Tag på ayurvedisk ophold på Madeira

Ayurveda er rykket tættere på, og vi er glade for at kunne tilbyde dig et ayurvedisk ophold i Europa.

Indien er kommet til os, da de indiske ayurvediske læger har valgt at bosætte sig på Madeira og fortsætte deres mere end 5.000 år gamle tradition til os vesterlændinge, der ofte plages af de fleste livsstilssygdomme eller livsstilsskavanker.

Med Ayurveda er målet ikke at blive sund, men at forblive sund. Ayurveda er en livsvidenskab, der med sin omfattende tilgang til behandlinger, ernæring, yoga, vejrtrækning og urtemedicin virkelig kan skabe positive forandringer for krop, sind og sjæl på forholdsvis kort tid. Ayurveda har en forebyggende tilgang til at harmonisere og holde krop, sind og sjæl i harmoni.

Vi tilbyder udover den klassiske detoxbehandling – Panchakarma – også flere andre programmer, så du kan vælge det, som dækker dit behov bedst. Du beslutter selv, om du vil revitalisere, tabe dig, udrense, forebygge stress eller blot forkæle og pleje dig selv udvendig og indvendig.

Autentisk Ayurvedisk ophold på Madeira

På Alpino Atlantico kan du vælge mellem flere programmer, der har hvert sit fokus. Uanset hvilket program du vælger, hjælper programmet og Alpino Atlanticos kompetente personale dig med at genfinde forbindelsen til dig selv.

De udbyder følgende programmer:

  • Panchakarma
  • Rasayana
  • Stress Management
  • Weight Management
  • Immune Booster

Få hjælp til din personlige rejse til Madeira

Ring til os, og lad os hjælpe dig med at sammensætte det helt rigtige program til dig på Alpino Atlantico

Zennie Bonde

Zennie Storm
Bureauchef
Tlf. 28 29 54 16

KONTAKT OS →

Hvorfor Ayurveda på Madeira?

Vores mest solgte og populære retreat gennem de sidste 10 år, har helt overbevisende været vores ayurveda rejser og ayurveda retreats på Sri Lanka og i Indien.
Men verden har forandret sig grundet COVID-19, og efterspørgslen efter den ægte ayurvdiske vare i Europa er vokset.
Det har vi naturligvis reageret på, så dit næste ayurvediske retreat bliver mindst samme standard, som stod du under østens himmelstrøg i Indien eller Sri Lanka.
Den autentiske ayurvediske perle vi har fundet til dig er på Madeira!

De indiske læger arbejder ud fra nøjagtig de samme principper som var det i hjemlandet. Behandlingerne, maden, yogaen…. Alle principper udspringer fra det samme.

De to indiske læger fra Indien, uddannet i ayurvedisk medicin, yder omfattende medicinsk støtte gennem hele behandlingsforløbet. Målet er ikke at efterligne en fjern kultur, men i stedet oversætte den og anvende dens principper med egne muligheder og indsigter her i Europa. Ayurveda-uddannede kokke forkæler dig med kærlig tilberedte sunde og vegetariske ayurvedaretter, som du kan nyde på terrassen med den uforglemmelige havudsigt ud over det store ocean.

Du vil blive budt velkommen i en kærlig og opmærksom atmosfære af læger, terapeuter og hotelpersonale, der vil rådgive og behandle dig kompetent og empatisk. Dette betyder, at du vil føle dig sikker og komfortabel med os lige fra starten.

Behandlingscentret ligger ved stranden i det rolige og komfortable hotel Alpino Atlantico. Det er et lille hotel, som er en del af Galo Resorts, og alle 24 værelser har betagende udsigt over Atlanterhavet.

Der er ikke strand og pools på Alpino Atlantico, men en kort gåtur (500 m) tager dig direkte til den private strand.
Poolen og stranden kan benyttes på søsterhotellet.
Stedet tilbyder de perfekte rammer for ro, fordybelse og undgå hverdagens stress og jag.

Din krop er hjem for din sjæl – hold den ren!

