Select Page

Vi er eksperter i unikke yoga retreats

Den ultimative kick-start til yoga, kan være på et retreat? Yoga er en fast del af morgenrutinen på alle vores retreats.
Og du behøver ikke at have dyrket yoga før, for at kunne deltage.
Yoga er for ALLE!

Det er videnskabeligt veldokumenteret, at yoga er sundt! Og det er endda rigtig sundt for vældig mange ting.

Folk der regelmæssigt dyrker yoga vil sige, at yoga er fantastisk for deres smidighed lige som yoga løsner spændinger, skaber bedre kropsbevidsthed og kan fjerne stress.

Uanset, om du aldrig har rørt en yogamåtte tidligere, er helt nybegynder i yogauniverset eller har dyrket yoga regelmæssigt i mange år, så er der plads til DIG på vores yoga rejser og yoga weekender. Niveauet er altid tilpasset, så alle kan være med og alle niveauer får det optimale ud af rejsen.

Vi tilbyder forskellige muligheder – forlænget yoga weekend mod stress, yoga og mindfulness eller de lidt længere retreats, hvor yoga er en del af den samlede pakke – eksempelvis ayurveda rejserne og vores juice retreat i Marrakech.

Vi har igen og igen set, hvor stor en forandring der kan ske i både krop, sind og sjæl på blot få dage, når både kost, behandlinger, undervisning, ro og skønne omgivelser alt sammen kombineres med yoga.

Vi glæder os til at tage på retreat med dig.

Yoga retreats

SRI LANKA

Power Retreat

Ayurveda er verdens ældste alternative behandlingsform. Et medicinsk system, der ser på det hele menneske, og søger at finde årsagen bag det enkelte menneskes tilstand fremfor at symptombehandle.

Pris fra: 24.900 kr.

SRI LANKA

Yoga retreat

Velkommen til et uopdaget paradis. Velkommen til Talalla. Talalla retreat er et boutiquehotel, der tilbyder barfodet rustik charme på Sri Lankas sydlige strande. Vi har fundet et unikt sted på Sri Lanka, som giver dig den allerbedste mulighed for at få ro til dig selv og dyrke Yoga med udsigten over havet.

Pris fra: 18.000 kr.

DANMARK

B:A:M retreat på Broløkke Herregård

Gennem en holistiske tilgang til krop og sind, får du på dette retreat en større forståelse for din krop og dig selv som menneske. Med fordybelse i B:A:M træning, yoga, meditation og nærende kost har du mulighed for at være med på et retreat, der giver dig mere velvære og udvikler dig som menneske. Du får chancen for at stoppe op og mærke dig selv på en ny måde.

Pris fra: 5.459 kr.

MADEIRA

Ayurvedisk retreat

Forestil dig den smukkeste udsigt ud over Atlanterhavet. Er man heldig ser man delfinerne springe rundt mens vi dyrker morgenyoga… Vores mest solgte og populære retreat gennem de sidste 10 år, har helt overbevisende været vores ayurveda rejser og ayurveda retreats. Med Ayurveda er målet ikke at blive sund, men at forblive sund.

Pris fra: 23.600 kr.

INDIEN

Autentisk Ayurveda

Kom hele vejen rundt – og find balancen. Vores ayurveda-retreat er et holistisk ophold, hvor vi kommer hele vejen rundt om krop og sjæl. Retreatet byder på ayurvedisk behandling såvel som yoga og B:A:M-behandlinger.

Pris fra: 26.900 kr.

GRÆKENLAND

Bliv yngre med alderen

At blive yngre med alderen, betyder at din biologiske alder er yngre end din kronologiske. Du vil kunne få en krop, et energiniveau og et udseende der svarer til en 10 – 20 år yngre kvinde alt efter din indsats.

Pris fra: 18.450 kr.

GAVEKORT

MANGLER DU DEN PERFEKTE JULEGAVE?
Vi pakker de fineste gaveæsker til din kære.

Ring til os på 61 16 30 14 eller skriv til info@zenluxurytravels.com 
Så har du gaven inden længe.

Vi ønsker dig en magisk december.

😊  fra Zennie

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This