Select Page
Vi er eksperter i unikke yoga retreats

Den ultimative kick-start til yoga, kan være på et retreat? Yoga er en fast del af morgenrutinen på alle vores retreats.
Og du behøver ikke at have dyrket yoga før, for at kunne deltage.
Yoga er for ALLE!

Det er videnskabeligt veldokumenteret, at yoga er sundt! Og det er endda rigtig sundt for vældig mange ting.

Folk der regelmæssigt dyrker yoga vil sige, at yoga er fantastisk for deres smidighed lige som yoga løsner spændinger, skaber bedre kropsbevidsthed og kan fjerne stress.

Uanset, om du aldrig har rørt en yogamåtte tidligere, er helt nybegynder i yogauniverset eller har dyrket yoga regelmæssigt i mange år, så er der plads til DIG på vores yoga rejser og yoga weekender. Niveauet er altid tilpasset, så alle kan være med og alle niveauer får det optimale ud af rejsen.

Vi tilbyder forskellige muligheder – forlænget yoga weekend mod stress, yoga og mindfulness eller de lidt længere retreats, hvor yoga er en del af den samlede pakke – eksempelvis ayurveda rejserne og vores juice retreat i Marrakech.

Vi har igen og igen set, hvor stor en forandring der kan ske i både krop, sind og sjæl på blot få dage, når både kost, behandlinger, undervisning, ro og skønne omgivelser alt sammen kombineres med yoga.

Vi glæder os til at tage på retreat med dig.

Yoga retreats

MARRAKECH

Yoga retreat

 

SRI LANKA

Yoga retreat

 

DANMARK

B:A:M retreat på Broløkke Herregård

MADEIRA

Ayurvedisk retreat

 

INDIEN

Autentisk Ayurveda

 
Kom hele vejen rundt – og find balancen. Vores ayurveda-retreat er et holistisk ophold, hvor vi kommer hele vejen rundt om krop og sjæl. Retreatet byder på ayurvedisk behandling såvel som yoga og B:A:M-behandlinger.

Pris fra: 26.900 kr.

SRI LANKA

Power Retreat

 
Ayurveda er verdens ældste alternative behandlingsform. Et medicinsk system, der ser på det hele menneske, og søger at finde årsagen bag det enkelte menneskes tilstand fremfor at symptombehandle.

Pris fra: 24.900 kr.

GAVEKORT

MANGLER DU DEN PERFEKTE JULEGAVE?
Vi pakker de fineste gaveæsker til din kære.

Ring til os på 61 16 30 14 eller skriv til info@zenluxurytravels.com 
Så har du gaven inden længe.

Vi ønsker dig en magisk december.

😊  fra Zennie

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This