Vi er eksperter i enestående yoga retreats

Tag med på vores yoga retreats, og tag del i en vidunderlig verden af kropsligt og mentalt overskud. Yogaens gavnlige virkninger er efterhånden hævet over al tvivl. Fysisk velvære, en god form, smidighed og bedre mobilitet er blandt de gavnlige virkninger for kroppen, mens sjælen får gavn af yogaens afstressende effekter.

Yoga retreats

ALGARVE

Yoga og mindfulness retreat

Portugal er vidunderlig uspoleret natur, som vil favne og åbne op for dit sande selvopladende selv.

Tag med Anne & Sussanne til smukke Portugal og oplev det bedste fra både yoga & mindfulness i ét roligt og selvopladende retreat.

Pris fra: 16.500 kr.

SRI LANKA

Power Retreat

Ayurveda er verdens ældste alternative behandlingsform. Et medicinsk system, der ser på det hele menneske, og søger at finde årsagen bag det enkelte menneskes tilstand fremfor at symptombehandle.

Pris fra: 24.900 kr.

THAILAND

Bliv yngre med alderen

Når man siger, at man bliver yngre med alderen, siger man samtidig, at den biologiske alder er yngre end den kronologiske. Alt efter din indsats vil din krop, dit energiniveau og dit udseende se 10-20 år yngre ud, og du kan sige farvel til alders- og livsstilsudfordringer som træthed, overgangsalder, stress, træt hud, migræne, tristhed, søvnproblemer, overvægt og smerter.

Pris fra: 18.500 kr.

DANMARK

Mind and Movement retreat på Broløkke Herregård

Gennem en holistiske tilgang til krop og sind, får du på dette retreat en større forståelse for din krop og dig selv som menneske. Med fordybelse i B:A:M træning, yoga, meditation og nærende kost har du mulighed for at være med på et retreat, der giver dig mere velvære og udvikler dig som menneske. Du får chancen for at stoppe op og mærke dig selv på en ny måde.

MADEIRA

Ayurvedisk retreat

Forestil dig den smukkeste udsigt ud over Atlanterhavet. Er man heldig ser man delfinerne springe rundt mens vi dyrker morgenyoga… Vores mest solgte og populære retreat gennem de sidste 10 år, har helt overbevisende været vores ayurveda rejser og ayurveda retreats. Med Ayurveda er målet ikke at blive sund, men at forblive sund.

Pris fra: 27.400 kr.

DANMARK

Bliv yngre med alderen

Træd ind i en boble, hvor energi og velvære løftes. Kroppen vil føles let og sindet fredfyldt, en stilstand – du ikke ønsker af komme ud af igen. Jeg kan ikke love dig at du bliver 20 år yngre på en weekend, men jeg kan love dig at du får sat gang i en sundhedsfremmende basisk livsstil, hvor du og dine celler får det bedre for hver dag, ligegyldigt udgangspunktet.

Pris fra: 5.800 kr.

Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

KRETA

En ordentlig oplader

Du rejser hjem med ro i tankerne, lethed i kroppen og fred i hjertet og livsglæde. Tid til ro, tid til dig. Mediter i solopgang, lyt til bølgeskvulp, mens en blid brise kærtegner kroppen.
Du får mentale værktøjer til at slippe stress og tankemylder.

Pris fra: 11.450 kr.

Vores yoga retreats er noget af det ypperste, branchen kan præstere. Vi har håndplukket kurser og destinationer blandt klodens bedste udbydere, og vores tilbud er hver især udvalgt, fordi de udbyder retreats og yoga i verdensklasse.

Yoga er for alle, og et yoga retreat kan gøre underværker. Det kan være din kickstart til at komme i gang, og det kan være din løftestang til at få endnu mere ud af dine timer på yogamåtten. Vores retreats kan sagtens rumme både nybegyndere og øvede deltagere. Niveauet er nemlig altid tilpasset dig – og hvor du er på din yogarejse.

Vi tilbyder ophold af næsten alle typer – fra weekender i yogaens tegn til lange, livsændrende ophold med yoga som en hjørnesten. Når du booker et yoga retreat med os, ved vi, at vi leverer en enestående, uforglemmelig og luksuriøs oplevelse.

Vi glæder os til at tage på retreat med dig.

