Resortet har vundet snesevis af priser for sin enestående spa, der tilbyder et væld af wellness-oplevelser.

Beliggende højt på en bakke med udsigt over Gardasøen er der få kurbade i verden, der kan prale af smukkere omgivelser end Lefay Resort & SPA Lago Di Garda – men det er ikke kun beliggenheden, der trækker folk hertil, snarere Lefays unikke wellness-metode, som problemfrit blander klassisk kinesisk medicin med moderne vestlig videnskabelig forskning. Du kommer her for at få energiafbalancerende behandlinger og vitalitetsfremmende behandlinger.

Da køkkenet er en hjørnesten i ethvert godt sundhedsprogram, er mad en vigtig del på Lefay, med deres køkken, der tilbyder et moderne bud på den traditionelle middelhavsdiæt. Der bruges friske og årstidens råvarer, og der er også mulighed for en detox-menu for dem, der vil passe på deres vægt. Spaen strækker sig over 4.300 kvm og har seks forskellige saunaer, fem afslapningsområder, et stort topmoderne fitnesscenter og en infinity-pool med udsigt over Gardasøen. Dette er det perfekte sted til en wellness pause.

Omgivelserne inviterer til afslapning og atmosfæren er tilbagelænet, hvor gæsterne spadserer rundt i lokalerne i badekåber, mens de går fra den ene behandling til den anden.

Lefay har et af de bedste kurbade i Italien, mens de store haver omkring resortet er hjemsted for en løbebane, en fitnesssti med otte stationer og en energiterapeutisk have.

Hvert sundhedsprogram er skræddersyet til at passe til dine wellnessbehov

Der er programmer med fokus på:

  • Vægttab
  • Stresshåndtering
  • Komme i bedre fysisk form
  • Behandling af søvnløshed
  • Bekæmpe tegn på aldring
  • Afgiftning af kroppen

Få hjælp til din personlige rejse til Lefay Resort i Italien

Ring og lad os få en snak, hvis du ønsker og rejse til Lefay Resort på en sundhedsrejse med dig i fokus.
 

Zennie Bonde

Zennie Storm
Bureauchef
Tlf. 28 29 54 16

KONTAKT OS →

Video

Lefay Resort & Spa Lago di Garda

Maden på Lefay Resort

Der er to restauranter: Ved frokosttid kan du vælge mellem en buffet og italienske à la carte-retter på Trattoria La Vigna, hvor rammerne er uformelle og afslappede (om sommeren er der siddepladser på en panoramaterrasse); menuen byder på retter som panerede søaborrefileter med kapers, risotto med Robiola-gedeost og pighvar med marinerede græskar- og kongeøsterssvampe samt et udvalg af retter med lavt kalorieindhold og lavt natriumindhold til wellness-bevidste spisende gæster.

Om aftenen serverer La Grande Limonaia middelhavsretter (dampet havaborre serveret med kikærtebouillon og sildekaviar; grillet bøf serveret med ristede kartofler og Béarnaisesauce) tilberedt med resortets egen økologiske olivenolie i mere formelle omgivelser med grønt interiør.

Lette retter serveres hele dagen ved poolen, mens drinks kan nydes i Lounge Bar til lyden af levende klavermusik. Overordnet sigter køkkenet efter at være etisk og bæredygtigt med råvarer hentet lokalt, hvor det er muligt. Der er en morgenbuffet med pålæg, ost, korn, frugt, marmelade og æg samt glutenfri og laktosefri produkter.

Spaen

I hjertet af resortet er den prisvindende spa, et stort wellness-område med store gulv-til-loft vinduer, der byder på masser af lys og panoramaudsigt over søen.

Et eksklusivt tempel for wellness, der strækker sig over 4.300 kvm, hvor krop og sjæl kommer i harmoni med sig selv. I spaen finder du indendørs- og udendørs pool, 25 meters træningsopvarmet pool (åben april-oktober), isbassin, boblebad, 6 saunaer og 5 afslapningsområder. Derudover finder du 21 behandlingsrum og 2 udendørs massage pavilloner.

Derudover er der også et stort fitness område med Technogym udstyr som har åbent 24/7.

 

Lefay Spa method

Lefays spa udspringer af en blanding af klassisk medicin med vestlig videnskabelig undersøgelse.

Dette er grundlaget for Lefays sundhedsprogrammer, der er tilpasset den enkeltes behov for at opnå komplet mental og fysisk velvære.
Du kan komme med forskellige formål for dette ophold, bl.a. vægttab, stresshåndtering, komme i bedre fysisk form, behandling af søvnløshed, bekæmpe tegn på aldring og afgiftning af kroppen.

Du kan få et 3 dages discovery program og ellers findes sundhedsprogrammerne fra 5 nætter og opefter.

Alle sundhedsprogrammer udspringer af 5 principper som er medicinsk energiundersøgelse, behandlinger af kinesisk og vestlig tradition, holistiske discipliner og vejrtrækning, fytoterapi og kosttilbud og til sidst sund kost.

Sundhedsprogrammerne er designet til at skabe en forandring for at opnå en fuldstændig følelse af fysisk velvære.

Om stedet

Lefay Resort & Spa Lago Di Garda

 

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This