SwaSwara, Indien

AYURVEDA VED STILHEDENS HELBREDENDE KILDE

Ayurvedisk retreat ved stilhedens helbredende kilde

Rejs til Goa og besøg den unikke OM Beach på ayurvedisk ophold

Livsforlængende, forebyggende, foryngende og helbredende Ayurvediske programmer kombineret med fuldkommen ro i naturen, naturaktiviteter med kreative udforskninger, sund mad tilpasset dine dosha, meditation, Yoga Asana-praksis og billedsmukke omgivelser skaber tilsammen en sundhedsrejse vi gang på gang har set være en game-changer i mange af vores gæsters liv.

Alle rejser til SwaSwara er individuelt skræddersyede sundhedsrejser, designet netop til dine ønsker og behov. SwaSwara tilbyder individuelle designede programmer fra 3 til 28 dages ophold. Alt efter behov og ønsker.

Målet er at tilbyde en tid væk fra alt der larmer, forstyrrer og roder i dit liv og invitere dig ind i et nærende rum, der er beroligende, fornyende og opmuntrende for dig. At lade dine batterier op og rense dig for alt det du ikke længere behøver at bære rundt på.

 

Smukt beliggende ved OM bugten

Inspireret af den første lyd af skabelse, OM, er resortet i Gokarana på Om Beach en perfekt ramme for at gøre det muligt for dig at høre ”dit indre selvs stemme”.

SwaSwara ligger i ørkenen på kysten af Konkan-kysten og er støbt i jordens farver, og dens form og ånd fejrer enkelhed og renhed i overensstemmelse og kombination af luksus, natur, ro og de perfekte rammer til en sundhedsrejse.

SwaSwara er et fristed for din Prakruti eller den inderste natur af dig som individ – den særlige blanding af kvaliteter og funktioner, der gør netop dig unik. Altså er hele forløbet på SwaSwara skræddersyet til netop dig og dine behov.

Målet er at tilbyde en tid væk fra alt der larmer, forstyrrer og roder i dit liv og invitere dig ind i et nærende rum, der er beroligende, fornyende og opmuntrende for dig. At lade dine batterier op og rense dig for alt det du ikke længere behøver at bære rundt på.

Indholdet på en ayurvedisk rejse til SwaSwara

I et ophold til SwaSwara vil der typisk være følgende inkluderet:

  • Daglig lægekonsultation med ayurvedisk læge
  • 2 daglige ayurvediske behandlinger skræddersyet til dig
  • Alle måltider er inkluderet. Måltiderne er alle vegetariske og er baseret på din dosha type og nøje afstemt med den ayurvediske læges analyse af din kropstype i samarbejde med dig
  • Daglig yoga og meditationsundervisning i gruppe
  • Gratis aktivitetsprogram som kreative udfoldelser, madlavning mv.

Få hjælp til din personlige rejse til SwaSwara i Indien

Ring og lad os få en snak, hvis du ønsker og rejse til SwaSwara på en ayurvedisk rejse med dig i fokus.

Zennie Bonde

Zennie Storm
Bureauchef
Tlf. 28 29 54 16

KONTAKT OS →

Hvad er ayurveda?

Vi har et dybt ønske om at gøre Ayurveda til allemandseje. Fordi vi har set, at det virker!

Ayurveda er en oldgammel visdom. Et mere end 5.000 år gammelt indisk sundhedssystem, der plejer både sundet og kroppen og betragter det som en helhed.
Ayurveda betyder ”livets videnskab” – altså viden om det gode sunde liv.

Ayurveda kan være nøglen til at genfinde kroppens naturlige balance, styrke forbindelsen mellem sind og krop og bruge din iboende kraft til at omforme sygdomme og aldring.

Dit ayurvediske forløb

Vi anbefaler et ophold på min. 7 dage for at kunne få fuldt udbytte og en mærkbar og vedvarende effekt af din sundhedsrejse.

