Sukhavati, Bali

Ayurveda kombineret med højspirituel energi

På Sukhavati finder du ayurveda kombineret med Balis spirituelle energi

Intim og afslappende ophold på sukhavati

Beliggende i de smukke omgivelser på Bali, er Sukhavati Ayurvedic Retreat & Spa et wellness-retræte, der har en ayurvedisk tilgang til sundhed og velvære. For at forstå vigtigheden af et godt helbred og en sund mental og følelsesmæssig balance, sigter de efter at øge velvære og få dine relationer, karriere og rigdom til at blomstre. På Sukhavati tilbyder de behandlinger såsom meditation og yoga, og de kan give lindring af stress, angst og andre deraf følgende sundhedsproblemer.

På Sukhavati er det meget intimt. Med kun 8 villaer på området bliver det ikke svært og mærke roen og freden omkring dig.

Sukhavati har udviklet en række 2-14 dages altomfattende programmer, der kombinerer revitaliserende ayurvediske terapier, kost, yoga og meditation for at hjælpe med at bringe balance, energi og fred til hele dit væsen.

 

Ayurveda på Bali

Sukhavatis ayurvediske wellnesscenter bruger naturlige helbredende teknikker til at bringe dit liv tilbage på sporet og genoprette sundhed og velvære. Med naturlige ayurvediske helbredende behandlinger og anden praksis kan et ophold på det ayurvediske retreat hjælpe med kroniske helbredsproblemer såsom stress, hvilket resulterer i forbedret velvære.

Når du begynder at forstå og opleve den autentiske dybde af Ayurveda og dens potentiale til at helbrede, reparere og forynge, bliver du opmærksom på den potentielle livsstil, du kunne leve. Ayurveda giver dig muligheden for med succes at bevare din indre ro, fred, energi og klarhed i sindet. Denne ældgamle videnskilde rummer hemmelighederne til at udfolde vores menneskelige potentiale – vores fulde 200% potentiale.

Indholdet på en ayurvedisk rejse til Sukhavati

I et ophold på 7 dage til Sukhavati vil der typisk være følgende inkluderet:

  • Overnatning i privat villa (villa med privatpool kan tilkøbes)
  • Ayurvedisk konsultation med en læge
  • 90 minutters daglige ayurvediske behandlinger skræddersyet af den ayurvediske læge
  • 3x ayurvediske ansigtsbehandlinger og fodmassage
  • To gange daglige yogasessioner
  • Frisklavede ayurvediske måltider til morgenmad, frokost og aftensmad
  • Frisk juice og urtete
  • Airport transfer tur/retur
  • Gratis cykel udlejning

Få hjælp til din personlige rejse til Sukhavati på Bali

Ring og lad os få en snak, hvis du ønsker og rejse til Sukhavati på en ayurvedisk rejse med dig i fokus.

Zennie Bonde

Zennie Storm
Bureauchef
Tlf. 28 29 54 16

KONTAKT OS →

Hvad er ayurveda?

Vi har et dybt ønske om at gøre Ayurveda til allemandseje. Fordi vi har set, at det virker!

Ayurveda er en oldgammel visdom. Et mere end 5.000 år gammelt indisk sundhedssystem, der plejer både sundet og kroppen og betragter det som en helhed. Ayurveda betyder ”livets videnskab” – altså viden om det gode sunde liv.

Ayurveda kan være nøglen til at genfinde kroppens naturlige balance, styrke forbindelsen mellem sind og krop og bruge din iboende kraft til at omforme sygdomme og aldring.

Dit ayurvediske forløb

Hos Sukhavati Ayurvedic Retreat & Spa er vores vision at skabe boutique-sundhedsophold, der specialiserer sig i at opnå wellness gennem traditionel ayurvedisk viden, undervisning og healing på unikke og smukke steder. For at opfylde vores mål om at give en direkte oplevelse af stedets sande indre natur, bruges den ældgamle helbredende kunst i Ayurveda og den ayurvediske livsvisdom af vores wellness-resort til at genoprette vores sande natur af velvære – lyksalighed og langt liv i oplysning.

