Rundrejse | Indien

Sanselige oplevelser i Indien

Overgiv dig til Indien.
Et farveorgie af sanselighed og kontrastfuld skønhed

Det er næsten for godt til at være sandt. Indien indfrier alle ens forventninger og mere til. Landet er et sandt farveorgie af dufte, lyde, farver og fantastiske oplevelser. Et virkelig spændende land at besøge, hvor man efterlades med et hav af sanselige indtryk og uforglemmelige oplevelser.

Landet har en spændende kulturhistorie og alle steder, man besøger bærer præg af det historiske islæt. Templer, smuk arkitektur og overdådige landskaber kæmper om opmærksomheden. Blandet med en farverig og imødekommende lokalbefolkning, spændende kulinariske oplevelser og et myldrende byliv er Indien en oplevelse, du ikke får andre steder.

På rundrejse i Indien

Når du rejser rundt i Indien er det svært at vælge noget fra. Fra nord til syd er landet spækket med smukke seværdigheder, spændende kulturskatte og store oplevelser, der blot venter på dig. Lad os hjælpe dig med at sammensætte den perfekte rundrejse, så du får præcis den ferie, du ønsker dig. En populær rundtur er New Delhi, Agra, Jaipur og Udaipur. Her besøger du vidunderligt smukke templer og paladser og oplever en bid af Indiens fantastisk spændende historie. I Agra skal du naturligvis opleve Taj Mahal. Et af verdens syv vidundere og i sandhed et vidunder at betage. På din rundtur indlogeres du på vores nøje udvalgte hoteller, hvor komfort, service og hjertelighed er i top. Med på din rundtur har du din egen private chauffør, som sørger for, at du kommer sikkert frem til dine destinationer.

Du kan med fordel kombinere din rundtur med et ayurvedisk retreat i Sydindien. En oplevelse for krop og sjæl, som fylder dig med ny energi og velvære. Inkludér også Himalaya i din rundtur. Så får du på alle måder dækket det bedste, Indien har at byde på.

Vi glæder os til at arrangere din rundtur til Indien.

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This