Verdens ældste helbredende system venter dig

Ayurveda-behandling – verdens ældste helbredende system – ordineres efter en detaljeret diagnose af patienter og skræddersyet til lige præcis dig og dine behov. Du vil typisk efterfulgt af din daglige lægekonsultation, få 2 ayruvediske behandlinger dagligt, kosttilskud og forslag til livsstilsændringer og et aktivitetsprogram for dit ophold.

Indre balance

Gruppeyoga-sessioner hjælper med at styrke dit sind, krop og sjæl. Find den rette balance for at opnå mental, fysisk og åndeligt velvære.
Yogaentusiaster og nybegyndere – mange har aldrig dyrket yoga før – på SwaSwara kan ALLE være med.

Maden

SwaSwara køkken plejer kroppen og nærer sjælen. Økologisk dyrkede frugter, urter og grøntsager, dagens friske fangst, tilberedt med oliefrie opskrifter og serveret for at bringe glæde til ganen.

Meditaionen

SwaSwaras meditationsområde på den smukke bakkeskråning med udsigt over havet og OM bugten, giver dig mulighed for at være sammen med dig selv midt i en havkysset brise og udsigt over bjergene.

Dit ayurvediske forløb

Vi anbefaler et ophold på min. 7 dage for at kunne få fuldt udbytte og en mærkbar og vedvarende effekt af din sundhedsrejse.

I ét med naturen

Når du er i kontakt med naturen, forbinder du dig igen med dine sanser. At være ét med elementerne vil hjælpe dig med at blive bevidst om dine omgivelser såvel som dit indre.Under klarblå himmel, på den rolige, fredfyldte Om-strand, bliver du ét med dig selv.

Masser af aktiviteter

Efter en spadseretur på stranden eller en fredelig yogasession kan du dykke ned i poolen for at få lidt hydroterapi for sjælen. Du kan udfolde din kreativitet med kunst, maling, tegning, lege med ler og potter, næseskylning eller madlavning.

Et passioneret team

Et passioneret team af kokke, læger, terapeuter, kunstnere, assistenter og flere vil være med dig under hele din rejse og hjælpe dig med at nå din mål og ønsker med opholdet. På SwaSwara arbejder man med hjertet forrest og du vil føle dig mødt og set under hele dit ophold.

Rejser man solo?

Mange der vælger at rejse til SwaSwara gør det for sig selv. En gave til sig selv. Derfor oplever vi også at rigtig mange tilvælger sig selv og rejser solo.

Du bor i din egen villa

Boligerne på SwaSwara er villaer, der inviterer dig til at svælge i de åbne og grønne rum, der er skabt inden for dine vægge. Disse giver privatliv, men åbner alligevel op mod himlen og udsætter naturen i sin fulde overflod for sanserne. Et yogadæk på andet niveau byder på en spektakulær udsigt over landskabet og havet, mens det også fungerer som en perfekt krog for yogaøvelser.

Du vil nyde dit ophold og dit space i en Konkan Villa med egen åben gårdhave og terrasse, men med et soveværelse med A/C. Villaerne er fuldt udstyret med alt hvad du måtte have behov for. Du får udleveret hvide pyjamas til at dyrke yoga i. Badekåber til at gå til behandlinger i. Det vigtigste du bør medbringe er meget let bomuldstøj, badetøj og klipklappere og solcreme.

Som dens design er jordisk og enkelt, så er SwaSwara ikke spartansk eller mangler komfort. Dens arkitektur hylder terrænet og dets karakter, mens den tilfører dine personlige rum en overflod af natur, der spiller sin egen usete hånd i healing.

Hvem rejser typisk på ayurvedisk ophold?

Solo, par, veninder og mor/datter, far/søn. Alle der vil investere i eget helbred og krop.

Nogle af lyst – andre af “nød”.
Fordi listen af livsstilsskavanker simpelthen har hobet sig op.

Tykke og tynde – Sunde og syge.

Om stedet

SwaSwara

 

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This