Kamalaya, Thailand

Lad sundhed og sind folde sig ud
på Koh Samui

Lad sundhed og sind folde sig ud i Lotusriget Kamalaya på Koh Samui

På et frodigt bakkedrag ned mod stranden på det sydlige Koh Samui i Thailand ligger Kamalaya Wellness Sanctuary and Holistic Spa Resort.

Navnet Kamalaya er sammensat af kamal, der betyder lotus, og alaya, der betyder rige. Lotusriget. Det siger næsten alt. Lotusblomsten er nemlig et ikon for udfoldelse af det enkelte menneskes sind og sjæl, og kernen i et ophold på Kamalaya er netop vækst og udfoldelse af sundhed, sind og sjæl.

Kamalaya har et prisbelønnet køkken med fokus på økologi, hvor velsmag og din sundhed går hånd i hånd. Lad din medicin være din mad, og din mad være din medicin, som Hippokrates sagde. Pas på dig selv. Vælg den god energi. Og nyd at mærke den styrke din krop og sjæl.

Omgivelserne er i sig selv en lise for sjælen. Stedet er skabt omkring et gammelt grottetempel, der blev brugt til bøn og meditation af buddhistiske munke. Resortet smyger sig ind i det grønne med smukke værelser og villaer, fredfyldte kroge og skøn pool med smuk udsigt over stranden og havet.

Ikke for gangbesværede, men det er nok også den eneste begrænsning, vi kan finde her.

FÅ DET ULTIMATIVE SPA OG WELLNESS OPHOLD I THAILAND

Kamalaya er indbegrebet af tropisk elegance og luksus. De rolige omgivelser fører dig tilbage til naturens rytme, hvor du finder ind til din kerne og dit naturlige jeg. På Kamalaya oplever du velvære og selvforkælelse. Du gør din krop og din sjæl en kæmpe tjeneste ved at tage afsted på wellness i Koh Samui.

  • Sund livsstil
  • Træning og genoptræning
  • Detox
  • Vægttab
  • Stress & Burnout
  • Mental Balance
  • Yoga og Chi Gong
  • Skræddersyede programmer
  • Langtidsophold til genopbygning af krop og sjæl

Få hjælp til din personlige rejse til Kamalaya

Ring til os, og lad os hjælpe dig med at sammensætte det helt rigtige program til dig på Kamalaya.

Zennie Bonde

Zennie Storm
Bureauchef
Tlf. 28 29 54 16

KONTAKT OS →

Læs mere om Kamalaya på vores blog

Kamalaya… og vejen tilbage til den du er!
Kamalaya ligger som strøet udover en klippefyldt skråning.

Små stier trækker tråde gennem et nærmest paradisisk landskab, hvor vandet vælter fra kilder, der strømmer ud i små åløb, kun afbrudt af sine fald mellem de små huse og tonstunge trædesten.

Video

Choose your wellness program

Sundhedsprogrammer på Kamalaya

Alle sundhedsprogrammer tager udgangspunkt i dig og dit velbefindende ved en personlig konsultation og en kropsanalyse (Bio Impedance Analysis). Kamalaya møder dig med en holistisk tilgang til krop, sind og sjæl og identificerer her dine behov, hvorefter du får tilbudt det for dig bedste miks af terapier og behandlinger, der hver især er byggestene i en langtidsholdbar genopbygning.

Ud over dit personlige program, kan du deltage i pilates, yoga, chi gong, tai chi, meditation og fitness.

Sund livsstil

Få kortlagt fysisk ubalance, form og relaterede følelsesmæssige og mentale mønstre, og få lagt et sundhedsprogram for dig, der (gen)skaber optimal vægt og mental balance. Fra grundlæggende fitness over søvnprogrammer til fordøjelse og genoptræning efter skader.

Detox

Detox booster immunforsvar, forbedrer fordøjelse og hjælper kroppen med at finde balance. Men detox er mere end det fysiske. Når du gør noget for din krop, mærker du også større mental styrke. Vælg mellem Intro to Detox, Basic Detox og Comprehensive Detox.

Stress og udbrændthed

Genopbygning og healing. Kamalaya har en række programmer med holistisk tilgang til både symptomer og årsager til stress og udbrændthed. Du får fornyet styrke – også til at forebygge fremtidige udfordringer i en presset hverdag.

Emotionel balance

Er der sket store skift eller tab i dit liv? Er der udfordringer på arbejde? Problemer i relation til andre? Kamalaya adresserer og omfavner de følger, du mærker, og giver dig værktøjer til at genvinde den mentale balance. Du udforsker dit indre og gror herfra.

Yoga

Personlige yoga-programmer med private 1-to-1 sessioner og inkluderede behandlinger som Ayurveda terapi for både begyndere og øvede. Asana (fysiske øvelser), pranayama (åndedræt) og meditation.

Forlæng dit retreat med en rundrejse

Du er meget velkommen til at forlænge dit ophold på Kamalaya

Kontakt os for at høre om de mange muligheder og kombinationer.

Vi glæder os til at sende dig afsted på en luksuriøs og selvkærlig rejse. Skræddersyet til dig, så du får det meste ud af dit ophold. Vores ønske er, at du får en oplevelse for livet. Det vigtigste er, at du er i centrum og kommer hjem med fornyet energi og som den bedste udgave af dig selv.

Din sundhed – Din rejse

Din rejse tager udgangspunkt i dig og lige præcis det, du har brug for. Fra værelset til det program, der skal give dig fornyet styrke, forkælelse og velvære. For nogle er 3 dage nok. For andre 3 uger. Sammen finder vi det rigtige for dig.

Om stedet

Kamalaya

 

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This