Rundrejse i Thailand

Mageløse oplevelser i Thailand

Tag med os til vidunderlige Thailand og oplev alt det bedste landet har at byde på

Thailand er et vidunderligt land at rejse i. Rigt på kultur, historie og den smukkeste natur. Med en gæstfri lokalbefolkning er Thailand et af verdens foretrukne rejsemål. Landet spænder fra jungle i nord til kilometervis af hvide strande i syd. Tag på rundrejse i Thailand og oplev både Bangkoks storbyliv, den uspolerede jungle i Chiang Mai og ø-hop i Thailands sydlige provinser. De tropiske strande i Andamanhavet og den thailandske bugt indbyder til afslapning, snorkling og dykning – ren luksus! Alt kan lade sig gøre, og vi vil hjertens gerne hjælpe med at sammensætte din drømmerejse til Thailand.

Maden i Thailand er udsøgt lækker. Køkkenet er verdensberømt for sit kulinariske særpræg og mange eksotiske smage, og når man besøger landet bliver man bestemt ikke skuffet. Selv på den mindste strandbar spiser man godt, og priserne er på trods af den stigende turisme stadig i den lave ende.

Bangkok er en spændende storby med alt at tilbyde. Udover at være en moderne storby, finder du også her nogle af de smukkeste templer i Thailand. Buddhismen er betydningsfuld for thaierne og overalt er der smukke og overvældende templer at besøge. I Bangkok skal man bestemt lægge vejen forbi Grand Palace. Det kongelige tempelkompleks som byder på et farveorgie af skønhed, som man ikke ser andre steder. Besøg også Wat Pho, som er et af Thailands ældste templer. Her finder du den liggende Buddha, som er 46 meter lang!

Med en rejse til Thailand får du…

En af vores mange hoteller

Der er et hav af hoteller i Thailand, og vi har udvalgt nogle af de bedste til dig. Alle er nøje udvalgt efter deres høje kvalitet og sjælfulde stemning. Vælg f.eks. et af Devasom kædens luksuriøse hoteller. Devasom er afslappende luksus, hvor du kan koble af og lade tiden stå stille. Her bydes du velkommen med ægte gæstfrihed, sjæl og hjerte. Bo f.eks. i Kaoh Lak i egen villa direkte ned til den kilometerlange sandstrand. Alle Devasoms hoteller ligger ideelt placeret og er bygget med respekt for naturen.
Fortæl os, hvad du drømmer om – vi glæder os til at arrangere din drømmerejse til Thailand.

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This