Holistisk og idyllisk sundhedsrejse til Joali Being

Giv dig selv den ultimative sundhedsrejse på vidunderlige maldiverne, hvor du er inviteret til trivsel og til at genoprette forbindelsen til ikke bare dig selv, men også til naturens skønhed.

Velkommen til Joali Being – det eneste ø-resort af sin slags i Maldiverne. Resortet er 100 pct. dedikeret til velvære og har en kerne af luksus, sundhed, glæde og bæredygtighed. Glæd dig til et ophold, hvor velvære er meget mere end et udtryk. Det er en vej i livet.

Joali Being er Joali-brandets andet resort på Maldiverne. Det nye resort ligger på Bodufushi Island på Raa-atollen, der kan nås med en kort tur med vandfly fra Male International Airport. Ud over det vidunderlige wellness resort byder øen på krystalklare laguner, kridhvide sandstrande og grønne, frodige kokospalmer.

 

Forståelse er nøglen til trivsel

Joali Being er skabt ud fra den overbevisning, at forståelse er nøglen til både at skabe og opretholde trivsel. Øens læringscenter tilbyder en række uddannelsesmæssig workshops og oplevelser med velværeeksperter, kulinariske maestroer og plantelæger, så du kan blive klogere på, hvordan krop og sind arbejder sammen.

Det nyåbnede ø-resort har i alt 68 boliger – 33 villaer på stranden og 35 villaer på pæle i vandet. Samtlige villaer har egen pool og sin helt egen, personlige butler, der på det lokale sprog dhivehi hedder ”Jadugar”, som bedst oversættes til ”dygtig tryllekunstner”.

Langtidsholdbar wellness på Maldiverne

Joali Being er begyndelsen på en transformativ uddannelsesmæssig sundhedsrejse. På Joali Being kan du vælge mellem fem programmer, der har hvert sit fokus. Uanset hvilket program du vælger, hjælper programmet og Joali Beings kompetente personale dig med at genfinde forbindelsen til dig selv og kommer via behandlinger, terapi og oplevelser på en transcenderende rejse. De udbyder følgende programmer:
  • Joali Being Discovery
  • Energy
  • Mind
  • Skin
  • Weight Rebalance
Programmerne bliver udspecificeret længere nede på siden.

Få hjælp til din personlige rejse til Joali Being på Maldiverne

Ring og få hjælp til at sammensætte det rigtige program til dig på Joali Being på Maldiverne. Zennie Bonde Zennie Storm Bureauchef Tlf. 28 29 54 16 KONTAKT OS →

Luksuriøse boliger

Der er i alt tretten forskellige boligkategorier at vælge imellem – fra et til fire soveværelser. Ud over den private pool og butler byder hver villa på bl.a. tilpassede minibarer, meditativt afbalancerende musikinstrumenter, spil, der øger velværet mv. I de store familie-villaer er der ovenikøbet eget velværerum og fitnessrum, og naturligvis en storslået havudsigt – så du har alt, hvad du skal bruge lige ved hånden.
Indretningen er moderne maldivisk med alle bekvemmeligheder og sublim charme i rolige farvenuancer.

Immersion Programs

Joali Being er begyndelsen på en transformativ uddannelsesmæssig trivselsrejse. Fra bevidst bevægelse og sjælfuld afslapning til tilpasset ernæring og interaktiv læring. Opholdet skaber oplevelser, der er individuelt skræddersyet, både hvad angår livsstil og mål. Din sundhedsrejse tilpasses efter en intelligent bevægelsesanalyse og en individuel sundhedsvurdering. På Joali Being kan du vælge mellem fem programmer, der har hver sit fokus, men alle tager udgangspunkt i de fire søjler: Mind, Skin, Microbiome og Energy. Uanset hvilket program, du vælger, hjælper programmet og Joali Beings kompetente personale dig med at genfinde forbindelsen til dig selv og kommer, via behandlinger, terapi og oplevelser, på en transcenderende rejse. Alle ophold er inklusive trivselskonsultationer og yderligere læringsaktiviteter.

Joali Being Discovery

Introduktion til Joali Beings fire søjler med det formål at nå en bedre forståelse af din optimale velværevej gennem træning, ernæringsvejledning, egenomsorg og mindfulness. Vælg mellem ophold á 5, 7 eller 12 dages varighed.

Weight Rebalance

Få større forståelse for din vægt, og hvordan du kan regulere den ’bæredygtigt’. Du lærer at integrere denne viden i en livsstil, der er nem at vedligeholde. Din rejse begynder med en dybdegående ernæringsrådgivning efterfulgt af personlige bevægelsessessioner, kulinariske workshops og uddannelse om mikrobiom sundhed. Vælg mellem ophold á 10, 14 eller 21 dages varighed.

