Velkommen til en verden af holistisk wellness

Her finder du et afsondret intimt tilflugtssted i den sydlige del af Spanien, hvor du kan forkæle dit sind og din krop med yoga, pilates, detox, fitness, vægttab og generel afslapning. Din rejse er unik, så programmerne er fuldt fleksible og har ingen startdato. Kom, når du er klar, og teamet af eksperter vil sikre den mest fredelige og afslappende oplevelse til dig på denne sundhedsrejse.

Uanset hvilket program du vælger til dit ophold på Shanti-Som, vil du være garanteret en enestående og transformerende oplevelse. På Shanti-Soms hyggelige sted vil det endelig være nemt at koble af fra din travle hverdag og du kan koble fra uønskede pligter, mens du bliver en del af et ligesindet samfund.

Du finder afslapnings ophold for dig, der søger ro og pusterum fra daglig udbrændthed, til mere intensive fitness programmer der får dit hjerte til at pumpe. Hvis du derimod leder efter moderat bevægelse og en chance for at forynge, er yoga og pilates opholdene ideelle til at rense dit sind og tune ind på din krop.
Har du mere specifikke mål vil et detox ophold genkalibrere din krop med en juice diæt. Der er også et vægttabsophold, der er specielt udviklet til dig, der ønsker sundere spisevaner som også er bæredygtige for at opretholde en optimal vægt.

Alle programmerne er fordybet i naturen og inkluderer yoga, meditation og spa-sessioner for at genoprette den fulde helbredelse.
Du er i de bedste hænder under hele opholdet.

Vælg det ophold der opfylder dine behov

Du kan vælge mellem ophold, der har fokus på:

  • Yoga
  • Detox
  • Pilates
  • Fitness
  • Vægttab
  • Afslapning
  • Reboost krop og sind

Få hjælp til din personlige rejse til Shanti-Som i Spanien

Ring og lad os få en snak, hvis du ønsker og rejse til Shanti-Som på en sundhedsrejse med dig i fokus.

Zennie Bonde

Zennie Storm
Bureauchef
Tlf. 28 29 54 16

KONTAKT OS →

Restauranten

Der findes kun en restaurant, som serverer morgenmad, frokost og middag. Slå dig ned i den udendørs spiseplads til en lækker detox-juice og sund morgenmad efter en foryngende yogatime.
Restauranten har en afslappet og venlig atmosfære, så du kan komme og gå, som du vil og nyde en rolig oase. Der er plads nok til at finde en privat læsekrog eller til at samles.

Køkkenet er en fusion af asiatisk og Mellemøsten, hvor der er fokus på at skabe sunde retter.
Vegetariske, veganske og særlig behov kan tilgodeses.

Hvorfor skal du vælge Shanti-Som?

Shanti-Som Wellbeing Retreat åbnede i 2011, før ‘selvomsorg’ og ‘wellness’ var en ting. Vigtigheden af at tage timeout fra hverdagen og udelukkende fokusere på sig selv blev tydeligt, da flere og flere mennesker oplevede udbrændthed og angst. Ideen bag Shanti-Som udviklede sig fra dette voksende behov for folk til at sætte tempoet ned og bare være sig selv uden dagligdagens stress, ansvar og jag.

Shanti-Som har til hensigt at bringe Asiens essens til Europa uden den 12+ timers flyrejse for at komme dertil. Inspireret af en rejse til Indonesien har ejeren hentet ideer fra Bali i både arkitekturen og dens fredelige, afslappede natur. De haster ikke eller har travle tidsplaner, og teamet af medarbejdere er varme og imødekommende.

‘Shanti’ betyder indre fred. En tilstand af mental, fysisk og åndelig lyksalighed, der fører til sindsro og ro, hvilket muliggør klar opfattelse. Hos Shanti-Som Wellbeing Retreat sigter de efter at inspirere og guide dig mod vejen til at opnå ‘Shanti’ og genvinde indre balance med holistiske retreats med fokus på sundhed og lykke gennem en naturlig tilgang og autentiske oplevelser.

Sundhedspakkerne

Programmerne findes i 3, 5, 7, 10 og 14 dages pakker. Hvert program er skabt med specifikke mål inden for fitness, vægttab, detox eller afslapning. Programmerne er sat op, så du får et optimalt ophold med en perfekt balance mellem aktivitet og personlig tid.

Der er angivet et minimum antal dage for hvert retreat for at få det bedste ud af programmet, men derfra er det op til dig, eller du kan følge det foreslåede program.

 

Værelserne på Shanti-Som

På Shanti-Som finder du 15 værelser – 12 premium og 3 junior suiter, som alle har en unik personlighed. De går meget op i at skabe et intimt miljø for dem der besøger Shanti-Som. Værelserne omfatter luksuriøse marmorbadeværelser og stilfulde moderne møbler. Din private terrasse eller balkon er det ideelle sted at slappe af og nyde den omkringliggende natur med en fantastisk udsigt over Sierra de Las Nieves-bjergene.

Faciliteter

Shanti-Som er et opholdssted for sundhed, der kombinerer holistisk wellness med topmoderne faciliteter, herunder udendørs opvarmet pool, spa, sauna, tyrkisk dampbad og fitness faciliteter.
På Shanti-Som finder du også specialister i yoga og pilates som giver daglige inspirerende timer. Derudover tilbydes der personlig træning, meditation og livscoaching og ernæringsvejledning.

Da Shanti-Som er beliggende i en naturpark, kan du også nyde omgivelserne og tage på en vandretur i området.

Om stedet

Shanti-Som Wellness Retreat

 

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This