Et sted for transformation og helbredelse

Euphoria retreat er dybt autentisk i sin natur og filosofi

Hos Euphoria retreat er deres helbredende filosofi og behandlinger baseret på to indflydelsesrige filosofier og helbredende praksis – græsk og kinesisk.
I deres inderste essens deler de begge dybe historiske rødder og en fælles forståelse af kosmos og den menneskelige natur. At forblive tro med de helbredende traditioner hvor der er fokus på et afbalanceret liv og om en sundt spirituel forbindelse. Centralt i denne gamle tradition var templerne kaldet Asclepieia, hvad vi i dag har lært at kende som helbredende kurbade.

Euphoria retreat er et sted for inspiration for dem, der søger at leve et mere afbalanceret og sundt liv, ændre og transformere og genoprette forbindelsen til deres åndelige selv på en måde, der er tættere på hjerte og rødder.

Euphoria retreat står på 2 søjler. Søjlen af gammel visdom, der beskriver hvordan energi strømmer gennem kroppen, hvordan kroppen påvirkes af kosmos, med klar vejledning af tusinder af års erfaringer om, hvordan man laver et euforisk og sundt liv. Og søjlen i moderne videnskab, der giver klare svar på om nogle ting er værdifulde eller ej, med information på et biokemisk niveau om, hvad der er nødvendig for at understøtte velvære (vitaminer, mineraler osv.) og bruge medicin til at helbrede og skabe et sikkert grundlag for komplementære og alternative behandlingsformer.

Værelserne på Euphoria byder med et minimalistisk design på en følelse af luksus og elegance, der både vil inspirere og sikre absolut komfort under dit ophold.
Der kan vælges mellem 45 værelser og suiter, der nyder en betagende udsigt over det berømte Mystras slot og den traditionelle landsby Mystras eller Euphorias private skov. Alle værelser er indrettet med varme farver og lækre tekstiler inspireret af det byzantiske riges ikonografi som er eksklusivt designet til Euphoria retreat.

Euphorias holistiske filosofi springer ud af de fem elementer – vand, træ, ild, jord og metal og deres relaterede energier og følelser.

På Euphoria Retreat kan du få programmer fra 2-21 dages varighed. Du kan også bo uden et sundhedsprogram men tilkøbe behandlinger. Du bestemmer forudsætningerne for din rejse på Euphoria Retreat.

Der er fri adgang til flere forskellige aktiviteter hver dag:

  • Yoga
  • Morgen gåture eller trek på Mt Taygetus
  • Fitness
  • TRX
  • Pilates
  • Tai Chi
  • Meditation

Få hjælp til din personlige rejse til Euphoria retreat

Ring til os, og lad os hjælpe dig med at sammensætte det helt rigtige program til dig på Euphoria Retreat

Zennie Bonde

Zennie Storm
Bureauchef
Tlf. 28 29 54 16

KONTAKT OS →

Gastronomi på Euphoria

Euphorias restaurant ”GAIA” supplerer spaen med helbredende mad, der vil holde dig opmærksom og energisk under hele dit ophold. En specialdesignet menu der genopretter den optimale funktion af fordøjelsen, så udrensningen opnår dens fulde effekt.

Retterne er inspireret af det græske og middelhavskøkkenet, ved hjælp af sunde, naturlige ingredienser, friske urter, antioxidantfyldte krydderier og essentielle næringsstoffer.

Konceptet med at skabe retter, der balancerer alle nøglesmagene, er at skabe en uforglemmelig gastronomisk oplevelse, men også til at afgifte kroppen, booste stofskiftet, bekæmpe betændelse og forstærke immunforsvaret, samtidig med at alle dine sanser er tilfredsstillet.

Spaen:
Fire etager med særligt indrettede behandlingsrum tilbyder en bred vifte af spa-terapier og holistiske medicinske behandlinger (ca. 3000m2).

Spfere Pool

Den innovative pool med dens sten buer giver en usædvanlig og aldeles afslappende badeoplvelse, mens du forsigtigt glider fra et område til et andet. Væggene er foret med hydroterapidyser og der er vandbænke med let massage.
Du kan slappe helt af uden at forlade vandet.

Tepidarium

Dette var engang det mest berømte bad i antikken. Rumtemperaturen på mellem 37°C og 39°C er tæt på kropstemperatur med lav fugtighed på omkring 20%. Bænke, vægge og gulvet som er lavet af marmor giver alle sammen behagelig varme, som afspænder musklerne, hjælper kroppen med at komme sig efter sygdom og genopretter dit naturlige immunsystem.

Hammam

Med sit karakteristiske arkitektoniske design herunder buer og et kuppel tag, rangerer den byzantinske Hammam blandt de mest eftertragtede spa-oplevelser. Behandlingen er rensende og foryngende som vil hjælpe med at afgifte kroppen samt nære og rehydrerer huden og efterlader dig med en følelse af at være afslappet og revitaliseret.

Waterwill Kneip Therapy

Fører dig med dens vindeltrappe til en kontrast mellem varme og kolde fodbade. Det er et af de ældste terapier i verden og er ofte ordineret for at reducere smerter lokalt, for at øge cirkulationen og støtte skaderestitution. Ved at benytte regelmæssigt får du fordele ved øget immunitet og lymfedrænage. 

Koldvandsbad

Hvert dyk i det kolde bassin vil styrke din krop og booste dit kredsløb. Det anbefales du veksler mellem varmebehandlinger såsom saunaer og koldvandsbadet. 

Yoga og meditation

Rummet er designet til at skabe og bevare en følelse af ro og sindsro. Du vil blive guidet af undervisere der vil lærer dig hvordan du opnår fokuseret afslapning, indre balance og sind-krop harmoni.

Finsk sauna

At give slip på alle hverdagens stress er fundamentalt for enhver rejse. I den smukke indrettede finske sauna, der kun tager et par minutter om at opnå en dyb og sund sved, giver en frigivelse – følelsesmæssigt såvel som fysisk – da toksiner skylles ud af din hud og muskler. Den tørre varme booster blodets flow, så du kan føle dig forynget i hele kroppen og kan sove bedre end nogensinde før. 

Dampbad

Fra den tørre varme i saunaen til den kraftige luftfugtighed i dampbadet. Fordelene er de samme, men hvilken behandling du ønsker er din – uanset hvad du er mest komfortabel med. Inden for få minutter vil den fugtige varme åbne dine bihuler og drive giftstofferne fra porerne i din hud. Især efter en træning, kan du mærke spændingen aftage fra dine muskler og efterlader dig helt afslappet. 

Speleoterapi/Saltrummet

Saltvandsatmosfæren er perfekt til rensning og toning af huden og stimulerer dit kredsløb. Et naturligt desinfektionsmiddel, salt er antimikrobielt, antibakterielt og reducerer slim. Behandlingen påvirker celleaktivitet, energi og blodsukkerniveauer.

Om stedet

Euphoria retreat

 

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This