Sundhed, spa og velvære i Sydspanien

SHA WELLNESS CLINIC I ALICANTE FORKÆLER DINE SANSER OG GIVER DIG ALT, HVAD DU DRØMMER OM PÅ ET LUKSURIØST SUNDHEDS- OG SPA OPHOLD I SPANIEN

Trænger du til forandring? Til at blive forkælet, komme i form, leve sundere eller blot give dig selv en pause og et kæmpe energiboost? Så er SHA Wellness Clinic i Alicante stedet for dig. Forkæl dig selv og kom i kontakt med din indre sundhed i de smukkeste omgivelser en kort flyvetur væk fra Danmark.

Moderne holistisk wellness

SHA Wellness Clinic (SHA udtales udtales ”sjar”) er et af Europas mest anerkendte sundheds -og spahoteller. Læger, biopater og specialister på en lang række sundhedsfaglige områder er klar til at behandle, vejlede og inspirere dig.

Et sundhedstjek og grundige samtaler med sygeplejersker og læger bestemmer forløbet på dit spaophold i Spanien. Dagene kan gå med skønne massager, yoga, inspirerende samtaler, re-vitaliserende behandlinger, detox, velgørende bade, kognitive konsultationer, stress management, træning, skønhedsbehandlinger og meget mere ud fra netop dig og din situation.

Udnyt dit potentiale

Rammerne er imponerende og luksuriøs arkitektur med panoramaudsigt over Middelhavet. Her er alt, hvad hjertet begærer. Spektakulære pools inde og ude, Sale til yoga, meditation og pilates. Stort, luksuriøst spa- og wellnessområde. Skønhedsklinik, tennisbaner, fitnesscenter, bibliotek, biograf mm.

Alt er af højeste standard og til for dig, så du kan finde din indre balance og genopbygge dig selv fysisk og mentalt. Glæd dig til ro i både krop, sind og sjæl. Og til at komme hjem med fornyet energi og ikke mindst indsigt i, hvordan du fortsætter den sunde vej derhjemme og udnytter dit potentiale bedst muligt.

Sha i alicante forkæler alle dine sanser og giver dig alt, hvad du drømmer om på et luksus spaophold i spanien

Trænger du til at blive forkælet, komme i form, leve sundere eller blot give dig selv en pause og et kæmpe energiboost?
Så er SHA det perfekte sted. Et af Europas mest anerkendte sundheds -og spahoteller dedikeret til dig og din velvære. Her forkæler du dig selv og kommer i kontakt med din indre sundhed i de smukkeste omgivelser på klipperne over Middelhavet i Sydspanien.

  • Detox
  • Anti-age
  • Vægttab
  • Rygestop
  • Søvnterapi
  • De-stress
  • Rebalance – find tilbage til kernen af dig
  • Sund livsstil
  • Fysisk træning eller genoptræning

Få hjælp til din personlige rejse til SHA Wellness Clinic

Ring til os, og lad os hjælpe dig med at sammensætte det helt rigtige program til dig på SHA Wellness Clinic.

Zennie Bonde

Zennie Storm
Bureauchef
Tlf. 28 29 54 16

KONTAKT OS →

Læs mere om SHA på vores blog

SHA – et sandt wellness mekka

Hvad er SHA? Et helt unikt wellness koncept der tænker 360 graders sundhed. SHA er eksperter i vægttab, stressmanagement, skønhedspleje, genoptræning, helseophold og meget andet. Vi er rejst til Alicante for at besøge SHA og de mange tilbud de har inden for sundhed, skønhed og wellness.

Videoer

[dica_divi_carousel advanced_effect=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”5.2.0.1″ /]
Introducing the SHA method

SHA Wellness clinic facilities

Sund mad, sund krop, sund sjæl

Sundhed kommer ikke af sig selv. SHA Wellness Clinic filosofien bygger på en holistisk tilgang til det enkelte menneske, de mest effektive naturterapier og sund ernæring kombineret med de seneste fremskridt inden for vestlig medicin.

