Amanpuri, Thailand

Det ultimative sundhedsophold
i thailandsk paradis

En ny start i et fredfyldt thailandsk paradis

AMANPURI PÅ PHUKET ER TIL DIG, DER VIL GIVE DIG SELV EN NY START PÅ ET LIV I BALANCE, OG SOM SAMTIDIG VIL LADE DIG FORKÆLE I LUKSUS VED SKØNNE STRANDE.

Amanpuri betyder et fredfyldt sted. Og Amanpuri er netop et sted, hvor du søger fred i sindet og en ny start. En sundhedsrejse til Thailand, hvor du kan være bare dig eller med familien, der så kan nyde alle de luksuriøse faciliteter imens. I givet fald bliver dine behandlinger hurtigt til inspiration for alle.

Et fredfyldt paradis

Amanpuri ligger på spidsen af en halvø beklædt med kokospalmer og omgivet af smukke strande blandt andet Pansea-stranden, der kun kan nås gennem hotellet og med båd. Et paradis, der er som skabt til fokus på et sundere og bedre liv for krop, sind og sjæl.

Amanpuri har 5* og er det ultimative spa og wellness ophold i Thailand.

FÅ DET ULTIMATIVE SPA OG WELLNESS OPHOLD I THAILAND

Amanpuri er kendt for luksus og service i særklasse. Amanpuri har mange holistiske sundhedsprogrammer, der skræddersys til dig ud fra dine personlige omstændigheder og helbredstilstand.

  • Immunforsvar
  • Detox og udrensning
  • Vægtkontrol
  • Vægttab
  • Life reset
  • Mindfulness & stress management
  • Fysisk træning og genopbygning
  • Yoga
  • Meditation

Få hjælp til din personlige rejse til Amanpuri på Phuket.

Ring og få hjælp til at sammensætte det rigtige program til dig på Amanpuri på Phuket.

Zennie Bonde

Zennie Storm
Bureauchef
Tlf. 28 29 54 16

KONTAKT OS →

Videoer

Amanpuri, Phuket – Luxury Resort in Thailand

Amanpuri, Phuket – Luxury Villa & Residences in Thailand

Fem stier til en ny start

Amanpuri har mange holistiske sundhedsprogrammer, der skræddersys til dig udfra dine personlige omstændigheder og helbredstilstand. Det kan være et ophold med holistisk fokus på fysisk styrke og genoptræning i samarbejde med fysioterapeuter, og det kan være større sundhedsprogrammer tilrettelagt ud fra dine behov i samarbejde med dig. Overordnet set følger programmerne fem stier.

Immunforsvar – 5 eller flere dage

Styrk dit immunforsvar med stærke og dokumenterede medicinske terapier. Du vejledes af lægefagligt personale støttet af fysioterapi og kinesiologi. Grundige undersøgelser og analyser afdækker din sundhedstilstand, og programmet kan indeholde tilbud om infusioner, tarmskylninger, ozonterapi, vitamin D injektioner og akupunktur samt ernæringsplaner.

Life reset – tre eller flere dage

En fysisk, mental og emotionel genstart. Denne sti løfter dig fra en udmattelsestilstand og genskaber balance, ligevægt og positivitet ud fra nøjagtigt det, du har brug for med hensyn til ernæring, stresshåndterings- og mestringsmekanismer.

Detox & udrensning – fem eller flere dag

Du hviler, renser og plejer kroppen og tilbagestiller sind, krop og ånd fra påvirkningerne af forurening og en hektisk livsstil. En ny start, der også hjælper med at fjerne negativitet, smede nye neurale veje og øge den mentale skarphed.

Vægtkontrol – syv eller flere dage

Programmerne nærmer sig gennem fordybelse det meget personlige spørgsmål om vægtstyring med følsomhed og ekspertise. Skræddersyet til dig, uanset om du ønsker at ændre uønsket vægt og dens følelsesmæssige årsager, få muskelmasse eller permanent bryde dårlige vaner.

Mindfulness & Stress Management – tre eller flere dage

Hvert enkelt menneske har sine livsomstændigheder og udfordringer. Derfor er din fordybelse og din vej helt personlig og skabt for at øge netop din livskvalitet ved at mindske og neutralisere negativ påvirkning fra aldring, stress og miljø. En vej, der altid går indefra og ud.

Yoga, meditation og skønhed

Guidet yoga, pilates og meditation tilbydes ved daggry i den åbne teaktræs sala højt på bjergsiden. Du kan også få private sessioner, og der er personlige undervisere i fitnesscentret, der samtidig byder på en enestående udsigt.

Her er hydroterapi-områder med dampbad, traditionelle saunaer, infrarøde saunaer, jacuzzier og kolde bassiner plus en salon til negle og hår.

Smukke villaer og skøn mad på Amanpuri

Amanpuri er ikke bare et professionelt center for velvære og sundhed, men et luksuriøst hotel, der hører til de absolut bedste i Thailand. Det mærkes både, når det kommer til værelserne og de gastronomiske tilbud.

Du kan vælge mellem en række kategorier af uendeligt smukke villaer i autentisk thailandsk stil. De ligger spredt ud under palmerne på den isolerede halvø. Nogle med flere soveværelser, hvis du rejser med familie eller venner. Nogle med privat pool, hvis du virkelig vil forkæle dig selv.

Maden er en af de vigtigste veje til en ny start på livet. Du kan derfor få tilrettelagt individuelle helsebringende menuer og samtidig nyde gastronomi på restauranter, der repræsenterer nogle af verdens mest smagfulde og traditionsrige køkkener. Italiensk på Arva, japansk på Nama og thailandsk på Buabok.

Dress code på restauranterne er chik casual. Du kan få arrangeret private dining væk fra de andre gæster f.eks. til en romantisk stund for to, når parfoldet også skal genstartes, og alle de skønne villaer har eget spiseområde, hvis du vil ”spise hjemme” en aften.

Forlæng dit retreat med en rundrejse

Du er meget velkommen til at forlænge dit ophold på Amanpuri

Kontakt os for at høre om de mange muligheder og kombinationer. 

Vi glæder os til at sende dig afsted på en luksuriøs og selvkærlig rejse. Skræddersyet til dig, så du får det meste ud af dit ophold. Vores ønske er, at du får en oplevelse for livet. Det vigtigste er, at du er i centrum og kommer hjem med fornyet energi og som den bedste udgave af dig selv.

Amanpuri med børn

Rejser du til Amanpuri med børn, er der et væld af aktiviteter fra vandsport med kajakker, paddle boards og hobycat til Eco-Beach Centres aktiviteter med fokus på natur og ny viden. Her er half pipe til skateboarders, digitalt rum og klatrevæg.

Om stedet

Amanpuri

 

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This