Bali

Storslået magi på Bali

Oplev uforglemmelige Bali og lad dig fortrylle og forføre af øens helt særlige stemning

Bali er en del af Indonesien, men på mange måder er øen helt sin egen. Som de mange smukke templer på øen vidner om, er den altdominerende religion hinduisme. Balineserne dyrker deres religion med stor respekt, og de lever i taknemmelighed over de gode ting, der kommer til dem. Som besøgende oplever man lokalbefolkningens forhold til religion som naturligt og afslappet, og det er i høj grad med til at gøre et ophold på Bali til en fantastisk nærværende og personlig oplevelse.

Bali er vidunderligt smuk. Øen er indbegrebet af uberørt og betagende smuk natur, hvor indre ro kan dyrkes. Her er frodig regnskov, ubeskiveligt smukke risterrasser, et rigt dyreliv, imponerende vandfald og smukke strande hele øen rundt.

Strandende i syd er de mest besøgte, mens strandene omkring Kuta på den østlige side af øen er berømt for sine store bølger og meget besøgt af surfere.
Ubud er Balis kulturelle centrum. Omgivet af betagende landskaber finder man her den sande balinesiske sjæl og stemning. Kunstnere og andre kreative sjæle flokkes hertil, og selvom turismen stiger er her stadig dejligt afslappet. Et vidunderligt og inspirerende sted at tilbringe flere dage på sin rundtur.

Området omkring Ubud er berømt for de mange fantastisk smukke risterrasser. Som frodige etagerækker ligger de spredt over bjergsiderne, og danner utrolige landskaber. Et virkelig smukt og frodigt syn, som bare skal opleves.

Ønsker du at dase på stranden i Nusa Dua, dyrke yoga i Ubud, sidde på café i Seminyak eller snorkle over de smukke koralrev på nordsiden af øen? Vi samarbejder med hoteller over hele øen og kan sammensætte præcis den ferie, du ønsker dig, og vi glæder os til at vise dig Bali.

Hold også øje, da vi jævnligt tilbyder spirituelle rejser til Bali.

Med en rejse på Bali får du…

Et af vores mange hoteller

På Bali har vi en bred vifte af samarbejdspartnere. Kombinér f.eks. et ophold på et beach resort i Sanur eller i Nusa Dua med et ophold i Ubud omgivet af tropeskov. Alle hoteller er bæredygtige og opført med stor respekt for den omkringliggende natur. F.eks. Sankara resort i Ubud. En skjult perle i den traditionelle landsby Kumbuh, Mas – Ubud. Resortet er autentisk elegant omgivet af eksotiske plantager af mangotræer og røde palmer. Omgivelserne inviterer til tilbagelænet afslapning og fordybelse, hvor du lader din krop og sjæl finde sit eget fredelige leje. Og med kun 15 min. til Ubud centrum er Sankara det perfekte udgangspunkt for at udforske det lokale liv. Ønsker du at dyrke yoga på din ferie, er der også rig mulighed for det på hotellet.

På Bali skal man nyde, opleve, suge til sig og lade den magiske stemning lade energidepoterne op. Lad os sammensætte den perfekte rundtur for dig og din familie, så I får den helt rigtige ferie.

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This