Maden på SHA Wellness Clinic er i særklasse lige en af de bærende søjler i dit forløb. Og alt har en mening og en funktion lige fra urteteer og juicer til de skønne måltider. Ud fra sæsonens friske, økologiske råvarer skabes sund og energifyldt gastronomi, der smager himmelsk. De tre menuer, SHA menu, Biolight og Kushi tilrettelægges efter dig og dit spaophold. Forskellen er, hvor meget du ønsker at tabe dig med Kushi som den mest strikse.

Sharing is caring

Det er naturlig del af SHA Wellness Clinics mission, at dele sin viden for at hjælpe mennesker til et bedre og sundere liv i balance. Det er baggrunden for SHA Wellness Clinic Academy.

Du kan her melde dig til et dagligt program af samtaler, øvelser, ture og konferencer enten alene eller i en gruppe. Her får du viden, inspiration og de værktøjer, du skal bruge for at fortsætte den sunde livsstil derhjemme.

SHA Wellness Clinic sigter efter den perfekte balance. Når krop, sind og ånd er i harmoni, er resultatet sundhed og lykke. Velkommen til SHA Wellness Clinic – et luksus spaophold i Spanien, du aldrig vil glemme.

Forlæng dit retreat med en rundrejse

Du er meget velkommen til at forlænge dit ophold

Kontakt os for at høre om de mange muligheder og kombinationer.

Vi glæder os til at sende dig afsted på en luksuriøs og selvkærlig rejse. Skræddersyet til dig, så du får det meste ud af dit ophold. Vores ønske er, at du får en oplevelse for livet. Det vigtigste er, at du er i centrum og kommer hjem med fornyet energi og som den bedste udgave af dig selv.

Med en spaoplevelse i Spanien får du…

hotellet

På dit luksus spaophold i Spanien, vil du blive indlogeret på SHA. Et sundheds- og spa hotel som er stort, moderene og virkelig gennemført. 6.000 m2 imponerende og luksuriøs arkitektur med alt hvad hjertet begærer. På din spaoplevelse, vil du blive tilbudt forskellige forløb. Du kan vælge mellem Weight Loss & Detox, Rejuvination, Stress Relieve, Fitness, Well Being og Recovery. Personalet er yderst veludddannet, og filosofien bygger på de mest effektive naturterapier og sund ernæring kombineret med de seneste fremskridt indenfor vestlig medicin. Her er du i professionelle hænder. Fortæl os dine ønsker, så sammensætter vi det helt rigtige forløb til dig.

Hotellets faciliteter er overdådige. Her er sale til yoga, meditation og pilates. Stort, luksuriøst spa og wellnessområde med en imponerende indendørs pool. Skønhedsklinik, tennisbaner, fittnesscenter, bibliotek, biograf mm. Alt er af højeste standard.

Maden på SHA er i særklasse. De tre gastronomiske menuer, SHA menu, Biolight og Kushi tilrettelægges efter dig og dit forløb. Alle tre menuer er baseret på SHAs filosofi om sund ernæring, og er lavet af sæsonens friske råvarer. Forskellen på dem er, hvor meget du ønsker at tabe dig. Kushi er således den mest strikse af de 3 menuer. I køkkenet står dygtige og dedikerede kokke klar til at trylle vidunderlig gourmetmad frem, ligegyldigt hvilken menu du vælger at følge.

SHA ønsker at dele ud af sin viden om kost, træning og sundhed. Derfor har de skabt SHA Academy, et dagligt program af samtaler, øvelser, ture og konferencer, som du kan melde dig til enten alene eller i en gruppe. Her får du viden, inspiration og de værktøjer, du skal bruge for at fortsætte den sunde livsstil derhjemme.

SHA sigter efter den perfekte balance. Når krop, sind og ånd er i harmoni, er resultatet sundhed og lykke, som hjælper os med at opnå vores fulde potentiale.

Velkommen til SHA – og et luksus spaophold i Spanien du aldrig vil glemme.

Om stedet

SHA Wellness Clinic

 

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This