Santani, Sri Lanka

Yoga og sundhedsrejse
på Sri Lanka

Harmoni og balance i Sri Lanka’s højland

SIG FARVEL TIL HVERDAGEN OG KOM I BALANCE MED DIG SELV OG NATUREN I SRI LANKAS FRODIGE HØJLAND

Santani betyder ”i harmoni med” på sanskrit. Hvis du kunne svæve – tro os, på dit ophold vil du føle, at du kan – og kiggede ned på Santani fra luften, ville du se villaer stå på pæle ud fra en sti på toppen af en grøn bjergkam. Det er, som gror de som blade på en kvist. Så fint og harmonisk. Og så symbolsk.

På Santani handler det nemlig om harmoni og om at gro ud fra den sti, der er rigtig for dig. I dit indre. I din sundhed. I din styrke.

Digital detox

I bjergene omkring findes buddhistiske meditationsgrotter, hvor munkene søgte væk fra omverdenen. Hos Santani får du samme mulighed for at suge til dig af den energi, der ligger i stilhed og fred, som vi alle har for lidt af i vores hverdag.

For netop at sikre freden og muligheden for at fokusere, vil du på Santani kunne nyde digital detox. Alle fællesrum bortset fra et 15 sæders teater er uden wi-fi, og du bedes respektere digital nedetid i restaurant og spa.

På dit værelse kan du få wi-fi, hvis du anmoder om det. Men hvorfor ikke i stedet træde ud på din balkon, trække vejret dybt ind og lade blikket gå mod uendeligt? Du omfavnes af skønhed og mærker en følelse af renhed og frihed helt ind i sjælen. Det er her, det hele starter, når du skal genskabe et liv i balance.

Langtidsholdbar wellness på Sri Lanka

Wellness skal være mere end velvære i nuet. Derfor bringer Santani dig i balance med både naturen og dig selv ved at pleje din krop og give dig redskaberne til at fortsætte ad en ny vej. I et personligt wellness-program kan Ayurveda, detox & udrensning, yoga og afslapning kombineres med forkælelse og luksus.

  • Ayurveda
  • Detox og udrensning
  • Vægtkontrol
  • Sund livsstil
  • Stress og afhængighed
  • Yoga
  • Personlige kostprogrammer
  • Spa & wellness

Få hjælp til din personlige rejse til Santani på Sri Lanka

Ring og få hjælp til at sammensætte det rigtige program til dig på Santani på Sri Lanka.

Zennie Bonde

Zennie Storm
Bureauchef
Tlf. 28 29 54 16

KONTAKT OS →

Læs mere om Ayurveda på vores blog

Hvad er ayurveda?

Ayurveda er et holistisk sundhedssystem, der igennem årtusinder har udviklet sig i Indien, og som beskæftiger sig med både fysisk sundhed, mental balance, spirituelt velbefindende, mellemmenneskelige relationer og vores forhold til miljøet. Læs mere på vores blog…

Videoer

Santani Spa and Wellness

Santani Spa and Wellness

Fordybelse i spaen

Santanis spa & wellness område er anlagt i tre niveauer ned ad bjergsiden. Du starter fra toppen og bevæger dig ned gennem niveauerne, mens du samtidig mentalt og fysisk bevæger dig opad.

Øverst er reception og konsultationsrum. Næste niveau er hydroterapi, dampbad og sauna med vindue mod bjergene.
Her kan du varme kroppen op til behandlingerne på nederste niveau i rum, der er åbne ud mod rismarkerne. I et med naturen og i de bedste hænder.

Ayurveda

Sri Lanka har gennem historien været et vigtigt center for verdens ældste alternative behandlingsform, Ayurveda.
Santani Recovery er til dig, der efter et mentalt eller fysisk traume ønsker at genskabe balancen.
Med Santinis Personal Dosha Ayurveda Retreat kan du få dit eget program ud fra din dosha og dine behov.

Detox

Vores krop er i dagligdagen udsat for en lang række påvirkninger fra forurening over uhensigtsmæssige vaner for kost og søvn til manglende bevægelse. Santanis detox-programmer tager udgangspunkt i dig og din situation og genskaber balance og modstandskraft gennem udrensning og vejledning.

Sund livsstil

Du vil gerne leve sundere, men hvordan tager du de første svære skridt? Og hvordan fortsætter du ad din nye sti?
Santani kan hjælpe og vejlede dig på personlige programmer for f.eks. vægttab og bedre søvn, hvor du også rejser hjem med ny viden og nye teknikker for afslapning, ernæring og bevægelse.

Stress og afhængighed

Dine muligheder på Santani fortsætter med personlige sundhedsprogrammer, der hjælper dig med at takle stress og roden til den.
Du genstarter krop, sind og sjæl og genfinder din balance. Santani har også programmer, der søger ind til baggrunden for afhængighed og viser en vej videre i tankegang, spiritualitet og fysiologi, så du kommer videre med større styrke og mindsket sårbarhed.

Yoga

Søger du en yoga-rejse med de bedste instruktører i de skønneste omgivelser, har Santani både yoga-klasser og yoga-retreats med holistiske programmer for krop og sind. Vi finder det program, der passer til dig og din nuværende erfaring med yoga.

Personlige kostprogrammer

Kosten er essentiel for dit velbefindende. Og muligheden for at vælge det, der passer dig, er det samme, hvis du ønsker langtidsvirkende effekt.

Om du er til lækre juicer, vegetarisk, vegansk eller slow food, er Santanis køkken klar til at forkæle din krop og ikke mindst dine smagsløg med lokale, økologiske råvarer akkompagneret af biodynamiske vine krydret med en enestående udsigt over højlandet.
Her er ingen fast menu. Du nyder den kost, der er rigtig for dig.

Forlæng dit retreat med en rundrejse

Du er meget velkommen til at forlænge dit ophold på Santani

Kontakt os for at høre om de mange muligheder og kombinationer.

Vi glæder os til at sende dig afsted på en luksuriøs og selvkærlig rejse. Skræddersyet til dig, så du får det meste ud af dit ophold. Vores ønske er, at du får en oplevelse for livet.
Det vigtigste er, at du er i centrum og kommer hjem med fornyet energi og som den bedste udgave af dig selv.

Holisme og minimalisme går hånd i hånd

Santani er indrettet i moderne, minimalistisk stil, så du føler en særlig renhed omkring dig.
Du bliver ikke forstyrret af en masse indtryk, men kan fokusere på dit velvære og på naturen omkring dig, som overalt lukkes ind gennem store glasarealer.

16 værelser på 46 m2 står på pæle som fritstående villaer med udsigt over højlandet, mens fire større villaer er designet til familier – dog skal børn være over 12 år på Santani.

Om stedet

Santani

 

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This