Din bedste investering i livet

En sundhedsrejse er for dig, som har brug for at tage lidt hånd om dig selv. Dig, som trænger til en opladning – fysisk som psykisk. Selvom der måske står Thailand eller Spanien på billetten, skal en sundhedsrejse ikke sammenlignes med en ferie. Der er nemlig et klart sigte med rejseformen – at du får det bedre.
Når du investerer i en sundhedsrejse, investerer du i dit velvære, og afkastet vil typisk komme både familie, kollegaer og omgangskredsen til gode.
For der skal fyldes op på depoterne, før du har noget at give af.
De fleste af vores kunder er gengangere, og det bekræfter os i, at en investering i dig er en investering, der giver overskud.

Udpluk af sundhedsrejser

THAILAND

Kamalaya

Kamalaya er indbegrebet af tropisk elegance og luksus. De rolige omgivelser fører dig tilbage til naturens rytme, hvor du finder ind til din kerne og dit naturlige jeg. På Kamalaya oplever du velvære og selvforkælelse. Du gør din krop og din sjæl en kæmpe tjeneste ved at tage afsted på wellness i Koh Samui.

Fra: 28.000,- DKK i 7 dage
Prisen er for 1 person

SPANIEN

SHA, Alicante

Trænger du til at blive forkælet, komme i form, leve sundere eller blot give dig selv en pause og et kæmpe energiboost?
Så er SHA det perfekte sted. Et af Europas mest anerkendte sundheds -og spahoteller dedikeret til dig og din velvære. Her forkæler du dig selv og kommer i kontakt med din indre sundhed i de smukkeste omgivelser på klipperne over Middelhavet i Sydspanien.

Fra: 32.000,- DKK i 5 dage
Prisen er for 1 person

INDIEN

Soma Manaltheeram

Den ægte luksus på Soma Manaltheeram er ikke de fysiske faciliteter, men det du mærker dybt inde i sjælen takket være de bedste behandlinger og et stærkt lægeteam.

Påklædning? Du vil se folk bevæge sig rundt i badekåbe med olie i håret, urtemasker i ansigtet eller yogatøj det meste af dagen, og til middag om aftenen er det fuldkommen afslappet.

Fra: 19.000,- DKK i 7 dage
Prisen er for 1 person

BALI

Fivelements

En holistisk healingproces designes til at fintune det fysiske, emotionelle og spirituelle i dig. Du genskaber renhed og balance og tillader dig selv at udfolde dit fulde potentiale gennem traditionelle terapier, ernæringsrigtig mad og kreativ kunstterapi.

Fra: 20.000,- DKK i 7 dage
Prisen er for 1 person

MALDIVERNE

Joali Being

Joali Being er 100 pct. dedikeret til velvære og har en kerne af luksus, sundhed, glæde og bæredygtighed. Glæd dig til et ophold, hvor velvære er meget mere end et udtryk. Det er en vej i livet.

Øens læringscenter tilbyder en række uddannelsesmæssig workshops og oplevelser med velværeeksperter, kulinariske maestroer og plantelæger, så du kan blive klogere på, hvordan krop og sind arbejder sammen.

Fra: 110.000,- DKK i 5 dage
Prisen er for 1 person

INDIEN

Ananda in the Himalayas

Ananda In The Himalayas Spa bringer dig i bogstavelig forstand nærmere himlen. Du er i indisk Himalaya, hvor de frodige bjerge begynder at rejse sig for at blive til de sneklædte kæmper, du ser i det fjerne. Her er renhed noget, du indånder og stræber efter.

Fra: 50.000,- kr. i 5 dage
Prisen er for 1 person

THAILAND

Chiva-Som

Det store udvalg af komplette sundhedsforløb fra detox over ernæring og vægttab til destress og emotionel balance kan skræddersys til dig ud fra dit liv og dine mål. Du starter med en personlig konsultation hos en biopat, og ud over denne grundige samtale kan du få lavet både fysisk tjek og hudkonsultation.

Fra: 42.000,- kr. i 5 dage
Prisen er for 1 person

INDIEN

Niraamaya Kovalam

Den vidunderlige spa tilbyder en unik kombination af traditionelle og moderne behandlinger, hvor både dit sansesystem og den spirituelle dimension stimuleres. Her henter du ny energi og styrke i den autentiske ayurvedas holistiske healing, i Østens traditionelle massager og i moderne terapier.

Fra: 27.000,- DKK i 7 dage
Prisen er for 1 person

BALI

Sukhavati

Beliggende i de smukke omgivelser på Bali, er Sukhavati Ayurvedic Retreat & Spa et wellness-retræte. Med naturlige ayurvediske helbredende behandlinger og anden praksis kan et ophold på det ayurvediske retreat hjælpe med kroniske helbredsproblemer såsom stress, hvilket resulterer i forbedret velvære.

Fra: 45.000,- DKK i 7 dage
Prisen er for 1 person

SRI LANKA

Ayurveda Pavilions

På Sri Lanka finder du en lille perle – Ayurveda Pavilions. Forkæl dig selv og tag på et ayurvedisk ophold på Sri Lanka, hvor du er i fokus. Turen er for dig, der vil vende hjem med en stærkere, sundere og slankere krop samt et roligere og mere harmonisk sind.

