Fivelements, Bali

den ultimative sundhedsrejse
på Bali

Plads til forandring og kærlighed på Bali

FIVELEMENTS MÅL ER AT LÆRE DIG AT ELSKE OG RESPEKTERE LIVET OG SKABE EN PLADS TIL FORANDRING OG KÆRLIGHED.

En lille halv times kørsel fra Balis kunstneriske centrum, Ubud, snor Ayung-floden sig gennem en frodig kløft. I en stor bue favner floden Fivelements, der ligger som en landsby i det grønne.

Traditionel balinesisk arkitektur med høje palmetækkede tage rejser sig mellem palmerne, og på den anden side af floden står rismarkerne tæt. Du finder ikke meget smukkere rammer for en sundhedsrejse til Bali.

Naturens dufte og lydene fra det rislende vand og brisen i palmerne skaber en dyb ro, og at stå i den store yoga pavillon, hvor det høje palmetækkede tag spreder sig ud som en beskyttende himmel, mærkes helt ind i hjertet.

FÅ DET ULTIMATIVE SPA OG WELLNESS OPHOLD PÅ BALI

En holistisk healingproces designes til at fintune det fysiske, emotionelle og spirituelle i dig. Du genskaber renhed og balance og tillader dig selv at udfolde dit fulde potentiale gennem traditionelle terapier, ernæringsrigtig mad og kreativ kunstterapi.

 • Balinese Healing
 • Cuisine for life
 • Detox og anti-age
 • Kunstterapi
 • Wellness
 • Skønhed & spa
 • Meditation, mindfulness & yoga

Få hjælp til din personlige rejse til Fivelements på Bali

Ring og få hjælp til at sammensætte det rigtige program til dig på Fivelements på Bali.

Zennie Bonde

Zennie Storm
Bureauchef
Tlf. 28 29 54 16
KONTAKT OS →

Videoer

Welcome to Fivelements

Yoga at Fivelements

Sekala & niskala

På Bali mærker du en intens spiritualitet. Smukke templer, spektakulære processioner og de små offergaver, der dag efter dag sættes frem overalt, giver hverdagen en unik stemning og harmoni.

Bag det hele er troen på de to verdener sekala og niskala. Det sete og det usete. Det gode og det onde. Lyset og mørket. Den ene eksisterer i kraft af den anden. Det vigtigste i livet er at sikre balancen og harmonien med det åndelige, omgivelserne og mellem mennesker.

Dette er baggrunden for alt, hvad du oplever og nyder på Fivelements. Fra yoga, meditation og mindfulness, der er en del af det daglige program, over skønne massager til personlige healingprogrammer.

Kost og livskraft

Kosten er grundlæggende for dit helbred og velbefindende. Fivelements køkken benytter udelukkende plantebaserede fødevarer, der i deres oprindelige, uopvarmede tilstand betragtes som levende.

Frugt, grøntsager, korn, nødder, frø, tang og frisk juice tilberedes ubehandlet eller i en speciel proces ved mindre end 48 °C, så de livsvigtige næringsstoffer og enzymer bevares. Resultatet er en kost, der bliver til livskraft hos dig gennem optimal ernæring og fordøjelse.

Panca Mahabhuta retreat

The Panca Mahabhuta Retreat betyder fem elementer, og er en hindu-filososfi om, hvordan indre og ydre krafter arbejder sammen og forenes i universet.

En holistisk healingproces designes til at fintune det fysiske, emotionelle og spirituelle i dig. Du genskaber renhed og balance og tillader dig selv at udfolde dit fulde potentiale gennem traditionelle terapier, ernæringsrigtig mad og kreativ kunstterapi.

Holistisk detox

Transformationen mod et sundere og bedre liv starter ved din indre harmoni. Du skal lære at elske og respektere krop, sind og ånd. Tri Kaya Parisudha Retreat er et detox-program baseret på gammel balinesisk filosofi, der fremmer et liv med ren tanke, tale og handling. Et liv styret af den gode vilje.

Dit personlige detoxprogram benytter traditionelle balinesiske terapier til at udrense både det fysiske og ikke-fysiske, så krop og sjæl forenes i balance og harmoni.

Cuisine for life

Lad dig inspirere af Fivelements’ køkken, og lær selv at skabe kulinarisk, plantebaseret kost til gavn for helbred, skønhed, søvn, vægt og meget mere. Du kommer på en gastronomisk rejse, der giver dig indsigt i “living foods”, og lærer dig, hvordan du booster energi, immunforsvar og livskvalitet.

Udover daglig kulinarisk træning nyder du traditionelle healingterapier til foryngelse og velvære.

Kreativ kunstterapi

En del af Fivelements’ sundhedsprogrammer er kreativ kunstterapi. Her mærker du glæden ved at skabe – og får troen på, at du kan. For mange er det en helt unik oplevelse, hvor du bryder nogle grænser og kommer hjem med selvskabte minder, der altid vil være en reminder og inspiration i livet derefter.

Du er her for at udfolde dit fulde potentiale. Glæd dig til at lykkes.

Smukke suiter ved floden

Fivelements har ni suiter i private pavilloner ved floden indrettet ud fra gamle balinesiske traditioner i både materialer og udsmykning. Du har en stor terrasse, healing badehus med kromoterapi lys, aircondition, lydsystem med iPod dock, wi-fi m.m. Nyd at falde i søvn til lyden af floden.

Forlæng dit retreat med en rundrejse

Du er meget velkommen til at forlænge dit ophold på Fivelements, Bali

Kontakt os for at høre om de mange muligheder og kombinationer.

Vi glæder os til at sende dig afsted på en luksuriøs og selvkærlig rejse. Skræddersyet til dig, så du får det meste ud af dit ophold. Vores ønske er, at du får en oplevelse for livet. Det vigtigste er, at du er i centrum og kommer hjem med fornyet energi og som den bedste udgave af dig selv.

Ordliste til større indsigt

 • Tri Hita Karana – livet i harmoni med gud, natur og mennesker
 • Tri Kaya Parisudha – et liv med rent sind, ren tale og ren handling
 • Panca Mahabhuta – de fem elementer, der forklarer sammenhæng mellem det indre og det ydre
 • Akasa (æter) – sammenhængskraft og rummelighed. I kroppen repræsenteret ved hulrum. I sjælen ved bevidsthed
 • Bayu (luft) – kroppens bevægelse og styrken bag dine tanker
 • Teja (ild) – lys, varme og transformation. Fordøjelse, perception og intelligens
 • Apah (vand) – i kroppen repræsenteret ved væsker, i sindet ved kærlighed og medfølelse
 • Pertiwi (jord) – soliditeten. Den fysiske krop og det stabile sind

Om stedet

Fivelements, Bali

 

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This