– Filosofien bag Ayurveda

Læs mere om Ayurveda på vores blog

Ayurvedaen i europa

Ayurveda er et holistisk sundhedssystem, som beskæftiger sig med fysisk sundhed, mental balance og mellem menneskelige relationer.
Lær mere om Ayurveda i Europa og hvordan behandlingerne foregår:

Find din ayurvediske type her:

ZEN Luxury Travels tilbyder 5 udvalgte programmer – du vælger selv hvilket program der passer bedst til dig.

Panchakarma

Detox program

Rasayana

Relax cure

Ayurveda Strengthening

Stress Management

Weight Management

Ayurveda program

Immune booster

Immunitets program

Uanset hvad dit behov er, vil vi kunne finde et program der passer dig helt perfekt!

Alle programmer er inkluderet hotel, måltider, kosttilskud, lægekonsultationer, behandlinger, yoga, træning, kropsterapi, fly t/r mm.

Panchakarma

Detox Program

Denne klassiske ayurvediske udrensningsbehandling er designet til at fjerne alle toksiner og medicinrester fra dit kropsvæv.
Denne behandling er den bedste forebyggelse mod sygdomme, såvel som en af de bedste behandlinger til at stoppe aldringsprocessen. Udrensningen hjælper med at aktivere og styrke din krops kraft til at helbrede sig selv, især mod kroniske sygdomme.

Rasayana

Relax Cure

Rasayana er det sanskritiske ord for foryngelse. Det er designet til at hjælpe din krop med at slappe af og komme sig.
De finjusterede behandlinger tjener kroppens genopbyggelse og mentale balance, med fokus på dit fysiske og mentale velbefindende.

Ayurveda Strengthening

Stress Management

Denne specielle behandling styrker din mentale og psykologiske kraft og genopliver din krop, sind og sjæl.
Vi inkluderer udrensningsbehandlingen, fordi det er nødvendigt at styrke din fysiske tilstand med målrettet mental coaching, holistisk kinesiologi, meditation, vejrtrækningsteknikker, systematisk terapi og hypnoterapi. Denne behandling er god til krisesituationer, overskydende stress eller en følelse af håbløshed, og vil hjælpe dig med at sætte og nå nye mål.

Weight Management

Ayurveda vægttab

Vores specialister sigter mod at opnå og opretholde en sund vægt for dig. Kombinationen af de østlige og vestlige helingssystemer hjælper med at reducere vægten med behandlingerne og kosten skræddersyet til dig. Vi arbejder sammen med dig om at udvikle et holistisk koncept, der er rettet mod fordøjelsesbalancen og giver dig praktiske værktøjer til at opnå en sund vægt.

Immune Booster

Immunitets program

Vores krop er permanent udsat for et stort antal “angribere”, såsom vira, bakterier og svampe. Hvorvidt disse kan skade vores krop afhænger primært af vores immunsystem. Ayurveda siger, at 80% af vores immunsystem er i fordøjelseskanalen. Derfor, topprioriteten, når man taler om at styrke immunforsvaret, er at styrke fordøjelsessystemet.
Sundhed opnås, når de tre doshas eller de grundlæggende metaboliske principper Vata, Pitta og Kapha er afbalanceret, fordøjelse og udskillelse fungerer godt, alt væv er godt udviklet og den mentale og følelsesmæssige tilstand er god.

Du er perfekt, som du er, men måske passer din livsstil ikke perfekt til dig?

Om stedet

Hotel Alpino Atlantico

 

Vi bor på et lille hyggeligt og autentisk hotel

Forestil dig den smukkeste udsigt ud over Atlanterhavet. Er man heldig ser man delfinerne springe rundt mens vi dyrker morgenyoga…

Det er et lille hotel med 24 værelser – alle med en betagende udsigt over Atlanterhavet og terrasse. En kort gåtur (500 m) tager dig direkte til den private strand og søsterhotellet hvor du kan finde poolen.

Stedet tilbyder de perfekte rammer for ro, fordybelse og for at undgå hverdagens stress og jag. Ayurvedacentret ligger ved stranden i det rolige og komfortable hotel kun 15 minutter fra lufthavnen på Madeira.

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This