Gennem vores kultur, vores venlige service og vores standarder for pleje, sigter vi efter at give en luksus-sundhedsoplevelse, hvor du kan begynde at heale med meditation, yoga og ayurvediske programmer.

Med 40 utrolige medarbejdere, der dækker alle dine behov, er Sukhavati et sted for healing på alle niveauer; fysiske, mentale og følelsesmæssige. Sukhavati er speciel og anderledes end andre retreats, vi leverer traditionelle ayurvediske programmer, viden og behandlinger med alt vores personale uddannet af ayurvedaeksperter fra Indien, der stammer fra Raju-familien.

Vi opfordrer dig til selv at komme og opleve Sukhavati og vores programmer. Fordyb dig i Sukhavatis skønhed, sindsro og fred, og vend hjem en ny og bedre version af DIG.

Måltider på Sukhavati

Sukhavatis gourmetkokke tilbyder en unik oplevelse af smuk, frisk, vegetarisk mad og en række specialiserede ayurvediske retter. De friskeste ingredienser er hentet fra lokale avlere og markeder og også sæsonmæssigt dyrket på deres egen ejendom ved hjælp af økologiske landbrugsmetoder.
God, enkel mad er en væsentlig del afayurveda programmerne på Sukhavati, så deres kokke arbejder tæt sammen med deres ayurvediske specialister omkring dit program for at give dig den bedste mulighed for en fantastisk healing og spiseoplevelse.

Maden spiller en fremtrædende rolle i Ayurveda og betragtes som en medicin. Måltiderne på Sukhavati er tridoshiske. Tridoshic betyder mad og måltider, der både er afbalancerende og beroligende for alle doshas (Vata, Pitta og Kapha). Så uanset din dosha (sind-krop-type), vil disse fødevarer være støttende for dig.

Efter den indledende konsultation kan lægen sige, om du skal udelade eller undgå visse fødevarer under dit ophold, som vil blive videregivet til personalet, og du vil blive forsynet med mere støttende måltider eller fødevarer til din nuværende sundhedstilstand.

Aktiviteter på Sukhavati

Yoga er valgfrit og er planlagt to gange om dagen uden ekstra omkostninger for dem, der deltager i et ayurveda program.
Yoga praksis på Shukhavati er en skånsom og nem praksis, for alle niveauer af erfaring. Praksisen er let, let at følge og skånsom som indstillet af deres ayurvediske læge som den bedste mulighed for at komplimentere den afgiftningsproces, du oplever med diæten og behandlingerne.
Hvidt yogatøj leveres på dit værelse, hvis du ønsker og benytte dette.

Sukhavati har også cykler til rådighed, som kan bruges. Du kan i stedet for yoga få arrangeret en guided gåtur eller kører en tur på cykel på egen hånd.

Tillad dig selv masser af hvilde under dit ayurvediske ophold. Let motion eller lette gåture er den mest egnede aktivitet under et ayurvedisk ophold.

Rammerne for opholdet

Beliggende i en frodig, tropisk jungle ved Penit-floden i den lille landsby Bebengan, er Sukhavati Ayurvedic Retreat and Spa en privat og eksklusiv ejendom, der føles som at komme ind i et gammelt luksus balinesisk hjem.

Her begynder du at helbrede fra det øjeblik, du træder ind på ejendommen med Sukhavati Retreats kultur af kærlig service og omhyggeligt skabte rum for at hjælpe dig med at slappe af.

Retreatets daglige aktivitetsplan giver en sund dosis af den balinesiske livsstil med morgenguidede landsbyvandringer, cykelture, yogaklasser, meditationskurser, konsultationer med en ayurvedisk læge, seminarer om sundhed, livsstil og ayurveda, madlavningskurser og ture til det nærliggende område. Tanah Lot-templet.

Om stedet

Sukhavati

 

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This