Energy

Designet til dig, der gerne vil genvinde vitaliteten, forbedre din udholdenhed og øge din styrke og energi. Her er fokus på intelligent bevægelsesanalyse, kreative træningssessioner og energibalanceringsbehandlinger. Glæd dig til at få styrket sindets forbindelse til kroppen og til, at du opbygger modstandsdygtighed og får en ny følelse af balance i livet.

Vælg mellem ophold á 5, 7 eller 12 dages varighed.

Mind

Opnå øget bevidsthed, og lær at navigere i det moderne liv med mindfulness. Få en forbedret trivsel og overvind stress, samtidig med at du kan yde mere og bliver mere produktiv. Din jordforbindelse styrkes, når du fordyber dig i nuet gennem transformative lydterapisessioner, energibalancerende behandlinger og bevidste bevægelsesøvelser. Vælg mellem ophold á 5, 7 eller 12 dages varighed.

Skin

Huden afspejler dit indre helbred. Bliv klogere på, hvordan huden og fordøjelsen hænger sammen gennem en kombination af personlig ernæringsvejledning med krops- og ansigtsbehandlinger. Og glæd dig til øget velvære og en ny og dejlig følelse af selvtillid og positiv udstråling. Vælg mellem ophold á 5, 7 eller 12 dages varighed.

Unikke behandlerrum

Intet wellness retreat uden en vidunderlig spa-afdeling. På Joali Being er hele omdrejningspunktet din trivsel, og du finder ikke færre end 39 behandlerrum på resortet. De er imidlertid ikke almindelige behandlerrum, men en række ’transformational spaces’, der er spredt ud over øen. Vælg mellem videnskabelige, terapeutiske og alternative helbredende behandlinger – og meget mere. Foretrækker du traditionel fitness, kan det naturligvis også lade sig gøre; selvfølgelig i de smukkeste omgivelser, hvor du også finder flere forskellige meditationsfaciliteter.

Areka – Indgangen til de 39 behandlerrum, velværeoplevelser, videnskabelige behandlinger samt de terapeutiske og alternative helbredende behandlinger.

Aktar – Joali Beings herbologi-center i samarbejde med Herba Farm. Tag fat på retreatets fire søjler, Mind, Microbiome, Skin og Energy, og få historien om urternes helbredende kræfter. Tilbered urtete til enhver form for fysisk eller psykisk lidelse med de forskellige urter, skab din egen naturlige kosmetik og massageolier og deltag i workshops, hvor du kan blive klogere på videnskaben bag de sundhedsmæssige fordele ved urter og olier.

Seda – Lyd-terapisal til genopretning af din indre balance ved hjælp af lydhealing. Terapisalen er udarbejdet i samarbejde med Aurelio C. Hammer.

The Discovery Sound Path – En afsides palmeomkranset oase af lydterapi med 9 unikke instrumenter, der giver genklang med øens naturlige rytmer. Oasen er også skabt i samarbejde med Aurelio C. Hammer.

Core – Åbent fitnesscenter med 16 meter til loftet.

Kaashi – Hydroterapisal og hjemsted for en russisk Banya, en Aufguss Sauna, et sensorisk værelse og et saltindåndingsrum.

Ocean Sala – Område til yoga og meditation.

The Learning Centre – Hjemstedet for uddannelse i kulinarisk herbologi. I Culinary Center, der er 66 kvm, kan op til seks personer få et herbologi-madlavningskursus. Inspiration Room tilbyder yoga- og meditations-klasser for større grupper.

Kulinariske Joali Being

Al mad og drikke på resortet er nøje udvalgt i samarbejde med ernæringseksperter. Og der er alle muligheder for at spise godt. Resortets jord til bord-koncept fokuserer på lokalt høstede fødevarer, der dyrkes bæredygtigt og støtter de små, lokale landmænd. Joali Being har i alt tre restauranter:

Plantae – vegetariske retter

Su – fra hav til bord, retter med seafood

B’well – Joali Being-signatur-menu og et udvalg af jord til bord-måltider

Derudover kan du nyde frokosten på MOJO øens tropiske strandreservat. Slæng dig på den store solterrasse, hvor du også kan nyde en kop dejlig te i te-loungen SAI. Udvalget af te er intet mindre end utroligt, og ud over en kop dampende varm og dejlig nydelse, kan du også opleve te-ceremonier og uddanne dig i te-sessioner af en te-sommelier.

Læs mere om Joali Being på vores blog

Hvorfor skal man tage på Joali Being?

Zennie har besøgt Joali Being og har kun ét ønske: at komme tilbage så hurtigt som muligt.

Maldiverne har fået sit første wellnessresort Joali Being, hvor man naturligvis kan dase på smukke sandstrande, bade i absurd blåt vand og overnatte i egen luksusvilla, men også får gennemgået sin krop fra inderst til yderst – det ultimative sundhedsophold.

Om stedet

Joali Being
 

Det skrives om os

BØRSEN

Jan. 2020

ELLE

Jan. 2023

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This