Tag på et luksus yoga retreat med Zen Luxury Travels

Moderne, lækre omgivelser og ældgamle traditioner, ro i sindet og fuld fart på nye sanseindtryk. Yoga retreats er en balancegang, som vi – efter mange år forrest i feltet – mestrer til fingerspidserne. Vi kender mulighederne i de forskellige destinationer, og vi ved, hvem der tilbyder de bedste oplevelser. Vi har stor erfaring i at matche dine ønsker og behov med de tilbud, der findes derude – og vi ved, hvordan en rejse skal planlægges, så du trygt kan sætte kursen mod bedre trivsel.

Vi har sammensat et dygtig team, som er sat i verden for at tilbyde dig tryghed i rejsen – og ikke mindst yoga, behandlinger og oplevelser i verdensklasse.

Hvad er et yoga retreat?

I ordet retreat ligger en tilbagetrækning. En retræte. Det er præcist, hvad det er. Muligheden for at trække stikket og fordybe sig i yoga. En tilbagetrækning fra hverdag og pligter, tanker og vaner – og ikke mindst en fremrykning mod yogaens gavnlige virkninger.

Et retreat med yoga som fokuspunkt er nemlig langt fra en ferie. Der er et højere formål med rejsen. Et ønske om at få det bedre – og naturligvis at blive bedre. At få mere ud af tilværelsen og din yoga. Din smidighed, din fysik og din mentale styrke.

Vi oplever igen og igen på vores gæster, hvor stort udbyttet kan være på vores ophold. Selv et kort weekend retreat kan være startskuddet til nogle kæmpestore livsomlægninger. Et knivskarpt fokus på yoga – støttet op af kost, behandling, undervisning, ro og vidunderlige omgivelser – er nemlig nok til at skabe mærkbare forandringer. Forandringer, der forhåbentlig bider sig fast.

Fordelene ved yoga er nemlig mange. De fysiske indebærer blandt andet, at du øger din styrke og forbedrer både balance og smidighed. Du kan afhjælpe ryg- og gigtsmerter, og du vil absolut gøre dit hjerte en tjeneste. Yoga afhjælper nemlig stress og inflammation, ligesom det kan føre til vægttab og sænket blodtryk.

Ser vi på de fordele, psyken kan høste, er listen også lang. Stresshåndtering og en bedre mental balance er måske de mest åbenlyse, men yoga kan virkelig også gøre underværker for din søvn. De fleste yoga-dyrkere kan også skrive under på, at både energi og humør får et stort boost – og så understøtter yoga på alle måder selvpleje og bedre vaner.

Med det ved du sikkert allerede.

Hvorfor bør du tage på yoga retreat med Zen Luxury Travels?

 

Vi tilbyder yoga retreats fra allerøverste hylde, og vi mener selv, at vi kan måle os med klodens allerbedste, når det kommer til vores felt. Blandt andet fordi, at vores partnere og produkter er blandt verdens bedste.

Vi håndplukker vores leverandører ud fra flere kriterier, og det er vigtigt, at du ikke kan finde det samme andre steder. Vi ser på kvaliteten af tilbuddene, og vi ser på behandlerne og deres baggrunde. Vi ser selvfølgelig også på konkrete ting omkring turen. Rolige og inspirerende omgivelser – og naturligvis luksuriøse hoteller. Og her mener vi luksus med en forunderlig dybde — i højere grad end funklende glimmer.

Vores hoteller og destinationer er nemlig alle nogle, du ikke nødvendigvis finder på turismens slagne sti. Ro og fordybelse er naturligvis en forudsætning for et godt retreat, og derfor er der langt til den nærmeste børnepool eller natklub på vores varme destinationer. I stedet er det hoteller med smukke beliggenheder, flotte haveanlæg og unikke karaktertræk, vi går efter.

I Danmark har vi flere gode samarbejdspartnere på herregårde og godser, og igen er det begreber som ro, fordybelse og fantastiske rammer, som bedst beskriver stederne.

Vi er også velsignet med at have nogle af branchens bedste behandlere tilknyttet. Du får mulighed for at fordybe dig og få behandlinger og instruktioner af nogle af de folk, der med til at skubbe branchen fremad. Skarpe hjerner, varme hænder og dybe sjæle. Fordi det ikke er en standardvare, vi sælger, kan du også regne med vejledning fra os, inden du køber dit yoga retreat.

Vi tilbyder luksusrejser for krop og sjæl, og vi håber at få dig med på næste tur.

Book et yoga retreat

Du kan købe din rejse direkte her på siden, eller du kan kontakte os først for at få kyndig vejledning. Vi sælger skræddersyede oplevelser, og det kan derfor være en god idé at tage dine mål.

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This