Autentisk ayurveda i Kerala

SØG IND TIL SELVE KERNEN AF FYSISK SUNDHED, MENTAL BALANCE OG SPIRITUELT VELBEFINDENDE PÅ SOMA MANALTHEERAM AYURVEDIC HOSPITAL & RESEARCH CENTRE I KERALA, INDIEN

Hvem rejser på ayurvedisk retreat? Alle!
Unge og ældre. Mænd og kvinder.
Singler, par, mor & datter, veninder.
Nogle af lyst – andre af “nød”. Fordi listen af livsstilsskavanker simpelthen har hobet sig op. Tykke og tynde. Sunde og syge.
Yogaentusiaster og nybegyndere – mange har aldrig dyrket yoga før.
Fælles for alle er, at de ønsker at forbedre deres tilstand og blive den bedst tænkelige udgave af sig selv.
Man bør ikke give en ayurvedisk rejse i gave til én som ikke har ønsket sig det. Det er en personlig rejse og hver enkelt person skulle ville, ønske og have lyst til en indre rejse med sig selv.

Man skal være minimum 16 år for at kunne deltage. Retreatet er ikke for børn.

Det var i Kerala, ayurveda-filosofien blev født for 5.000 år siden. På Soma Manaltheeram Ayurveda Beach Village er du med andre ord rejst tilbage til rødderne af oldgammel visdom for at finde tilbage til rødderne af dig selv.

Kerala byder dig velkommen med plantager, lange strande, skønne kolonitidsbyer og de smukke Backwaters, hvor du kan sejle i det store kanalsystem mellem rismarker og landsbyer. Kerala er det fredfyldte og naturskønne Indien og også den bedst uddannede del af Indien.

Hvorfor rejser man på ayurvedisk retreat?

Nogle vælger det i ren og skær selvkærlighed, fordi de ved, at det kan betale sig at forebygge frem for at helbrede. De ved det lønner sig, at gøre noget godt for sig selv og give sin krop en velfortjent pause.

Andre rejser afsted fordi de har nogle helbredsmæssige udfordringer. Rigtig mange rejser afsted med en hel del livsstilssygdomme og skavanker på listen, som de har indset de selv er ansvarlige for at gøre noget ved.

 • Ayurveda
 • Panchakarma
 • Yoga
 • Meditation
 • Vægttab
 • Stressmanagement
 • Livsstilsudfordringer og livsstilssygdomme

Få hjælp til din personlige rejse til Soma Manaltheeram

Ring til os, og lad os hjælpe dig med at sammensætte det helt rigtige program til dig på Soma Manaltheeram.

Zennie Bonde

Zennie Storm
Bureauchef
Tlf. 28 29 54 16

KONTAKT OS →

Læs mere om Ayurveda på vores blog

Hvad er ayurveda?

Ayurveda er et holistisk sundhedssystem, der igennem årtusinder har udviklet sig i Indien, og som beskæftiger sig med både fysisk sundhed, mental balance, spirituelt velbefindende, mellemmenneskelige relationer og vores forhold til miljøet. Læs mere på vores blog…

Video

Manaltheeram Ayurvedic Resort

Ayurveda – viden om livet

Ayurveda betyder viden om livet og er meget mere end sunde leveregler. Det er en livsfilosofi, der i disse år breder sig ud over hele verden, men i Kerala møder du stadig den ægte Ayurveda. Et liv med krop, sind og ånd i balance giver dig styrke til at stå i mod og udnytte dit potentiale i en moderne verden. Det hele starter inde i dig selv. Det er her, du vokser og styrkes fra.

Et ophold på Soma Manaltheeram handler derfor om sund kost, sunde livsvaner, et sundt sind og sund selvpleje med meditation, yoga og vejrtrækning. Yoga på Soma Manaltheeram er yoga i sin autentiske form, hvor det handler om at skabe forbindelse mellem krop og sind – body & mind. Yoga og ayurveda er søstre, der går hånd i hånd.

Udover dit personlige program, kan du deltage i pilates, yoga, chi gong, tai chi, meditation og fitness.

Dit personlige ayurveda-forløb

Du betræder en vej med terapier, massager, urtemedicin, kostkontrol og træning, hvor sammenhæng og balance er nøgleordene. Ayurveda handler ikke om at behandle løsrevne symptomer, men om at genskabe det hele menneske.

Dit Ayurveda-ophold i Indien tilrettelægges til netop dig af ayurvediske læger og behandlere fra dag til dig ud fra grundige undersøgelser og samtaler. Kosten, der er inkluderet, er ayurvedisk vegetarisk, og du bliver guidet til, hvad du bør vælge og fravælge ud fra din kropstype og dine behov. Nyd ro og fordybelse. Dyrk yoga og meditation. Og forkæl dig selv dagen lang.

Fredfyldte omgivelser ved stranden

Soma Manaltheeram, der kun er for voksne, ligger gemt under palmer og træer ud til stranden 9 km fra Kovalam og 21 km fra Trivandrum. En privatchauffør henter dig i lufthavnen og kører dig til hotellet. Her bor du i en smuk og rustik bungalow af træ med naturen helt tæt på. Udsigten til sandet og bølgerne og lange gåture langs stranden er genopbyggende i sig selv.

Den ægte luksus på Soma Manaltheeram er ikke de fysiske faciliteter, men det du mærker dybt inde i sjælen takket være de bedste behandlinger og et stærkt lægeteam.

Påklædning? Du vil se folk bevæge sig rundt i badekåbe med olie i håret, urtemasker i ansigtet eller yogatøj det meste af dagen, og til middag om aftenen er det fuldkommen afslappet. Her er plads til det hele. Pænt tøj og høje hæle kan du roligt lade blive hjemme.

Sig til, hvis vi skal hjælpe med en rundrejse i Indien kombineret med ayurveda på Soma Manaltheeram i Kerala.

Forlæng dit retreat med en rundrejse

Du er meget velkommen til at forlænge dit ophold på Soma Manaltheeram

Kontakt os for at høre om de mange muligheder og kombinationer.

Vi glæder os til at sende dig afsted på en luksuriøs og selvkærlig rejse. Skræddersyet til dig, så du får det meste ud af dit ophold. Vores ønske er, at du får en oplevelse for livet. Det vigtigste er, at du er i centrum og kommer hjem med fornyet energi og som den bedste udgave af dig selv.

Inkluderet i dit ophold

 • Daglig lægekonsultation med ayurvedisk læge
 • Daglig ayurbediske behandlinger skræddersyet til dig
 • Alle måltider er inkluderet. Måltiderne er alle vegetariske, og er baseret på netop din dosha type og nøje afstemt med den ayurvediske læges analyse af din kropstype i samarbejde med dig.
 • Daglig yoga undervisning i gruppe
 • Ved 14 dages ophold, tilbydes 1 x ”local backwater boat cruise”
 • Transfer t/r mellem Thiruvananthapuram lufthavn og Soma Manaltheeram (ca. 30 min. kørsel)

Om stedet

Soma Manaltheeram

 

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This