige selvkærligheds-manual.

  Pris fra: 5.995 kr.

  BHUTAN

  Meditationsretreat

  Helt uforstyrret ligger det lille kongedømme klemt inde mellem Kina og Indien midt i Himalayabjergene. Bhutans placering midt i denne maleriske natur gør landet til noget helt særligt.

  Pris fra: 42.000 kr.

  Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

  DANMARK

  Mind and Movement retreat

  Gennem en holistiske tilgang til krop og sind, får du på dette retreat en større forståelse for din krop og dig selv som menneske. Med fordybelse i B:A:M træning, yoga, meditation og nærende kost har du mulighed for at være med på et retreat, der giver dig mere velvære og udvikler dig som menneske. Du får chancen for at stoppe op og mærke dig selv på en ny måde.

  Pris fra: 5.959 kr.

  PORTUGAL

  Yoga og mindfulness retreat

  Portugal er vidunderlig uspoleret natur, som vil favne og åbne op for dit sande selvopladende selv.

  Tag med Anne & Sussanne til smukke Portugal og oplev det bedste fra både yoga & mindfulness i ét roligt og selvopladende retreat.

  Pris fra: 16.500 kr.

  Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

   
  Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

  Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
   
   

  RING TIL OS

  SKRIV TIL OS

  61 16 30 14

  Kontakt os

  GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

  Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

  Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

  Pin It on Pinterest

  Share This