Select Page

Din bedste investering i livet

En sundhedsrejse er for dig, som har brug for at tage lidt hånd om dig selv. Dig, som trænger til en opladning – fysisk som psykisk. Selvom der måske står Thailand eller Spanien på billetten, skal en sundhedsrejse ikke sammenlignes med en ferie. Der er nemlig et klart sigte med rejseformen – at du får det bedre.
Når du investerer i en sundhedsrejse, investerer du i dit velvære, og afkastet vil typisk komme både familie, kollegaer og omgangskredsen til gode. For der skal fyldes op på depoterne, før du har noget at give af.
De fleste af vores kunder er gengangere, og det bekræfter os i, at en investering i dig er en investering, der giver overskud.

Forebyggende sundhedsrejser

Forebyggelse er lettere end helbredelse, og sundhedsrejser er en af de bedste måder at få det overskud, der gør, at du kan være der for andre. Flere og flere danskere forstår også vigtigheden i at passe godt på sig selv — både fysisk og psykisk — og ønsket om at vende tilbage fra ferie opladt og fornyet er markant stigende.
En sundhedsrejse er ikke en rejse, der erstatter den almindelige familieferie. Det er en rejse, du drager ud på for dig selv. For at finde hjem og få dit bedste potentiale frem i lyset igen. En sundhedsrejse indeholder altid en 360 graders vinkel, hvor krop, sind og ånd kommer i fokus.
Der er ofte en særlig diæt på sundhedsrejser, der er typisk lægekonsultationer — og altid en stribe af behandlinger, der naturligvis er tilrettet lige netop dine behov, ønsker og formål med rejsen.

Behandlende sundhedsrejser

Vi oplever mange kunder, som kom for sent til forebyggelse. Heldigvis var de tids nok til lindring og helbredelse. Det er ofte typiske livsstilssygdomme som stress, udbrændthed, psoriasis, vægtproblemer eller hormonelle udfordringer, som vores sundhedsrejser afhjælper. Det kan også være et sygdomsforløb, som kræver – eller vil have gavn af – et rekreationsophold, for at du kan finde tilbage til den vanlige trivsel, energi og livsglæde.
Sygdom, mistrivsel og mental ubalance er naturligvis noget, vi tager meget alvorligt, og vi tager selvfølgelig alle de nødvendige hensyn, så du kan fokusere på at blive rask igen. Har du en særlig diæt, er du bevægelseshæmmet, eller har du andre helbredsmæssige udfordringer, er det noget, vi sagtens kan håndtere.

Fem overvejelser, du bør tage, inden du booker en sundhedsrejse

Hvad er dit mål med rejsen?
Er batterierne flade, skal et grimt sygdomsforløb lægges bag dig, eller ønsker du bare at være på forkant med din trivsel? Det er vigtigt, at du gør dig nogle grundige overvejelser om dit ønskede udbytte, for der er selvfølgelig stor forskel på rejserne. Vi står naturligvis til rådighed, hvis du ønsker at sparre med os.

Hvad ønsker du at få ud af rejsen?
Hvis vi bliver i investeringsterminologien, så kan vi sige, at vi i det første spørgsmål har besluttet os for at investere i teknologi – nu finder vi så de konkrete aktier. Her kommer vi nemlig et spadestik dybere. Skal din udvikling fokusere på fysisk velvære, mental balance eller måske lidt af hvert? Hvilke redskaber ønsker du at have med hjem i kufferten? Det bør du afklare inden – og vi står naturligvis til rådighed med vejledning.

Hvor længe vil du gerne være væk?
Det er klart, at en lang rejse giver mulighed for et langt større udbytte, men virkeligheden for mange er, at der er brug for dem hjemme og på job. Derfor bør du også afveje din rejselængde i forhold til de ønsker, du har for turen. Måske bør din sundhedsrejse være længere end antaget, måske skal du justere på dine mål for rejsen – og måske går det op i en højere enhed.

Hvor langt har du lyst til at rejse væk?
Mens nogle gæster ikke kan komme langt nok væk fra hverdagen, har andre ikke behov for at rejse om på den anden side af jorden. Måske er det rejsetiden og tidszonerne, der gør fjerne destinationer uoverkommelige på en kortere sundhedsrejse, og måske er det helbredsmæssige hensyn, der holder dig tilbage. Vi står klar til at sparre med dig, for vi har i dén grad erfaring med at forene ønsker med virkeligheden.

Ønsker du at rejse solo eller i selskab?
Vi tilbyder rejser med en dansk kropsterapeut, med andre danske deltagere og helt uden andre danskere. Vi kan arrangere en tur for dig alene, for dig og en partner — og for dig, der måske har brug for en støtte eller hjælper. Det er op til dig, hvad du ønsker og er tryg ved. Vi skal nok få det til at ske.

THAILAND

Kamalaya

Navnet Kamalaya er sammensat af kamal, der betyder lotus, og alaya, der betyder rige. Lotusriget. Det siger næsten alt. Lotusblomsten er nemlig et ikon for udfoldelse…

SPANIEN

SHA, Alicante

Trænger du til forandring? Til at blive forkælet, komme i form, leve sundere eller blot give dig selv en pause og et kæmpe energiboost? Så er SHA Wellness Clinic i Alicante…

INDIEN

Ananda, indisk Himalaya

Du modtages i den tidligere maharaja af Tehri Garhwals smukke palads, der med det samme fortæller, hvilken elegance og ophøjet ro…

GAVEKORT

MANGLER DU DEN PERFEKTE JULEGAVE?
Vi pakker de fineste gaveæsker til din kære.

Ring til os på 61 16 30 14 eller skriv til info@zenluxurytravels.com 
Så har du gaven inden længe.

Vi ønsker dig en magisk december.

😊  fra Zennie

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This