COMO Shambhala, Bali

Livsforandrende sundhedsrejse
på Bali

Forandring for krop, hjerte og sind på Bali

GIV DIT LIV FORNYET ENERGI OG VEDVARENDE VELVÆRE OMGIVET AF LUKSUS, HARMONI OG SKØNHED PÅ BALI.

Selvforkælelse, når det er bedst. Få steder i verden udstråler samme harmoni som Bali. Det er som om, at alt omkring dig er skabt med et større formål: at udstråle skønhed og balance.

Du mærker det i templerne. I naturen fra vandfald til rismarker. I de smukke offergaver til guderne. I kunst, arkitektur og indretning, der på samme tid rummer uendelig harmoni og stor detaljerigdom. Og du mærker det ikke mindst i en unik tilgang til sundhed og velvære, der her rækker meget videre end balinesisk massage.

Shambhala-filosofien

COMO Shambhala Estate rummer hele denne skønhed og harmoni på kanten af en kløft omgivet af jungle og med Ayung-floden nede i dybet. Lyden af rislende vand og jungle går lige i hjertet og er velgørende i sig selv. Et kvarters kørsel væk er Balis kunstneriske centrum, Ubud.

Shambhala repræsenterer en fælles filosofi, der giver dig en holistisk oplevelse med fokus på harmoni i krop, hjerte og sind. Det gælder fra kostens nænsomme tilberedning af økologiske råvarer, så næringsværdien bevares, til wellness-tilbud med yoga, pilates, skønhedsbehandlinger, meditation, spa og massage.

Her er guider til mountain biking, vandring, klatring, whitewater rafting og udendørs træning.

VEDVARENDE SUNDHED OG UENDELIG LUKSUS GÅR HÅND I HÅND PÅ COMO SHAMBHALA ESTATE PÅ BALI

Nyd forkælelse, vidunderlig natur og velgørende sundhedsprogrammer målrettet til dig. Og tal med os, hvis vi skal hjælpe med flere oplevelser på guddommelige Bali.

  • Ernæring
  • Detox
  • Spa & Wellness
  • Træning og fordybelse
  • Yoga, tai chi og chi gong
  • Ayurveda terapi
  • Skræddersyede programmer
  • COMO Shambhala Cuisine
  • Luksuriøs indkvartering

 

Få hjælp til din personlige rejse til COMO Shambhala Estate på Bali

Ring og få hjælp til at sammensætte det rigtige program til dig på COMO Shambhala Estate på Bali.

Zennie Bonde

Zennie Bonde
Bureauchef
Tlf. 61 16 30 14
KONTAKT OS →

Når du nyder livet på COMO Shambhala Estate, så tag endelig et grundigt kig i aktivitetskalenderen og meld dig til nogle af de mange muligheder.

Tag med på gåture langs rismarkerne, dyrk yoga, chi gong og tai chi, kom på kokkeskole med juicer eller desserter, oplev Balis ceremonier, dyrk pilates eller interval træning i jungle gym, nyd hydroterapi, gå med til en hellig kilde for give offergaver og meget mere alt ud fra det, der er, når du er på COMO Shambhala Estate.

Mange aktiviteter er gratis, andre som kokkeskole og guidet cykeltur til landsby er mod betaling.

Dit personlige sundhedsprogram

COMO Shambhala Estate er COMO-kædens flagskib inden for wellness, et ”Retreat for Change”, hvor du kan få sammensat et personligt sundhedsprogram. Fra yogalærer over ayurvedisk læge til diætist er fokus på dine ønsker og behov.

Et sundhedsprogram inkluderer mindst tre nætters ophold, men tro os, du vil få lyst til at blive meget længere. Tal med os, hvis du ønsker hjælp til en videre rejse rundt på skønne Bali.

Ernæring & wellness

Forøg din sundhed og dit velvære gennem et holistisk ernæringsprogram, der tager udgangspunkt i en personlig konsultation med COMO Shambhala Estates diætist. Sammen afdækker I dine mål, spisevaner og udfordringer fra stress over allergier til immunforsvar og søvnvaner.

Du får en kostplan og personlig aktivitetskalender. Diætisten anbefaler samtidig terapeutiske behandlinger som akupunktur og hydroterapi.

