Indien

Autentisk Ayurveda Rejse til Indien

Ultimativ selvforkælelse for krop og sjæl

Ayurveda er verdens ældste alternative behandlingsform. Et medicinsk system, der ser på det hele menneske og søger at finde årsagen bag det enkelte menneskes tilstand fremfor at symptombehandle.

Den ayurvediske filosofi tilbyder gode retningslinjer for et sundt liv. Med udgangspunkt i en holistisk opfattelse af krop, sind og sjæl ser Ayurveda på, hvordan det enkelte menneske kan optimere sin tilstand. En ayurvedisk læge kan kortlægge hvilken type/dosha, det eneklte individ er. Og med udgangspunkt i dette fortælle hvilken diæt, fysisk aktivitet og medicinsk terapi, der højst sandsynligt hjælper bedst, og hvilke der måske ikke er så gode eller endda skadelige.

På Autentisk Ayurvedisk Retreat i Indien bliver du dagligt tilset af en ayurvedisk læge, der planlægger dine behandlinger og din kost udfra din nuværende tilstand og den type, du er.

Vi kombinerer den ayurvediske behandling med daglig yoga og B:A:M behandlinger. Det handler om at få dig gjort til den absolut bedste version af dig selv og komme eventuelle ubalancer og skavanker til livs.

Priser

Dobbeltværelse/person fra:
23.900,- DKK

Enkeltværelse fra:
26.800,- DKK


Prisen er med fly fra København.
Rejsen kan også bookes med fly fra andre lande.

Næste retreats


21 APR - 29 APR 2020
Tilgængelig
KONTAKT OS →


14 SEP - 23 SEP 2020
Tilgængelig
KONTAKT OS →


12 OKT - 21 OKT 2020
Tilgængelig
KONTAKT OS →


2 NOV - 11 NOV 2020
Tilgængelig
KONTAKT OS →

TRAVEL MAKES ONE MODEST. YOU SEE WHAT A TINY PLACE YOU OCCUPY IN THE WORLD

Gustave Flaubert

Med autentisk ayurvedisk retreat i Indien får du…

  • Daglige individuelle konsultationer af lokal ayurvedisk læge.
  • Fuld økologisk og ayurvedisk forplejning.
  • 2 – 2,5 timers daglige ayurvediske behandlinger.
  • Daglig morgenyoga og meditation samt Kropsinstituttets M:A:M træning (Movement & Mobility) hver aften. Hertil også undervisning i ”De 5 tibetanere” hver dag.
  • 2 B:A:M (Body All Mind) kropsbehandlinger udført af kropsterapeut fra Kropsinstituttet. Behandlingerne hjælper dig med at opnå en sundere livsstil og giver dig fornyet livskvalitet.
  • En sundhedsrapport over hvilke fødevarer, der er gode for dig og den dosha, du er.
Et ayurvedisk retreat er for alle. Nogle tager afsted, for at komme skavanker til livs. Andre tager afsted for at dyrke yoga, få behandlinger og blot nyde tiden alene.

Vi kan med sikkerhed sige, at alle får en oplevelse for livet. Du får en stor portion viden om dig selv og din sundhed samt en masse værktøjer, så du kan fortsætte den sunde livsstil derhjemme. Kropsinstituttets behandlere støtter og vejleder dig igennem hele forløbet.

Det er en spændende rejse, du er på, og vi glæder os til at nulstille din travle hverdag. Vi sørger for alt det praktiske på hele turen. Du skal blot tage imod og fokusere på dig selv og dit velvære.

KONTAKT OS

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Pin It on Pinterest

Share This