Thailand

Wellness på Koh Samui

Tag med til Thailand

FÅ DET ULTIMATIVE SPA OG WELLNESS OPHOLD I THAILAND

Kamalaya er indbegrebet af tropisk elegance og luksus.

De rolige omgivelser fører dig tilbage til naturens rytme, hvor du finder ind til din kerne og dit naturlige jeg. På Kamalaya oplever du velvære og selvforkælelse.

Du gør din krop og din sjæl en kæmpe tjeneste ved at tage afsted på wellness i Koh Samui.

Med turen på Koh Samui får du…

Turens inhold

På Kamalaya finder du flere forskellige sammensatte forløb. Du kan derfor selv vælge de program, du føler for, når du er afsted på wellness på Koh Samui. Vælg mellem Detox, Stress & Burn Out, Healthy Lifestyle og Emotional Balance. Et stort hold af specialister står klar til at tage imod dig. Alt fra biopater, personlige trænere, yogainstruktører, akupunktører, kinesiske medicinere, indiske meditationsinstruktører og massører. Der er også et hav af aktiviteter, du kan tilmelde dig. Bl.a. Qi Gong, pilates, yoga, lydhealing og kokkeskole. Du kan naturligvis sammensætte dit forløb hjemmefra så træning, kost og behandlinger er skræddersyet til dig. Vi tager os alt det praktiske med bestilling, så du kun skal nyde og tage imod, når du er afsted på wellness på Koh Samui. 

Maden på Kamalaya er et kapitel for sig. Køkkenchefen leverer overdådigt lækker, naturlig og økologisk detox mad i en kulinarisk sammensætning af det europæiske og thailandske køkken.

Vi glæder os til at sende dig afsted på wellness ophold på Koh Samui, som vil være en rejse for livet, som giver dig værktøjer til en sundere livsstil med hjem. Lad dig forføre, inspirere og forkæle. Kamalaya er en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Hotellet

Kamalaya er meget mere end et luksushotel. Det er et spahotel med en gennemgribende holistisk ideologi, der forener krop, sind, ånd og sjæl. Grundlæggerne John og Karina Stewarts vision var at skabe et sted, hvor service, spiritualitet, sundhed og bæredygtighed går hånd i hånd. Et sted, hvor mennesker kan finde sin indre helbredende kraft. En vision, der startede som en drøm og i dag er blevet til Kamalaya.

Bygget ind i klippevæggen på Koh Samui er Kamalaya et storslået eksempel på skønhed og bæredygtig arkitektur skabt med en enorm respekt for naturen. Til hotellet hører en vidunderlig have og egen privat strand. Du er omgivet af frodig jungle, majestætiske klippeformationer, vandfald, lotusdamme og tropiske planter. Her er intet mindre end vidunderligt. Du kan ikke undgå at forelske dig i Kamalaya.

Om stedet

Kamalaya

 

Det skrives om os

SØNDAG

Okt. 2018

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This