Der er også en wellness aktivitet hver dag med f.eks. bevægelse & mindfulness, ansigtsbehandling og massageterapi. Smagfulde à la carte menuer sætter prikken over i’et med sund og næringsrig økologisk kost. Velbekomme!

Be active

Be Active er programmet til dig, der vil kick-starte, fastholde eller udfordre dine normale fitness rutiner, tabe dig eller genopbygge efter en skade.

Du får lagt et personligt program ud fra dine mål med daglig fitness, aktiv udfordring eller massage. Programmet vil være en blanding af træningsklasser med andre og individuel træning, pilates eller yoga. De særlige udfordringer som guidede cykelture og vulkanvandring skaber skøn afveksling og store smil. Og din kost fra COMO Shambhala Cuisine sikrer dig det rigtige energiniveau.

Ayurveda terapi

Ayurveda betyder viden om livet og bygger på en holistisk tilgang til din sundhed. Krop, sjæl og sind fungerer som et samlet hele, og ubalance ét sted påvirker hele din sundhed og dit velbefindende. I virkeligheden så utroligt indlysende, at vi alle burde leve efter det.

Med et ayurvedisk program på COMO Shambhala Estate genskabes din balance, og du kan mærke skønne sideeffekter i form af vægttab, mindre stress og udrensning af kroppen.

Programmet fastlægges sammen med en ayurvedisk læge, der også vejleder om kost og ernæring. Maden er essentiel for, hvordan du har det, og for hvordan du lykkes med dine behandlinger, som vi anbefaler minimum tre af.

Detox

Sundhed kommer indefra. Det er baggrunden for Detox-programmet Cleanse til dig, der vil opnå en bedre balance, forbedret fordøjelse og fornyet styrke og velvære.

Du nyder skræddersyede menuer af sund og inspirerende plantebaseret kost (whole food), der er enten rå eller tilberedt, så du får det maksimale ernæringsmæssige udbytte. Eller du får en nøje sammensat kost baseret på friske juicer, te, supper og tonics.

Det giver dig energi til aktiviteter og behandlinger, der kan være alt fra yoga og vandreture i naturen til akupunktur og tarmskylninger. Glæd dig til at mærke nyt velvære gro indefra.

Skæddersyet program

Uanset hvilket sundhedsprogram, du vælger, tager det udgangspunkt i dig. De fleste har særlige temaer, men du kan også få et program, hvor du plukker præcis det, du drømmer om.

Du får en ugentlig konsultation hos COMO Shambhalas wellness-ekspert, individuel kostplan og daglig wellness behandling. Herudover kan du vælge fra den store aktivitetskalender flere daglige aktiviteter. Du har en personlig assistent til at støtte og vejlede gennem hele forløbet.

Forlæng dit retreat med en rundrejse

Du er meget velkommen til at forlænge dit ophold på COMO Shambhala estate, Bali

Kontakt os for at høre om de mange muligheder og kombinationer. 

Vi glæder os til at sende dig afsted på en luksuriøs og selvkærlig rejse. Skræddersyet til dig, så du får det meste ud af dit ophold. Vores ønske er, at du får en oplevelse for livet. Det vigtigste er, at du er i centrum og kommer hjem med fornyet energi og som den bedste udgave af dig selv.

COMO Shambhala Estate

COMO Shambhala Estate er et unikt wellness resorts, hvor du føler dig hjemme med det samme. Værelser og suiter er samlet i grupper af 4 eller 5 i separate bygninger, der smyger sig ind i det grønne. Hver bygning har sin egen pool, lounge og skyggefulde pavilloner, hvor du kan slappe af.

De smukt indrettede værelser og suiter spænder fra garden rooms på 32-45 m2 og Terrace Suites på 45-80 m2 med egen have/terrasse til endnu mere overdådige suiter på op til 300 m2 med egen pool. COMO Shambhala Estate har også villaer med egen pool og flere soveværelser, hvis du rejser med familie og/eller venner. Børn er velkomne, men spa og programmer har en aldersgrænse på 16 år.

Tal med os om det rigtige for dig. Uanset hvad du vælger, kan du se frem til at bo i den smukkeste luksus.

Om stedet

COMO Shambhala Estate, Bali

 

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This