Jordan

Body, Mind & Soul retreat i Jordan

Retreat i Jordan. En historisk, spirituel og berigende oplevelse for krop, sind og sjæl

JORDANS SKØNHED ER OVERVÆLDENDE. LANDET ER FULDT AF KULTURHISTORIE OG BJERGTAGENDE LANDSKABER. SÅ SMUKT AT MAN IKKE KAN UNDGÅ AT BLIVE YDMYG OVER VERDENS VIDUNDER

 

RETREAT MED PERNILLE AALUND 

På Body, Mind & Soul retreat i Jordan vil du både opleve det moderne byliv i Amman og de storslåede naturoplevelser, som landet har at byde på. Vi drager afsted med Pernille Aalund som gruppeleder. To aftener bidrager Pernille med foredrag om det sunde liv – om det at passe på sig selv og leve et liv i balance. Med Pernilles visdom og fordybelse sikrer vi dig et fantastisk og nærværende retreat. I alt 8 dage, hvor du kun skal fokusere på dig selv og din sundhed i de absolut smukkeste omgivelser.

Maden i Jordan er uovertruffen lækker. Sundt, økologisk og fortrinsvis vegetarisk, bliver der kælet for alle sanser. Alt er glutenfrit og sukkerfrit og ingen går sultne i seng. Der er naturligvis fuld forplejning under hele opholdet. 

Vi skal bade i mudder ved Det Døde Hav. En oplevelse ud over det sædvanlige og en sand sundhedskur for huden. Det høje saltindhold i vandet og de mange mineraler i det sorte mudder, har alle dage været kendt for dets helende effekt på huden. 

Vi besøger Petra, en 3.500 år gammel oldtidsby, som af UNESCO er udråbt til et af verdens 7 vidundere. Ruinerne ligger i ørkenen mellem høje klipper af sandsten og er især kendt for sine mange grave og templer, som ligger hugget ind i klipperne. Et imponerende syn med en nærmest overjordisk stemning. 

Vi besøger også flere bibelske og historiske steder i Jordan. Blandt andet Bethany – stedet hvor Jesus blev døbt af Johannes Døberen. Når vi ikke er på tur, nyder vi solen, varmen og poolen på hotellet. 

Priser

Dobbeltværelse/person fra:
19.800,- DKK

Enkeltværelse fra:
23.300,- DKK


Prisen er med fly fra København.
Rejsen kan også bookes med fly fra andre lande.

 

Næste retreats


 
 
KONTAKT OS →

Læs mere om Body, mind & soul på vores blog

Body, mind & soul i Jordan

Jeg glædes over fremtidens ture til Jordan. Jordan kunne fylde de næste mange sider på denne blog. Jordan fylder allerede rigtig meget i mit hjerte. Og så har jeg slet ikke været i nærheden af at se en brøkdel af det der kan opleves… Der er meget godt i vente.

Sund luksus

TUREN INDEHOLDER

Vi starter turen med at overnatte to dage i Amman på Amman Marriott Hotel. Her nyder vi livet ved poolen og tager på ture rundt i den historiske by. Efter de to dage går turen til Det Døde Hav. Vi checker ind på Jordan Valley Marriott Hotel, hvor vi har fem overnatninger, samt en enkelt afstikker til den historiske by Petra. Hotellet ligger direkte ud til det døde hav og har en uovertruffen spa-afdeling, som står til fri afbenyttelse. 

YOGA OG MEDITATION 

Hver dag starter med yoga og meditation, guidet af vores jordanske spirituelle guide, Ramzi Ammouri. Ramzi følger med os rundt på vores tur i Jordan og med sit inspirerende væsen og sin store viden om yoga, sikrer han os en fantastisk start på dagen. Ramzi tilbyder også individuelle yogaterapi sessioner. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på dette historiske og spirituelle retreat. En rejse for alle sanser, hvor afslapning, selvkærlighed og renselse er i højsædet. Her kan du virkelig nyde og blive inspireret

Mød vores rejserådgivere til
ZEN Luxury Travels inspirationsmøder

Om stederne

Amman Mariott Hotel

 

Jordan Valley Mariott Hotel

 

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Pin It on Pinterest

Share This