Ananda, Indien

Luksuriøst Ayurvedisk kurophold
i det nordlige indien

Renhedens palads i indisk Himalaya

ÅBN SINDET TIL AYURVEDAS TRADITION OG VISDOM

Vejen til et beriget liv

Du modtages i den tidligere maharaja af Tehri Garhwals smukke palads, der med det samme fortæller, hvilken elegance og ophøjet ro, der vil danne rammerne om dit ophold.

Du flytter ind i et smukt værelse, vågner næste dag til bjergenes morgendis og finder fred på de grønne plæner og under sal-træernes kroner i det 100 hektar store parkområde. Lyden af brise i bladene og rislende kilder følger dig, hvor du går, og du kan nyde de smukkeste udsigter på din vej.

Sceneriet er skabt til at lade tankerne flyve, mens du langsomt åbner døren til dit indre. Du forkæler og styrker din krop og sjæl vejledt af eksperter, der følger ayurvedas tradition og visdom. Verdens ældste alternative behandlingsform ser dig som det hele menneske, du er, og fokuserer på din indre balance fysisk og psykisk frem for at behandle enkelte symptomer.

Et ophold på Ananda er derfor en opdagelsesrejse, der skaber læringsveje til holistisk sundhed og velvære. Du fornemmer livets mening gennem de små glæder i en stor verden. Gennem denne fokus på fysiske, mentale og spirituelle elementer bliver du guidet mod en sundere, beriget livsstil.

Ayurveda – vejen til et liv i balance

Ananda In The Himalayas Spa bringer dig i bogstavelig forstand nærmere himlen. Du er i indisk Himalaya, hvor de frodige bjerge begynder at rejse sig for at blive til de sneklædte kæmper, du ser i det fjerne. Her er renhed noget, du indånder og stræber efter.

 • Body & Mind
 • Detox
 • Sund anti-aging
 • Fitness
 • Fordøjelse
 • Vægtkontrol
 • Hudpleje
 • Stress
 • Spirituel vækst
 • Forbedret immunforsvar
 • Styrke og fleksibilitet
 • Ayurveda
 • Panchakarma
 • Yoga
 • Pranayama
 • Meditation

 

Få hjælp til din personlige rejse til Ananda

Ring til os, og lad os hjælpe dig med at sammensætte det helt rigtige program til dig på Ananda.

Zennie Bonde

Zennie Storm
Bureauchef
Tlf. 28 29 54 16
KONTAKT OS →

Læs mere om Ayurveda på vores blog

Hvad er ayurveda?

Ayurveda er et holistisk sundhedssystem, der igennem årtusinder har udviklet sig i Indien, og som beskæftiger sig med både fysisk sundhed, mental balance, spirituelt velbefindende, mellemmenneskelige relationer og vores forhold til miljøet. Læs mere på vores blog…

Videoer

Wellness Programme: Ayurvedic Rejuvenation

Wellness Programme: Ananda Yoga

Tradition møder moderne wellness

På en sundhedsrejse til Ananda lærer du om ayurveda tri-dosha teorien og samspillet mellem universets fem elementer. Du er gennem en grundig konsultation hos en ayurvedisk doktor, hvor I sammen fastlægger dit behandlingsforløb og den sti, du skal betræde videre mod et sundere liv.

Ananda integrerer her traditionel ayurveda, yoga, meditation og vedanta-samtaler med internationale wellness-oplevelser og fitness. Et sundt, økologisk køkken bidrager ligeledes til at genoprette din balance og harmonisere din energi. Yoga dyrkes i sin rene og traditionelle form, der stammer fra rødderne af Hatha yoga, men tilpasset dine individuelle behov.

Dit forløb kan være både enkle behandlinger og mere intensive programmer. Behandlingerne spænder fra Abhyanga, traditionel massage givet af to ayurveda terapeuter, til større behandlinger som Panchakarma med detox, udrensning og kostprogrammer samt fx Marma Abhyanga, hvor kroppens 107 marma-punkter stimuleres med det mål at styrke de indre organer, mindske fysiske og mentale blokader, forbedre lymfesystemet, afslappe muskler og skabe bedre søvn.

Hvis du er klar til at åbne sindet for ayurvedas tradition og visdom, er renhedens palads i indisk Himalaya, Andana, klar til at åbne armene for dig.

Den hellige by Rishikesh

40 minutters kørsel ned ad bjerget ligger den hellige by Rishikesh ud til Ganges-floden med templer, traditionel musik og en lang tradition som yogacentrum.

Rishikesh er en vigtig hinduistisk pilgrimsby, som i vores del af verden blev udødeliggjort, da Beatles tog hertil i 1968. I det grønne højland finder du gamle engelske hill stations og landsbyer.

 

Store mestre

Ananda er ikke bare et spahotel, men et af verdens bedste wellness retreats og samlingssted for internationale eksperter, der på skift tilbyder deres ekspertise og indsigt fra kraniosakral terapi til hypnoterapi og self-healing.

Deres ophold er i sig selv en blåstempling af Anandas store arbejde.

Forlæng dit retreat med en rundrejse

Du er meget velkommen til at forlænge dit ophold på Ananda

Kontakt os for at høre om de mange muligheder og kombinationer.

Vi glæder os til at sende dig afsted på en luksuriøs og selvkærlig rejse. Skræddersyet til dig, så du får det meste ud af dit ophold. Vores ønske er, at du får en oplevelse for livet. Det vigtigste er, at du er i centrum og kommer hjem med fornyet energi og som den bedste udgave af dig selv.

Om stedet

Ananda in the Himalayas

 

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This