Jordan

Digital detox in the desert

Ro og fordybelse i ét med med storslået og overvældende natur

Wadi Rum i Jordan er et betagende syn. Nærmest overjordisk med røde bjerge og sand så langt øjet rækker. Helt ubeskriveligt smukt og det perfekte sted at tage hen, hvis man ønsker at koble helt af og få ladet batterierne op på ny.

DIGITAL DETOX

På retreat i ørkenen i Jordan skal du bare være.

Hive stikket, nyde de spektakulære omgivelser og overgive dig til den ophøjede ro, der er her i ørkenen. Meningen med retreatet er netop at være i ét med den flotte natur og give dig selv lov til at koble helt af.

Og når du gør det, vil du opleve, at du kommer hjem som en fornyet udgave af dig selv. Klar til hverdagen og de mange opgaver, der venter på dig. Din rygsæk vil være fyldt med redskaber til en bedre og mindre stresset hverdag. Redskaber som styrker dig, og som vil hjælpe dig i mål både privat og professionelt.

Priser

Enkeltværelse fra:
21.800,- DKK


Prisen er med fly fra København.
Rejsen kan også bookes med fly fra andre lande.

 

Næste retreats


KUN FOR MÆND

12 MAJ - 17 MAJ 2020
Tilgængelig
KONTAKT OS →


FOR ALLE

19 MAJ - 24 MAJ 2020
Tilgængelig
KONTAKT OS →

Turens indhold

Retreatet varer i 5 dage. På dag 1 ankommer vi til Mariott Hotel i Amman, hvor vi indlogeres for en enkelt nat. Næste morgen starter vi med morgenyoga og meditation med Yogi Ramzi, inden vi drager mod ørkenen, Wadi Rum, hvor vi bliver indlogeret i en privat beduinerlejr. Hver morgen i ørkenen indledes med morgenyoga og meditation. Den perfekte måde at starte dagen på. Hver aften er der Movement and Mobility træning, og efter aftensmaden tænder vi bål, observerer stjerner på den imponerende stjernehimmel og nyder blot tiden til afslapning og fordybelse.
På retreatets 5. dag kører vi om morgenen til Dead Sea Mariott ved Det døde Hav. Her kan du slappe af ved poolen samt bade i det døde hav, som er berømt for sit høje saltindhold og helende mudder. Fra Det Døde Hav kører vi mod lufthavnen, hvor vi flyver hjem om aftenen. 

I løbet af retreatet vil alle få en Body all Mind Kropsterapi behandling af en af Kropsinstituttets behandlere. Behandlingerne identificerer din krops svagheder og styrker og hjælper dig til en større kropsforståelse.
Digital Detox in the Desert er 3 dage i ørkenen uden elektronik i ét med den smukke natur. Med autentisk jordansk mad – blandt andet grillet under jorden efter gammel tradition – daglig træning og kropsterapibehandlinger er kroppen og sindet i fokus. Vi glæder os til at give dig en oplevelse for livet.
Som det eneste retreat tilbyder vi også Digital Detox in the Desert kun for mænd. Hold øje med vores hjemmeside, da vi jævnligt opdaterer med aktuelle ture og datoer.

Om stederne

Amman Mariott Hotel

 

Dead sea Mariott Hotel

 

KONTAKT OS

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Pin It on Pinterest

Share This