Fra: 19.000,- DKK i 7 dage
Prisen er for 1 person

MADEIRA

Alpino Atlantico

På Alpino Atlantico kan du vælge mellem flere programmer, der har hvert sit fokus. Uanset hvilket program du vælger, hjælper programmet og Alpino Atlanticos kompetente personale dig med at genfinde forbindelsen til dig selv.

Fra: 18.000,- DKK i 7 dage
Prisen er for 1 person

Forebyggende sundhedsrejser

Forebyggelse er lettere end helbredelse, og sundhedsrejser er en af de bedste måder at få det overskud, der gør, at du kan være der for andre. Flere og flere danskere forstår også vigtigheden i at passe godt på sig selv — både fysisk og psykisk — og ønsket om at vende tilbage fra ferie opladt og fornyet er markant stigende.
En sundhedsrejse er ikke en rejse, der erstatter den almindelige familieferie. Det er en rejse, du drager ud på for dig selv. For at finde hjem og få dit bedste potentiale frem i lyset igen. En sundhedsrejse indeholder altid en 360 graders vinkel, hvor krop, sind og ånd kommer i fokus.
Der er ofte en særlig diæt på sundhedsrejser, der er typisk lægekonsultationer — og altid en stribe af behandlinger, der naturligvis er tilrettet lige netop dine behov, ønsker og formål med rejsen.

Behandlende sundhedsrejser

Vi oplever mange kunder, som kom for sent til forebyggelse. Heldigvis var de tids nok til lindring og helbredelse. Det er ofte typiske livsstilssygdomme som stress, udbrændthed, psoriasis, vægtproblemer eller hormonelle udfordringer, som vores sundhedsrejser afhjælper. Det kan også være et sygdomsforløb, som kræver – eller vil have gavn af – et rekreationsophold, for at du kan finde tilbage til den vanlige trivsel, energi og livsglæde.
Sygdom, mistrivsel og mental ubalance er naturligvis noget, vi tager meget alvorligt, og vi tager selvfølgelig alle de nødvendige hensyn, så du kan fokusere på at blive rask igen. Har du en særlig diæt, er du bevægelseshæmmet, eller har du andre helbredsmæssige udfordringer, er det noget, vi sagtens kan håndtere.

Fem overvejelser, du bør tage, inden du booker en sundhedsrejse

Hvad er dit mål med rejsen?

Er batterierne flade, skal et grimt sygdomsforløb lægges bag dig, eller ønsker du bare at være på forkant med din trivsel? Det er vigtigt, at du gør dig nogle grundige overvejelser om dit ønskede udbytte, for der er selvfølgelig stor forskel på rejserne. Vi står naturligvis til rådighed, hvis du ønsker at sparre med os.

Hvad ønsker du at få ud af rejsen?

Hvis vi bliver i investeringsterminologien, så kan vi sige, at vi i det første spørgsmål har besluttet os for at investere i teknologi – nu finder vi så de konkrete aktier. Her kommer vi nemlig et spadestik dybere. Skal din udvikling fokusere på fysisk velvære, mental balance eller måske lidt af hvert? Hvilke redskaber ønsker du at have med hjem i kufferten? Det bør du afklare inden – og vi står naturligvis til rådighed med vejledning.

Hvor længe vil du gerne være væk?

Det er klart, at en lang rejse giver mulighed for et langt større udbytte, men virkeligheden for mange er, at der er brug for dem hjemme og på job. Derfor bør du også afveje din rejselængde i forhold til de ønsker, du har for turen. Måske bør din sundhedsrejse være længere end antaget, måske skal du justere på dine mål for rejsen – og måske går det op i en højere enhed.

Hvor langt har du lyst til at rejse væk?

Mens nogle gæster ikke kan komme langt nok væk fra hverdagen, har andre ikke behov for at rejse om på den anden side af jorden. Måske er det rejsetiden og tidszonerne, der gør fjerne destinationer uoverkommelige på en kortere sundhedsrejse, og måske er det helbredsmæssige hensyn, der holder dig tilbage. Vi står klar til at sparre med dig, for vi har i dén grad erfaring med at forene ønsker med virkeligheden.

Ønsker du at rejse solo eller i selskab?

Vi tilbyder rejser med en dansk kropsterapeut, med andre danske deltagere og helt uden andre danskere. Vi kan arrangere en tur for dig alene, for dig og en partner — og for dig, der måske har brug for en støtte eller hjælper. Det er op til dig, hvad du ønsker og er tryg ved. Vi skal nok få det til at ske.

Selvom jeg har rejst flere gange med Zen Luxury Travels både i DK, Marrakech, Koh Samui og Sri Lanka, så bliver jeg stadig imponeret over deres personlige og venlige kundeservice samt deres positive approach og øje for alle detaljer!
Deres destinationer og typen af retreats er altid nøje udvalgt og gennemtænkt, kvaliteten er simpelthen bare i top!
Mit næste retreat skal helt sikkert også være igennem dem, for så VED jeg bare at alt er i orden!
En kæmpe anbefaling herfra😄

Line

Har rejst med ZenTravel 9 gange, min 10. gang til oktober. Dette siger jo i sig selv, at jeg er yderst tilfreds. Rejserne er godt planlagte og lige det jeg har brug for til at lade op på. Vil du investere lidt i dig selv og i din langtidsholdbarhed, kan det kun anbefales. Jeg har været på retreat på SriLanka og juice retreat i Marrakesh og snart går turen til Kamalya.

Jannie

Det skrives om os

Liebhaverboligen.dk

Maj. 2022

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This