Select Page

Zen luxury travels

Stresshåndtering og
forebyggelse mod stress

Zen luxury travels

Stresshåndtering og
forebyggelse mod stress

Zen luxury travels

Stresshåndtering og
forebyggelse mod stress

Zen luxury travels

Stresshåndtering og
forebyggelse mod stress

Stresshåndtering og forebyggelse mod stress

Lytter du til dig selv og de signaler, din krop giver dig? Trænger du til at hive stikket et par dage og give dig selv lov til blot ”at være”. Så er du ikke den eneste!

Forebyggelse er altid lettere end helbredelse.

Der er altid hjælp at hente… Meditation kan være vejen.
Meditation skaber en pause i en travl hverdag med både deadlines, vigtige møder, skole-hjem-samtaler og familiefødselsdage. Pausen er et pusterum fra de mange tanker, som konstant suser rundt i dit hoved. En pause på retreat giver ro, ny energi, klare tanker og forebygger ikke mindst stress og angst.

Stress er et ord, der dækker over meget. En af udfordringerne med stress er, at det i folkemunde bruges til at beskrive alt fra vores almindelige hverdagstravlhed til den alvorlige sygdom, stress også kan være. Stress påvirker ikke kun kroppen, men i høj grad også hjernen.

Mindfulness og meditation er vejen til indre lykke og stresshåndtering.
Siden introduktionen af mindfulness er der udført utallige eksperimenter og de viser, at mindfulness kan hjælpe med at reducere mange mentale og fysiske problemer, og samtidig øge modstandsdygtighed, fokus og glæde. Den videnskabelige forståelse af hjernen og vores adfærdsmønstre er nu en stor del af vestens mindfulness-undervisning.

Vi har med stor succes fokus på stress og stressreduktion på en række af vores retreats.

Du er altid velkommen til at booke en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og finde det retreat, der matcher netop dine behov og forventninger.

Stresshåndterings retreats

SVERIGE

ReCharge meditationsretreat

For alle, der interesserer sig for meditation, og det meditation kan. Uagtet om du har årevis af erfaring med meditation, eller du er helt ny og søgende efter meditationsredskaber.

Pris fra: 6.000 kr.

Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

JORDAN

Digital Detox

Træk stikket – og tag bestik af tilværelsen. På digital detox i Jordans spektakulære ørken kan du lade batterierne op på en enestående måde. Forvent, at du kommer hjem med rygsækken fuld af redskaber til en bedre hverdag.

Pris fra: 21.800 kr.

MADEIRA

Ayurvedisk retreat på Madeira

Forestil dig den smukkeste udsigt ud over Atlanterhavet. Er man heldig ser man delfinerne springe rundt mens vi dyrker morgenyoga… Vores mest solgte og populære retreat gennem de sidste 10 år, har helt overbevisende været vores ayurveda rejser og ayurveda retreats. Med Ayurveda er målet ikke at blive sund, men at forblive sund.

Pris fra: 23.600 kr.

BHUTAN

Meditationsretreat

Helt uforstyrret ligger det lille kongedømme klemt inde mellem Kina og Indien midt i Himalayabjergene. Bhutans placering midt i denne maleriske natur gør landet til noget helt særligt.

Pris fra: 29.900 kr.

DANMARK

Skovbad i Hornbæk Plantage

Et skovbad er kendt for at øge immuniteten og fører til færre dage med sygdom såvel som hurtigere helbredelse efter skade eller operation. Naturen har en positiv effekt på vores sind såvel som kroppen. Du føler dig mindre trist, vred og ængstelig.

Pris fra: 349 kr.

SRI LANKA

Power Retreat

Ayurveda er verdens ældste alternative behandlingsform. Et medicinsk system, der ser på det hele menneske, og søger at finde årsagen bag det enkelte menneskes tilstand fremfor at symptombehandle.

Pris fra: 24.900 kr.

GAVEKORT

MANGLER DU DEN PERFEKTE JULEGAVE?
Vi pakker de fineste gaveæsker til din kære.

Ring til os på 61 16 30 14 eller skriv til info@zenluxurytravels.com 
Så har du gaven inden længe.

Vi ønsker dig en magisk december.

😊  fra Zennie

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This